Søger efter blogindlæg med Technorati

Technorati er et fantastisk værktøj - men jeg er ikke sikker på, hvor godt alle funktionerne i det virkelig markedsføres. En af de funktioner, jeg kan lide, er muligheden for at søge efter bestemte tags på alle blogs. Jeg abonnerer selv på nogle søgninger.

TipGå til http://www.technorati.com/tag og du kan finde de bedste tags denne time ELLER du kan indtaste nogle søgeudtryk. Den resulterende URL vil se sådan ud: http://www.technorati.com/posts/tag/adobe+apollo (hvis du søger efter adobe apollo).

Technorati Blog Tag-søgning

Hvis du bemærker det, kan du faktisk abonnere på det RSS foder nu! Brug af en feed-læser som Google Reader, kan du få de mest opdaterede blogindlæg om “Adobe Apollo” eller hvilket emne, du ville have, når de blev lagt ud! Det er lidt som at oprette en advarsel for hele blogosfæren.

En alternativ anvendelse til dette er at søge efter et emne forudgående til at blogge om det. Dette kan give dit indhold nogle robuste referencer og trackbacks!

9 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Heh, jeg kan stadig ikke få Technorati til at opdatere min blog! Jeg har pinget dem i DAGE ~! Hvad angår teknisk support, fejler intet som succes:

  "Hvis du ikke hører fra nogen inden for en uge, skal du acceptere vores undskyldninger for forsinkelsen, da vi muligvis oplever et efterslæb i Support."

  Yikes!
  Vince

 3. 3

  Vince,

  Da det skete med mig, mistede jeg et par måneders historie med Technorati. Det tog et stykke tid, men de fik det til sidst rettet. Jeg kan ikke forestille mig alle de blogs, som dette skal ske med, og hvor lang tid det skal tage for dem at ordne det. Jeg prøvede endda at slette min blog fra dem og starte forfra ... fungerede ikke. De syntes stadig at bruge en cachemekanisme.

  Vær tålmodig. Jeg er sikker på, at de ordner det!

 4. 4

  Ja også mig. Det er sandsynligvis vækstsmerter. Herren ved, at jeg lider af overbelastning af oplysninger!

  [Hjernen ... gør ondt ... har brug for ... chokolade!]

  Vince

 5. 5

  Vince, ked af at du var nødt til at nå os via Dougs blog, men jeg fandt problemet med din blogs konfiguration i vores system, fikset det, genererede et nyt ping, og jeg ser nu dine seneste indlæg i vores indeks.

  Igen, undskyld over det. Dorion

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.