36 Regler for sociale medier

36 regel for sociale medier

Hvis du har læst denne blog i nogen tid, ved du, at jeg foragter regler. Sociale medier er stadig meget unge, så anvendelse af regler på dette tidspunkt virker stadig for tidligt. Folkene hos FastCompany sammensætter en hel række uddrag af råd og kalder dem Regler for sociale medier.

Denne infografik er en samling af reglerne offentliggjort i septemberudgaven af ​​magasinet. Jeg kalder stadig ikke disse regler, da jeg har brudt nogle få af dem og stadig har fået resultater ... men jeg vil varmt anbefale dette som en god samling af tip til at forbedre din sociale marketingindsats.

36 regel for sociale medier

FastCompany samler nu dine tip. Du kan indsend dem online.

4 Kommentarer

  1. 1

    Nogle gange ignorerer jeg regler, men på en måde respekterer jeg folk, der overholder sådanne regler, men for sociale medier tolererer jeg regler, jeg gør alt, hvad jeg vil uden at tænke på reglerne.

  2. 2
  3. 4

    "... Sociale medier er stadig meget unge, så anvendelsen af ​​regler på dette tidspunkt virker stadig for tidlig." Ikke alene er de for tidlige - selve konceptet med '' regler for marketing af sociale medier '' er åbenlyst latterligt! Ditto for alle disse prætentiøse drøvtyggelser om social 'Best Practices' ... Medmindre jeg prøver at sælge dig min seneste bog - i så fald skal du fortsætte med at bunke dem!

    Seriøst - der er virkelig ingen bedste dag eller tid til at poste på Twitter .... eller en bedst andet for at få socialt arbejde til mærker - markedsføring på socialt har så mange variabler, at det kan få dit hoved til at tænke bare ved at tænke på dem! Socialt er fascinerende ... kompliceret ... sprudlende over med marketingpotentiale - og potentielle faldgruber for enhver marketingmedarbejder, der forsøger at forenkle selve livet ud af det!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.