RSS: Gør dit feedlink tydeligt

Depositphotos13470416 s

Med fremkomsten af ​​nye browsere var jeg ikke så bekymret for at sætte min RSS link inden for indholdet af mit websted. Jeg begynder at genoverveje det.

Hvis du ikke allerede var opmærksom på det, kan disse nye browsere automatisk registrere en RSS feed, så længe det er identificeret i sidens overskrift. Ved at klikke på RSS symbol resulterer i, at du 'abonnerer på det feed' via din browser. Så når du vælger feedet i din browser, bliver du mødt med listen over aktive historier, der er tilgængelige via feedet.

Inden for headeren på mit websted har jeg følgende kode:


Browseren ser automatisk den kode og giver en indikator for, at feedet kan abonnere på:
RSS Feed

Før udgivelsen af ​​Internet Explorer 7 mødtes Microsoft med de andre browserudviklere, og de besluttede, at det universelle symbol for RSS ville være RSS.

I de sidste 6 måneder har jeg stolet på min interne RSS reference for folk, der abonnerer på mit feed. Men jeg lavede for nylig en test, hvor jeg satte en RSS link i sidefoden på alle mine sider. Gæt hvad? Inden for et par dage er mine feedabonnementer steget med ca. 20%! (Jeg bruger FeedPress at spore).

Jeg er klar over, at dette ikke er meget videnskabeligt, men jeg vil anbefale, at læsere har deres RSS feedlink tydeligt identificeret og tilgængeligt for dine læsere, der bruger andre værktøjer, der ikke automatisk registrerer linket gennem din headerkode.

7 Kommentarer

 1. 1

  En anden grund til at gøre det: nogle gange vil læsere linke til dit abonnement. Når jeg læser en person, som jeg vil abonnere på, vil jeg ofte inkludere dem i mine links for dagen med noten (abonneret) linket til deres feed. I Firefox 2 har jeg konfigureret feeds til at gå direkte til FeedDemon, så hvis du ikke har et link på siden, som jeg kan højreklikke på og kopiere linket, er jeg nødt til at se kilden for at få det.

 2. 2

  Douglas,

  Sådan abonnerede jeg på din blog via RSS-ikonet i bunden. Jeg er aldrig opmærksom på, hvad indikatorerne i en browser adresselinje måske, men snarere når jeg bruger en browser; hvilket ikke er meget ofte, jeg ser altid efter ikonet.

  en anden ting at huske er, at ikke alle kommer til din blog via en browser. Nogle kommer via links i deres ikke-browser RSS-klienter, og meget sjældent vil klientens indbyggede browsere opdage denne måde ...

 3. 3

  Det var RSS-ikonlinket, som jeg plejede at abonnere på - da jeg aldrig lægger mærke til adresselinjen for dette, plus abonnerer jeg meget sjældent via en browser.

  Jeg bor i min RSS-læser, og som sådan findes alle mine links grundlæggende og tilføjes på den måde, og meget få enkeltstående RSS-klienter har den type funktion.

 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Tak for dette indlæg. Jeg diskuterede dette emne med en anden blogger i sidste måned, og jeg spekulerede altid på, hvor var det bedste sted at sætte en abonnementsknap. I øjeblikket på mit websted har jeg kun RSS-ikonet i browserens adresselinje og sidefod, men jeg tror, ​​at en i sidebjælken eller overskriften også ville være nyttig, baseret på de kommentarer, jeg har læst her.

 7. 7

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.