RØDE frigiver ganske Podcast Production Studio!

RØDECaster Pro - Podcast Produktionsstudie

En ting, jeg ikke vil dele i dette indlæg, er, hvor mange penge og tid jeg har brugt på at købe, evaluere og teste udstyr til mine podcasts. Fra en fuld mixer og et studie til et kompakt studie, som jeg kan bære i en rygsæk, ned til USB-mikrofoner, som jeg kan optage via en bærbar computer eller iPhone ... Jeg har prøvet dem alle.

Problemet til dato har altid været kombinationen af ​​in-studio og fjerngæster. Det er sådan et problem, at jeg endda kontaktede nogle producenter for at se, om jeg kunne få nogen til at bygge en prototype. 

Det er ikke et komplekst problem, men det kræver en vis fleksibel hardware. Når du har flere gæster ud over en ekstern gæst, vil latens for den eksterne gæst medføre et ekko af deres egen stemme i deres headset. Så du er nødt til at oprette bus, der udelader fjerngæstens stemme i output tilbage til dem. Dette er kendt som mix-minus.

Men jeg kan ikke trække rundt på en programmerbar mixer på vejen ud over alt udstyr, så jeg regnede ud, hvordan man opretter den samme konfiguration ved hjælp af en virtuel bus på min MacBook Pro. Og det er stadig en smerte i rumpen at opsætte.

Det hele er ændret.

Nu vil alle med en drøm om at oprette podcasts i professionel kvalitet være i stand til at gøre det problemfrit med denne nye og kraftfulde platform. Dette er en bemærkelsesværdig ny retning for RØDE: et alt-i-et-studie til podcastere på alle niveauer.

Jeg besøgte min videograf i dag, Ablog Cinema, og han havde spurgt, om jeg havde set det nye RØDECaster Pro - Podcast Production Studio. Her er en oversigt.

Men vent ... der er mere. Her er en detaljeret oversigt:

Tænkte RØDE på alt? Indbyggede funktioner inkluderer:

  • 4 mikrofonkanaler: Klasse A, servobaserede indgange, der kan styre studiokondensatormikrofoner såvel som konventionelle dynamiske mikrofoner.
  • Separate indgange til 3.5 mm TRRS (telefon eller enhed), Bluetooth (telefon eller enhed) og USB (til musik / lyd eller appopkald)
  • Telefon- og appopkald - uden ekko (mix-minus). Juster let niveauerne - ingen ekstra gear eller rodet opsætning involveret. 
  • Programmerbare lydeffekter: 8 farvekodede lydeffektudløsere til programmerbare jingles og lydeffekter.
  • Programmerbar i RØDECaster ™ Pro eller fra din computer via softwaren.
  • APHEX® Exciter ™ og Big Bottom ™patenteret behandling for den rige, varme tone, der kun findes i professionelle udsendelsessystemer. Omfatter også flertrinsdynamik: kompression, begrænsning og støjdæmpning.
  • Touchscreen giver nem kontrol over alle indstillinger, inklusive forudindstillinger for equalizer til en række professionelle stemmer. 
  • Fire kraftige hovedtelefonudgange og stereohøjttalerudgang, hver med uafhængige lydstyrkekontroller.
  • Optager direkte til microSD-kort til fuldstændig selvstændig betjening eller til din foretrukne computer og software via USB.
  • Live streaming kapacitetI dag radio!

rodecasterpro bærbar computer

Dette er intet mindre end fantastisk! At have programmerbare lydkanaler giver mig mulighed for at forprogrammere min introduktion, outro og annoncer i farten, så jeg bogstaveligt talt kan optage og uploade til min podcast-hosting.

Hvad med Live Video?

En anden fordel ved denne enhed er evnen til at parre den med et system som Switcher Studio. Stereoudgangen kan drive lyden på din liveforbundne enhed, og du kan skifte frem og tilbage mellem iPads og din gæst via et iPhone FaceTime- eller Skype-opkald!

Jeg har en tur næste år for at optage mere Luminaries podcasts med Dell... og denne enhed følger med mig. Enheden vejer lidt over 6 pund, så det bliver ikke så dårligt at slæbe rundt. Tilføj mikrofoner, kabler og hovedtelefoner, og jeg skal muligvis få noget med hjul, men det er okay.

Hvis jeg havde en klage, ville det være, at enheden ikke vil registrere flere spor. Så hvis en gæst hoster, mens en anden gæst taler ... du sidder fast med det, eller du skal stoppe showet og genoptage segmentet, så sy segmenterne sammen i efterproduktion. Lad os håbe, at fremtidige versioner muliggør optagelse af flere spor via micro-SD-kortet og USB-udgange.

Køb RØDECaster Pro på Sweetwater

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.