RIP: Alle dine databaser tilhører Matt

felt

Teknologiverden mistede en speciel person i går, ven Matthew S. Theobald. Matt var en fantastisk og strålende person, der udviklede og designede et middel til at indeksere verdens data via Internettet. Jeg skrev om Intern efter at have mødt Matt efter en lokal mindre Indiana-begivenhed sidste år.

Matt havde en vision og forfulgte den utrætteligt. Sidste gang jeg så ham, havde han nervøst en røg ude på cirklen. Jeg genkendte ham, og vi sluttede med at tale om hans vision, hans familie, Indianapolis og delte nogle skøre historier. Vi grinede meget. Et par timer senere kørte jeg ham hjem og måtte forklare mine børn, hvorfor jeg var 4 timer forsinket. Matt var den slags fyr - han trak dig bare ind, og du kunne ikke lade være med at føle, at du havde en gammel ven over bordet fra dig.

Jeg kommer til at savne at høre Mats røgfyldte stemme, hoste og grine ved vores næste Small Indiana -arrangement. Jeg ved, at han til tider kæmpede, han var alene i sit geni og havde ikke den underliggende støtte til at hjælpe med at skubbe hans vision. Jeg ved også, at hans vision vilje blive en realitet, men jeg fortalte ham, at hver gang vi talte. Det er muligvis ikke Internetsøgningsmiljønummeret, der kommer til at fungere, men et system som det til at organisere data over Internettet vil være en realitet en dag.

Matt efterlod mig et par beskeder på Facebook for at komme sammen og gå ud og spise frokost med ham. Jeg havde dog for travlt, og vi nåede aldrig at komme sammen. På mandag tager jeg mig tid til at sige farvel til min ven.

Matt begravelse er mandag den 6/21 kl. 12 på Crown Hill Cemetery North Entrance. (Graveside ceremoni plot 223)

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Matt og jeg havde en aftale om at mødes til kaffe på torsdag. Han var begejstret for min nye bog, og jeg skulle give ham en kopi personligt.

    Jeg syntes, det var underligt, at han ikke kom op i betragtning af sin sædvanlige begejstring. Jeg regnede med, at han må have været bundet med noget, og jeg ville cirkel tilbage i næste uge.

    Undskyld, vi savnede hinanden, Matt. Jeg kommer for at sige farvel mandag.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.