Anmeldelser og forudsigelser

KrystalkugleProBlogger har endnu et fantastisk Group Writing-projekt. (Du kan også deltage!)

Darren er meget ligesom at have en personlig coach til blogging. Sjældent ser jeg et indlæg om ProBlogger det er ikke helt originalt. Jeg tror, ​​Darren lægger en ekstraordinær indsats for at gøre blogs bedre overalt på Internettet.

Dette gruppeskriveprojekt skal komme med en kreativ liste, rant osv. Af anmeldelser for sidste år eller forudsigelser for det kommende år. Jeg besluttede at være lidt kreativ og prøve en kombination af begge. Nedenfor finder du mine personlige anmeldelser af, hvad der var godt i 2006 og mine tanker om, hvad der ville være godt i 2007. Hold øje med forudsigelserne for 2007, jeg synes, jeg har gjort et ret grundigt stykke arbejde med at dokumentere de forskellige områder, som min blog rører ved og tænker seriøst over, hvilken retning hvert af emnerne tager.

God fornøjelse! Som altid er kommentarer velkomne. Og sørg for at holde styr på ProBlogger så du kan tjekke, hvad alle andre skriver om.

Boligtype
Fantastisk i 2006
Fantastisk i 2007
Programmering
Ajax
Apollo (LUFT)
Musik
iPod
Zune
Skærme
Flad
Bred
blogs
blogs
Blog-netværk
Blog-software
WordPress
Alligevel at starte
Søg
google
Brugerdefineret Google
Sociale netværk
Mit rum
Nichefællesskaber
Office Suites
microsoft
google
Computer OS -tilstande
Intel Mac med XP
Intel-pc med OSX
Reklame
Indholdsbaseret
Behavioral-baserede
Markedsføring
E-mail
Integrerede strategier m / e-mail-web
Applikationer
Applikationstjenesteudbydere
Client-Server via Net
Redaktion
WYSIWYG
Rediger på stedet
Website
CSS
XHTML
Browsere
Internet Explorer
Firefox
Servere
microsoft
Sol
Hosting
Virtuelle domæneservere
Konserverede websteder
Integration
REST API
GUI-interaktioner
Læsning
Amazon bøger
Grænser Bøger
Kaffe
Starbucks
Caribou
Underholdning
Reality tv
Reality Web
Teknologiske spørgsmål
Online rovdyr
SPAM
Forretning
VC / ISP
Fusioner
Mål
Sidevisninger
Sideinteraktioner
Doug
Single
Dating

12 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er enig med de fleste af dine forudsigelser Doug, selvom jeg ikke kan se, at Zune har stor indflydelse på medieafspillermarkedet. Jeg skrev min egen liste over forudsigelser for gruppeskriveprojektet.

  Held og lykke med din sidste forudsigelse 🙂

 2. 2

  Hej Brandon,

  Jeg gik bestemt ud på en lem på Zune! Især efter netop at have købt nogle iPods til mine børn til jul. Det er mit langskud.

  Tak for heldet, jeg har brug for det! Kender du nogle flotte 25-30 år gamle millionær ex-modeller, der elsker store single dads, der kan lide at blogge i al deres fritid?

  🙂

  Doug

 3. 3
 4. 4

  Åh, hvilken god måde at sende forudsigelser på, jeg elsker det! Grænser er nødt til at komme ned i pris og tilbyde flere online muligheder, herunder en brugt markedsplads som Amazon, for selv at komme tæt på at røre ved det.

  Vi deltog også i dette projekt, stop ved hvis du får en chance!

 5. 5

  En af de bedste sammenligninger, jeg havde set indtil nu, og en god forudsigelse. Din blog ses nu lol.

  Jeg deltog også i denne konkurrence. Jeg ventede bare på, at darren skulle sætte det i sit næste indlæg

  Jeg fodrer din blog

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12

  Sjovt at se, at iPod'en erstattes af Zunes, ligesom Windows XP flyttes ud af Mac OSX.
  Kan ikke rigtig se den første ting ske (og i hvert fald ikke så hurtigt), men håber bestemt på, at den anden bliver sand.

  (Hej, det ville betyde, at alle pc-ejere med en iPod nu ville få en IntelMac og synkronisere den med noget Microsoft-software? Hm ...)

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.