Du betaler ikke for sociale mediekonsulenter

meningsmåling sociale medier

Med det brede fokus på Martech ZoneJeg får muligvis ikke den sociale forstærkning, som en god blog kan lide Overbevis og konverter får (Fantastisk indlæg fra Jay!) ... men jeg sætter pris på det samfund, vi har bygget her på Martech Zone.

Den seneste Zoomerang afstemning vi tilføjede på sociale medier strategier fylder mig med stolthed ... I folk er sofistikerede marketingfolk! Du deltager aktivt i sociale medier, syndikerer indhold der, betaler for værktøjer og forfremmelse ... og måler investeringsafkast. Kort sagt ... fantastisk! Det betyder, at vi bliver udfordret med at give dig avanceret marketingindhold så meget som det grundlæggende.

meningsmåling sociale medier

Man kan undre sig ... hvis Highbridge er et socialt mediekonsulentfirma, hvorfor ville du være glad for, at ingen af ​​dine læsere betaler for rådgivning på sociale medier? Nå ... Jeg vil sige det ... du behøver ikke. Sociale mediekonsulenter er en skilling et dusin, og kvalifikationerne ser ud til at være enhver, der kan sætte en sætning på 140 tegn sammen med et hashtag og et @ -symbol.

Virksomheder, der investerer i marketingkonsulentbistand, har brug for at identificere konsulenter med erfaring i at arbejde gennem forskellige strategier på tværs af medier, der udnytter hvert medium og maksimerer deres investering og effekt. Det kræver en konsulent med meget mere erfaring. Undskyld, hvis jeg bare fornærmede en del af mit publikum ... men medmindre du kender virkningen af ​​socialt på søgning, mobil, traditionelle medier, e-mail osv ... og hvordan man måler effektiviteten med ... du er stadig i folkeskolen.

15 Kommentarer

 1. 1

  Hej Doug, jeg kom her efter et link fra Jay's blogindlæg. Den første ting, jeg bemærker, er at han giver dig et lige søgeordsrig link, og dit gensidige link er til hans indlæg med din ramme omkring det.

  Den anden ting, jeg bemærker, er, at ingen af ​​valgmulighederne i afstemningen faktisk er strategier. De er handlinger, taktik og sæt handlinger. Brug af gratis tredjepartsværktøjer til sociale medier er ikke en strategi. Det er en måde at udføre en strategi på.

  Ligeledes er det ikke en strategi at betale en socialmediekonsulent. Du betaler en socialmediekonsulent for at hjælpe dig med at udvikle, implementere og justere en strategi.

  Den sidste ting, jeg bemærker, er at du finder det godt, medmindre du har målinger, der kortlægger tilbage til dine strategiske mål, er du stadig en n00b, og du har brug for ekspertvejledning fra en kvalificeret internetmarkedsføringskonsulent. Rekvisitter til at sige det.

  • 2

   Daniel,

   Jeg sætter pris på Jays link! Da vi taler om så mange værktøjer her, drukner vi os selv i udgående links, så jeg tester rammemetoden for at se, om det overhovedet forbedrer vores samlede SEO-resultater. Jeg deler disse oplysninger i et fremtidigt indlæg.

   RE: Strategier, jeg er ikke nødvendigvis uenig med dig, men det er svært at forklare en afstemning fuldt ud inden for afstemningens titel alene. Jeg er tilfreds med at vide, at folk forstod formålet bag afstemningen og ikke blev fanget i detaljerne. Jeg var nødt til at prøve at generere 'trin' i afstemningen for at se niveauet af sofistikering og interaktion, som virksomhederne var involveret i med deres strategi.

   Det er ikke let at gøre ... men at spilde en uge i verbiage snarere end bare at kaste en afstemning for at få en fornemmelse derude var handlen. Jeg ville have afstemningen derude. Hvis dette var en formel, statistisk gyldig undersøgelse, ville jeg have taget en meget anden strategi.

   Jeg siger, at jeg ikke 'nødvendigvis' er uenig, fordi jeg har virksomheder, der har bygget deres strategi gennem blot at syndikere indhold ... eller bare betale en tredjepart. Værktøjet 'kan' være strategien.

   Tak!

   • 3

    Tak for det tankevækkende svar! Jeg er tilbage for at læse flere indlæg, og jeg er glad for, at Jay linkede til dig.

    Jeg indrømmer let, at jeg har en chip på min skulder, når det kommer til at tale om "social mediestrategi." Jeg tror, ​​at hvis det, en virksomhed udfører, ikke er en bred, bevidst designet plan, er det ikke en strategi. I stedet er det bare travlt arbejde. Nogle gange fungerer det, men det meste af tiden efterlader det dig lige hvor du startede, kun fattig og udmattet. Det er en service til vores branche, når nogen hjælper organisationsledere med at genkende, hvilken strategi der virkelig er.

    • 4

     Og det skal du også, Daniel! Der er for mange mennesker, der løber rundt og skaber kaos med virksomheder ... får dem til at hoppe, før de har en strategi på plads. Jeg bruger lidt mere forsigtighed i fremtiden med min ordbog. Tak igen! 🙂

 2. 5

  Amen, Doug. Amen. Jeg tror dog, du går overbord, men jeg forstår, at det var dit pointe. Måling er nøglen, og evnen til at levere dit produkt til tiden er endnu vigtigere.

 3. 6

  Jeg forsøgte at redigere min kommentar, men kunne af en eller anden grund ikke. Jeg mener, at det er fordelagtigt at ansætte en person, der har "masser af platforme, bla-bla, corporate lingo, direkte medieoplevelse", men det er vigtigere at ansætte en person baseret på resultater. Bare fordi nogen er uerfarne, betyder det ikke, at de ikke kan levere et meningsfuldt og resultaldrevet produkt.

  Alle starter et sted.

  • 7

   Ikke sikker på, at jeg er enig, Kyle. Hvis nogen ikke har oplevelsen, bør de tage sig tid til at arbejde et sted og få den. Jeg ser for mange virksomheder styret til et rod af folk, der mangler erfaring. Hvad angår resultater ... skal de være konsistente, før jeg har tillid til mit budget. Jeg ville heller ikke forvente noget mindre fra mine klienter. Vi er ikke i træning mere ... herude er der job og virksomheder, der er afhængige af os.

   • 8

    Jeg antager, at jeg kommer fra min position mere end noget andet. Når jeg bygger uddannelse for virksomheder, er min mangel på erhvervserfaring ikke et problem. Nu er jeg enig i, at du kan have et problem ved markedsføring, udvikling og rådgivning. Jeg er revet af den ene. Jeg har haft et firma i 5 år, der ikke havde ”erfaring”, før vi startede det.

    Jeg tror ikke, du skal “arbejde et sted”, før du kan ansættes som konsulent eller nogen, der kan levere værdi. Hvis jeg bliver ansat til at begejstre et lederteam eller hjælpe med at forme en strategi for en stor nonprofit ... hvis jeg leverer værdi ... skal det ikke have noget.

    Jeg har en hel liste over erfarne mennesker, der har fejlet. Jeg ved ikke, om erfaring er problemet ... burde det ikke være din evne til at levere det, du sælger? Periode?

    Og tro mig, jeg kommer fra synspunktet om at sælge noget og mislykkes ... Jeg tror, ​​vi alle har det.

    • 9

     Jeg tror ikke, du forbinder mig med 'oplevelsesdelen'. Du byggede ikke uddannelse for virksomheder om, hvordan man effektivt opbygger en virksomhed ... du byggede træning på effektivt at bruge sociale medier, ikke? Og du blev uddannet i at udvikle træning, ikke?

     Så ... det er noget, du HAR erfaring med ... og din træning var en succes. Jeg vil ansætte dig til det ... men jeg vil ikke ansætte dig til at hjælpe min virksomhed med at få et nyt sundhedsprogram, når du ikke har nogen erfaring der, ikke?

     Med hensyn til fiasko ville jeg aldrig arbejde med folk, hvis de sagde, at de aldrig havde svigtet. Jeg tror, ​​hvad jeg sagde var, at de var "konsistente" i deres evne til at opnå resultater. Det giver bestemt plads til fiasko. Men jeg vil heller ikke ansætte en konsulent, der siger, “jeg har hidtil arbejdet med 8 klienter og ikke opnået resultater for 4 af dem”. 🙂

 4. 10

  ALLE medier er tilsluttet (ingen ordspil beregnet Zuck). At kalde såkaldte sociale mediekonsulenter et "skilling et dusin" gør det ikke retfærdigt. Jeg er hundrede procent med dig og har din ryg broder.

 5. 11

  "Sociale mediekonsulenter er en skilling et dusin, og kvalifikationerne ser ud til at være enhver, der kan sætte en sætning på 140 tegn sammen med et hashtag og et @-symbol."

  Det er næsten en skam, der ikke passer ind i 140 tegn.

  Selvfølgelig, hvis du er en troende på 10,000 timers reglen, ville det være svært for nogen at være ekspert på sociale medier; det har bare ikke eksisteret længe nok.

  Mens han var på Exact Target-konferencen, bemærkede Jay Baer, ​​at “sociale medier er et job nu, men snart bliver det en færdighed. Ligesom at skrive eller lave kopier. Vi plejede at have folk til det, så indså vi, at det er mere effektivt, hvis alle har dygtigheden. ” (Noget omskrevet.) Alligevel tror jeg, han har sandsynligvis ret.

 6. 12

  "Sociale mediekonsulenter er en skilling et dusin, og kvalifikationerne ser ud til at være enhver, der kan sætte en sætning på 140 tegn sammen med et hashtag og et @-symbol."

  Det er næsten en skam, der ikke passer ind i 140 tegn.

  Selvfølgelig, hvis du er en troende på 10,000 timers reglen, ville det være svært for nogen at være ekspert på sociale medier; det har bare ikke eksisteret længe nok.

  Mens han var på Exact Target-konferencen, bemærkede Jay Baer, ​​at “sociale medier er et job nu, men snart bliver det en færdighed. Ligesom at skrive eller lave kopier. Vi plejede at have folk til det, så indså vi, at det er mere effektivt, hvis alle har dygtigheden. ” (Noget omskrevet.) Alligevel tror jeg, han har sandsynligvis ret.

 7. 13

  "Sociale mediekonsulenter er en skilling et dusin, og kvalifikationerne ser ud til at være enhver, der kan sætte en sætning på 140 tegn sammen med et hashtag og et @-symbol."

  Det er næsten en skam, der ikke passer ind i 140 tegn.

  Selvfølgelig, hvis du er en troende på 10,000 timers reglen, ville det være svært for nogen at være ekspert på sociale medier; det har bare ikke eksisteret længe nok.

  Mens han var på Exact Target-konferencen, bemærkede Jay Baer, ​​at “sociale medier er et job nu, men snart bliver det en færdighed. Ligesom at skrive eller lave kopier. Vi plejede at have folk til det, så indså vi, at det er mere effektivt, hvis alle har dygtigheden. ” (Noget omskrevet.) Alligevel tror jeg, han har sandsynligvis ret.

 8. 14

  "Sociale mediekonsulenter er en skilling et dusin, og kvalifikationerne ser ud til at være enhver, der kan sætte en sætning på 140 tegn sammen med et hashtag og et @-symbol."

  Det er næsten en skam, der ikke passer ind i 140 tegn.

  Selvfølgelig, hvis du er en troende på 10,000 timers reglen, ville det være svært for nogen at være ekspert på sociale medier; det har bare ikke eksisteret længe nok.

  Mens han var på Exact Target-konferencen, bemærkede Jay Baer, ​​at “sociale medier er et job nu, men snart bliver det en færdighed. Ligesom at skrive eller lave kopier. Vi plejede at have folk til det, så indså vi, at det er mere effektivt, hvis alle har dygtigheden. ” (Noget omskrevet.) Alligevel tror jeg, han har sandsynligvis ret.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.