Responsiv webdesign

lydhør webdesign

Ok, jeg er gammel, så jeg kan huske dette, men det kan I måske ikke. Kan du huske, hvornår vi plejede at ordne biler? Et godt Sears-værktøjssæt, og vi var gode til at gå ... havde bare brug for nogle klude og nogle muskler, og du kunne næsten løse ethvert problem med en bil. Ikke mere. Jeg forstår næsten ikke, hvordan jeg åbner hætten på min bil længere.

Som jeg ser til lydhør webdesignJeg begynder at få den følelse. Giv mig noget HTML, CSS og jQuery, og jeg er en glad dreng. Men start med at skære og udskære en side, så den reagerer på enhedens bredder, og jeg begynder virkelig at blive forvirret. Det er når jeg simpelthen får vores udvikler involveret, og jeg går videre til mere ... fejlagtige vigtige ting (som at diskutere folk på Facebook).

Jeg sælges ikke helt på responsivt design, fordi jeg ikke er sikker på, at folk bare vil have tingene passer ind i deres alternative enheder. Jeg vil have en iPad til at have funktioner, der drager fordel af at skubbe og zoome. Jeg ønsker, at min mobiloplevelse skal lade mig glide og stryge ting for nemt at navigere og gennemse. Jeg ved ikke, at de samme navigationselementer og funktioner skal anvendes på hver enhed. Jeg kan godt lide oplevelsen af ​​hver enhed og kærlighed, når et websted bygger en oplevelse, der matcher.

I hvert fald ... Jeg kommer af min piedestal. Her er en god infografik fra TemplateMonster om responsivt webdesign. Og hvis du virkelig vil se noget sejt… klik videre til deres lydhør, interaktiv infografik for en endnu køligere oplevelse.

responsiv webdesign interaktiv guide

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.