Responsiv webdesign

lydhør webdesign

Ok, jeg er gammel, så jeg kan huske det, men det kan I måske ikke. Kan du huske, da vi plejede at reparere biler? Et godt Sears værktøjssæt, og vi var godt i gang ... havde bare brug for nogle klude og lidt muskler, og du kunne næsten løse ethvert problem med en bil. Ikke mere. Jeg forstår næsten ikke, hvordan jeg åbner hætten på min bil længere.

Som jeg ser til lydhør webdesign, Jeg begynder at få den følelse. Giv mig noget HTML, CSS og jQuery, og jeg er en glad dreng. Men begynd at skære og skære en side, så den reagerer på enhedens bredder, og jeg begynder virkelig at blive forvirret. Det er, når jeg simpelthen får vores udvikler involveret, og jeg går videre til flere ... fejl… vigtige ting (som at debattere mennesker på Facebook).

Jeg er ikke helt solgt på responsivt design, fordi jeg ikke er sikker på, at folk bare vil have tingene til passer i deres alternative enheder. Jeg vil have en iPad til at have funktioner, der drager fordel af at stryge og zoome. Jeg vil have min mobiloplevelse til at lade mig glide og stryge ting for let at navigere og gennemse. Jeg ved ikke, at de samme navigationselementer og funktioner skal anvendes på hver enhed. Jeg kan godt lide oplevelsen af ​​hver enhed og elsker, når et websted bygger en oplevelse, der matcher.

Anyways ... jeg kommer af min piedestal. Her er en god infografik fra TemplateMonster om responsivt webdesign. Og hvis du virkelig vil se noget fedt ... klik videre til deres lydhør, interaktiv infografik for en endnu køligere oplevelse.

responsiv webdesign interaktiv guide

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.