Ressourcer versus ressourcefuldhed

Ressourcer

Jeg skete på tværs af en video af Tony Robbins at TED det var ret inspirerende. En af hans linjer ringede virkelig rigtigt til mig personligt:

Ressourcer versus ressourcefuldhed

Et af de mest tilfredsstillende job, jeg nogensinde har haft, var at være en integrationskonsulent for ExactTarget. På det tidspunkt havde ExactTarget en ret begrænset applikationsprogrammeringsgrænseflade (API), men vores kundekreds voksede i sofistikering og automatisering. Hver dag var der et møde med en klient, der havde et meget komplekst problem, og mit job var at løse problemet ved hjælp af vores enkle API.

Meget af min succes på det tidspunkt var, at jeg altid fundet ud af en måde at nå det endelige mål. Hvis API understøttede ikke en bestemt metode, jeg ville bruge kombinationer af data og opkald til at overvinde det. Nogle gange var løsningerne ret geniale (og det tog en hjerne tillid at løse). Vi plejede at køre nogle af produktionsmedarbejdernes nødder, fordi vores løsninger ville tjene millioner af API opfordrer til at udføre opgaven.

Nøglen til min fortsatte succes er, at jeg sjældent siger nej, hvis nogensinde. Nogle gange er du nødt til at ændre stien for at komme til destinationen. En sti er en ressource. Hvis den ikke findes, skal du være ressourcefuld og bygge din egen!

Ikke have ressourcer er en undskyldning for ikke at få tingene gjort. opfindsomhed er evnen til at finde et middel til at få noget gjort, uanset ressourcer!

Her er den fulde Tony Robbins-præsentation på TED. Advarsel: Han bruger nogle meget farverige udforskninger.

Tak til Angela Maiers for fund!

5 Kommentarer

 1. 1

  Doug:

  Efter at have læst dette indlæg og lyttet til Robbins-båndet, kiggede jeg på mine nytårsopløsninger, rev dem op og skrev kun en ny beslutning: ”Bare få det gjort”. Bemærk, at jeg ikke sagde: ”Bare gør det”.

  Da jeg var salgschef og hyrede salgschefer, fortalte jeg dem altid, at deres job var at få det solgt for ikke at sælge det. Forskellen er at bruge alle tilgængelige ressourcer til at lukke salget, og hvis ressourcerne ikke er til stede for at oprette dem eller blive opfindsomme, som du angiver.

  Dette er et godt indlæg at starte året.

  Tak.

  • 2

   Hvad er den bedste måde at få dit team til at forstå og reagere på denne stimulus?

   Hvad kan jeg gøre for at lære dette effektivt?

   • 3

    Det starter med lederskab, Derek. Store ledere styrter undskyldninger. Det er okay at sige "nej", men det bør aldrig være okay at sige "vi kan ikke fordi ...". Hvis en virksomhed ved, at den skal gøre noget, skal de være opfindsomme med at finde ud af, hvordan.

 2. 4
 3. 5

  Bare få det gjort som SMB siger. En af de sværeste ting, jeg overvandt i livet, var at forstå, at første gang jeg gør noget, vil det ikke være perfekt, men at hvert forsøg, jeg gør for at få noget gjort, jo tættere det kommer på perfektion.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.