Hvem twitterer dig?

twitterPå mit feed i morges dukkede op a indlæg der fangede min opmærksomhed, Sådan opsættes et Twitter-lytteindlæg. Når jeg først kom igennem til indlægget, blev jeg skuffet, fordi der faktisk ikke var nogen detaljer om oprettelse af en faktisk lytter. I stedet blev jeg simpelthen mødt med et indlæg om, hvordan man opsætter en Twitter konto.

Opsætning af en Twitter -konto giver dig ingen indsigt i, hvad folk egentlig er siger om dig, dit brand, produkter eller firma. Det giver kun et middel for folk til at kommunikere med dig ved denne unikt medium.

Sådan oprettes mikrobloglyttere

For faktisk at oprette en 'lytter' kan du blot gå til Google og søge efter det udtryk, du leder efter (dette twitter eksempel viser en søgning efter "microsoft annonce" til twitter):

websted: twitter.com "microsoft annonce"

Til Friendfeed:

site: friendfeed.com "microsoft annonce"

Hvis du gerne vil tage et skridt videre og faktisk reagere på folk, der kommunikerer om dig, dit produkt eller dit brand, skal du oprette en Google Alert for at e-maile dig, når det sker. Som marketing- eller omdømmechef kan jeg endda oprette en tekstadvarsel med Google Alerts, og jeg vil svare direkte på tweetet.

11 Kommentarer

 1. 1
 2. 3
 3. 4

  Hej Douglas .. tak for linket!

  Hovedparten af ​​Beths råd om lytning findes faktisk i lysbilledshowet. I den første del af indlægget leder hun dig gennem, hvordan du opretter en konto, men i lysbilledshowet går hun ind i detaljerne i, hvordan man lytter efter mærker, trends og andre detaljer, som du måske er interesseret i fra et markedsundersøgelsespunkt af udsigten.

  Hun blander helt sikkert lytning med kommunikation, men der er nogle gode tip til "hvordan man lytter" i lysbilledshowet.

  Skål .. Kate

  • 5

   Kate,

   Mange tak for at fortælle mig dette! Jeg skylder jer begge en undskyldning, jeg troede, jeg var kortvarig. Det ser ud til, at jeg har brug for at vende tilbage og lytte!

   Tak igen!
   Doug

 4. 6

  🙂 Ingen bekymringer! Jeg blev også overrasket, da jeg først læste den - men så gravede mig ned i powerpointet. Så gode ting. Beth er en super-smart socmed evangelist !!

 5. 7
  • 8

   Mike, det er et fantastisk fund! Synd, at Tweetbeep ikke havde en slags øjeblikkelig funktion til at indfange disse søgeudtryk. Hvis der går en time, hvor nogen taler om din virksomhed - kan det være for sent!

   Jeg tilføjede det dog til de daglige links i går! Tak for fangsten!

 6. 9

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.