Hvis du er i salg eller marketing, skal du opdatere nu!

opdater app

Det sker hver uge. Jeg får en e -mail fra en sælger eller kunde, og vi samarbejder en dato for at tale. Jeg tjekker deres websted og ser, om det passer. Jeg kan endda forbinde med dem LinkedIn for at lære lidt mere om dem. Datoen er indstillet, kalenderinvitationen accepteres, og jeg går videre.

Der går et par uger, og der dukker en advarsel op med en person. Jeg genkender ikke navnet, så jeg ser på det domæne, deres e -mail -adresse er fra. Hvis jeg er heldig, er det deres virksomhed. Hvis jeg ikke er det, er jeg ked af det. Jeg kigger på deres websted, og det jogger i min hukommelse, og nu finder jeg ud af, hvem de var, og hvad de ville. Hvis jeg er heldig.

Jeg har ikke en god hukommelse (det er videnskab!), Så jeg har brug for spor som dette. Nogle gange noterede jeg nogle noter i Evernote, nogle gange på kalenderbegivenheden, andre gange stoler jeg på, at jeg husker det ... men det gør jeg ikke. I sjældne tilfælde går personen på mit kontor, og jeg har ingen anelse om, hvem de er, eller hvorfor de er der, så jeg spiller dansen ... spørg dem om, hvad de arbejder med, hvordan går det osv ... noget til prøv at jogge min hukommelse.

Endelig er der en kur! Opfrisk er en mobil- og webapplikation, der giver dig mulighed for at søge efter nogen og få vist deres profil og enhver kommunikation, du måtte have haft med dem - uanset om det er via e -mail eller socialt.

Det bedste af det hele er, at applikationen også indeholder advarsler før og efter for dig. Fik du et møde om 15 minutter? Du får en note, der fortæller dig, hvem det er, hvad du sidst talte med dem om, og det giver dig endda mulighed for at lave noter om dem. Det er en vidensbase for mennesker som mig, der har svært ved at huske andre end deres hund (Gambino).

Det er fantastisk. Det er smukt. Det virker. Tilmeld dig nu og du kan oprette forbindelse til dine e-mail-konti, dine sociale konti og endda Evernote.

Jeg kommer til at se meget mindre flov ud næste gang du planlægger et møde med mig!

Opdatering: Opdater for Salesforce lanceret!

Fantastisk at se Refresh har integreret deres løsning direkte til Salesforce, et fantastisk værktøj for sælgere til at få adgang til information om deres kundeemner, partnere og kunder.

Opdater for Salesforce

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.