Hvis du er i salg eller marketing, skal du opdatere nu!

opdater app

Det sker hver uge. Jeg får en e-mail fra en sælger eller kunde, og vi arbejder sammen en dato for at tale. Jeg tjekker deres websted og ser, om det passer. Jeg kan endda få forbindelse til dem på LinkedIn for at lære lidt mere om dem. Datoen er indstillet, kalenderinvitationen accepteres, og jeg går videre.

Der går et par uger, og en advarsel dukker op med en person. Jeg genkender ikke navnet, så jeg ser på det domæne, deres e-mail-adresse er fra. Hvis jeg er heldig, er det deres firma. Hvis jeg ikke er det, er jeg ødelagt. Jeg ser på deres websted, og det jogger min hukommelse, og nu finder jeg ud af, hvem de var, og hvad de ønskede. Hvis jeg er heldig.

Jeg har ikke en god hukommelse (det er videnskab!), Så jeg har brug for spor som denne. Nogle gange noterer jeg nogle noter i Evernote, nogle gange om kalenderbegivenheden, andre gange stoler jeg på, at jeg kan huske ... men det gør jeg ikke. I sjældne tilfælde går personen på mit kontor, og jeg har ikke en anelse om, hvem de er, eller hvorfor de er der, så jeg spiller dansen ... spørg dem om, hvad de arbejder på, hvordan går det osv ... noget til prøv at jogge min hukommelse.

Der er endelig en kur! Opfriske er en mobil- og webapplikation, der giver dig mulighed for at søge efter nogen og få se deres profil og enhver kommunikation, du måtte have haft med dem - hvad enten det er via e-mail eller socialt.

Det bedste af alt er, at applikationen også leveres med for- og postalarmer til dig. Har du et møde om 15 minutter? Du får en note, der fortæller dig, hvem det er, hvad du sidst talte med dem om, og det giver dig endda mulighed for at lave notater om dem. Det er et vidensgrundlag for folk som mig, der har svært ved at huske nogen anden end deres hund (Gambino).

Det er fantastisk. Det er smukt. Det virker. Tilmeld dig nu og du kan oprette forbindelse til dine e-mail-konti, dine sociale konti og endda Evernote.

Jeg vil se meget mindre flov ud, næste gang du planlægger et møde med mig!

Opdatering: Opdater for Salesforce lanceret!

Fantastisk at se Refresh har integreret deres løsning direkte til Salesforce, et fantastisk værktøj for sælgere til at få adgang til information om deres kundeemner, partnere og kunder.

Opdater for Salesforce

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.