Årsager til, hvorfor folk ikke følger mærker på Twitter

Hvorfor holder folk op med at følge mærker på Twitter?

Dette kan være en af ​​de sjoveste infografik, der Highbridge har gjort til dato. Vi laver masser af infografik til vores klienter, men da jeg læste artiklen på eConsultancy om, hvorfor folk ikke følger på Twitter, tænkte jeg straks, at det kunne skabe en meget underholdende infografik. Vores infografiske designer leverede ud over vores vildeste drømme.

Er du for støjende på Twitter? Skubber du for mange salg? Spammer du skamløst folk? Eller er du bare kedelig? Hvis jeg kunne pakke et ord omkring alle disse grunde, er det værdi. Hvis du ikke tilføjer værdi til dit publikum, bliver de ikke hos dig.

Uden yderligere ado er her de vigtigste grunde til, at folk følger dig på Twitter.

følg twitter infografik

Særlig tak til eConsultancy for at give os tilladelse til bruge deres data til at skrive indlægget!

16 Kommentarer

 1. 1
 2. 3

  En interessant læsning. Problem med sociale medier er, at folk bliver besat af, hvem der ikke følger dem. Jeg har haft gode venner, der fik den måde. Du skal bare være dig selv online, og hvis folk ikke kan lide det, så er det deres beslutning. Skift ikke dig selv, så folk ikke følger dig. For at citere Lincoln forkert: ”Du kan behage nogle af menneskerne hele tiden og alle mennesker noget af tiden, men du kan behage alle mennesker hele tiden.”

  • 4

   @ twitter-14119971: disqus Jeg er helt enig, Corey! Jeg stoppede med at bekymre mig om, hvor mange folk der fulgte mig for omkring et år siden, og det har været fantastisk. Frihed!!!

 3. 5

  For erhvervslivet er der en fin linje mellem at være effektiv på Twitter og være irriterende. Det er fristende at sende flere gange for at komme igennem al støj og rod, men du skal være forsigtig. Hvis du bliver ved med at dukke op i feedet med den samme besked, vil dine tilhængere tune dig ud eller følge dig.  

 4. 6

  Det får mig til at gå væk fra det hele. Ugh. For det meste holder jeg ikke masser af opmærksomhed på, hvad de fleste af mine tilhængere tweeter, der er få, der lægger gode links og indhold derude, men de fleste bruger det som en måde at få samtaler bedst på andre steder. Jeg renser min liste og dumper dem, der ikke følger mig ellers, meh. Med hensyn til at følge mig, hvis jeg fornærmer det, som jeg har været kendt for at gøre, så følg mig, men bitch ikke mig om det! 

 5. 8

  Jeg tilføjer denne til min internet markedsføringstavle. Jeg er enig i, at det er svært at finde et lykkeligt medium mellem at være “støjende” og at dele relevant og interessant indhold, men den virkelige nøgle er at opbygge tilhængere, der virkelig er interesseret i dine udsendelser og at udløse samtaler for faktisk at forbinde med mennesker ud over blot “udsendelse. ”

 6. 9

  Præsentation af “ting, der ikke behøvede at være en infografik”, udstilling A.

  Og en underrapporteret faktor: folk, der følger dig i et par dage bare for at se, om du automatisk følger dem tilbage. Det ser ud til at være flertallet i min erfaring.

  • 10

   Jeg er absolut uenig i dig om, at det ikke behøver at være en infografik. Statistikken lyver ikke ... Dette har været en af ​​vores mest succesrige infografik. Havde vi lige skrevet om det ... Åh vent, det blev skrevet i et blogindlæg af econsultancy. Og dette indlæg fik en brøkdel af den interesse, som dette gjorde.
   Der er ikke regler for, hvad der skal eller ikke skal gøres til en infografik. En humoristisk og godt illustreret grafik kan fungere ganske godt. Lad ikke konventionel eller traditionel tænkning forhindre dig i at prøve noget, der fungerer. I dette tilfælde fungerede det glimrende.
   PS: Auto DM'er er derinde 😉

 7. 11

  Jeg har gjort om statistikkerne under forudsætning af 100% = 2270 samlede stemmer
  For støjende (tweets for ofte) [12% - 271 stemmer]
  For meget selvreklame [11% - 249 stemmer]
  Spammy [11% - 245 stemmer]
  Ikke interessant nok [10% - 226 stemmer]
  For meget gentagelse [7% - 152 stemmer]
  For meget automatisering [7% - 151 stemmer]
  Stødende / uprofessionelt [6% - 146 stemmer]
  For mange 'tigger-tweets' [6% - 145 stemmer]
  For stille [6% - 141 stemmer]
  Foursquare / check-in misbrugere [5% - 115 stemmer]
  Ingen samtale-tweets [5% - 108 stemmer]
  Forbrydelser mod grammatik [4% - 93 stemmer]
  For mange retweets [4% - 90 stemmer]
  Misbrug af auto / DM [4% - 86 stemmer]
  Hashtag-misbrugere [2% - 52 stemmer]
  nu kan jeg fortsætte med at tweete… 😉

 8. 13
 9. 15

  Du kan ikke behage alle mennesker hele tiden. Der er 3 forskellige måder, som folk bruger Twitter på, der er meget forskellige. Nogle bruger det som om det er en privat chat. Andre som mig bruger det til at dele en masse kvalitetsoplysninger. De, der ikke kan lide høj lydstyrke, er ikke min målgruppe. Selvom jeg ikke delte så meget, ville de Twitter-chats, som jeg deltager i, få dem til at skænke. Til hver deres egne.

 10. 16

  @Nick Stamoulis Jeg er enig. Den bedste måde at dele noget mere end én gang er at gøre hver tweet unik, så du ikke keder nogen. Det giver dig mulighed for at få din besked videre og bør øge antallet af klik.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.