Succes gennem automatiserede brugsrapporter

På mit job bruger vi Salesforce som vores CRM-værktøj (Customer Relationship Management). Salesforce er et af de utrolige systemer, der kan gøre næsten alt, men normalt kræver en vis indsats at komme dertil.

En af de store bestræbelser, som jeg ser, at Salesforce skrider frem, er proaktive rapporter om brug af e-mailmarkedsføring, der sendes hver måned til hver bruger. Rapporterne giver en vis indsigt i områder i applikationen, som de udnytter fuldt ud, samt andre områder, der kan hjælpe dem.
brugsrapport

Den automatiske e-mail-rapport slutter med 4 sektioner:

 1. Implement
 2. Forstærke
 3. Optimer
 4. Udvid

Mens e-mail-marketingstrategien om dette er fantastisk, finder jeg detaljerne i hvert afsnit mangler praktisk eller nem implementering. Du kan klikke på hvert af emnerne i e-mailen for at få yderligere detaljer om, hvad funktionen tilbyder. Optimize havde for eksempel 15 anbefalinger i min e-mail. De fleste af disse anbefalinger er interessante, men jeg har ingen kontrol med at implementere nogle af dem.

Dette er en god e-mail-marketingstrategi, som jeg vil opfordre alle i softwaren som en serviceindustri til at implementere; dog vil jeg komme med følgende anbefalinger:

 • Hold det simpelt. Jeg vil anbefale en enkelt vare for hver sektion ... en vare at implementere, en at forstærke, en at optimere, en at udvide.
 • Forretningsmulighed. Med hver vare ville jeg give forretningsmuligheden eller en casestudie af en anden klient, der bruger varen.
 • Sådan starter du. Nu hvor de har nået din interesse, vil nogle kontaktoplysninger for hvem de skal følge op for hjælp være logiske.

Ved at automatisere og implementere en e-mail-marketingstrategi som denne giver du dine kunder værktøjerne til succes. Til gengæld vil en vellykket implementering af din software føre til forbedret brug og forretningsresultater - en fantastisk mulighed for upsell-muligheder og øget kundelagring. Hvis du har implementeret en automatisk strategi som denne, så lad mig det vide. Jeg vil meget gerne høre resultaterne!

Min inspiration til dette indlæg var Chantelle på Kompendium, der for nylig implementerede en Tip en dag e-mail for sine kunder at tilmelde sig. Alternativt kan brugere (eller endda ikke-klienter) vælge et dagligt tip til forretningsblogging på Twitter!

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg kan stadig huske, hvordan Hotmail gjorde et stort hit sidste 10 år siden. De bruger signaturlinket i al brugers e-mail til at sprede budskabet rundt i verden, der hurtigt flyver dem højt. Jeg er sikker på, at e-mail-marketing er en god marketingteknik, men håndtering af spam-boks vil være et ekstra talent.

 2. 2

  Vi brugte salgsstyrke i mit sidste job, og selvom jeg er sikker på, at hvis det blev konfigureret korrekt, kunne det være nyttigt, fandt jeg brugergrænsefladen at være kantlinje ubrugelig. Når det er sagt, brugte jeg det ikke til markedsføring, jeg brugte det til salg. På et tidspunkt vil jeg gerne se, at CRM'er integreres med sociale medier. Det ville være meget mere nyttigt for mig personligt. Data er bare ikke min personlighed. Jeg foretrækker forhold.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.