Karantæne: Det er tid til at gå på arbejde

Coronavirus

Dette er uden tvivl det mest usædvanlige forretningsmiljø og den tvivlsomme fremtid, som jeg har været vidne til i min levetid. Når det er sagt, ser jeg min familie, venner og klienter opdele i flere spor:

  • Vrede - dette er uden tvivl det værste. Jeg holder øje med mennesker, jeg elsker og respekterer i vrede, bare slår ud over alle. Det hjælper ikke noget eller nogen. Det er tid til at være venlig.
  • Lammelse - mange mennesker har en vent og se holdning lige nu. Nogle af dem venter på at blive reddet ... og jeg frygter ingen vil være der for at gøre det.
  • Arbejde - Jeg ser andre grave ind. Når deres primære indtægtsstrømme er brudt, ser de efter alternativer til at overleve. Dette er min tilstand - jeg arbejder dag og nat med at løfte alternative indtægtsstrømme, reducere omkostningerne og maksimere de ressourcer, jeg har tilbage.

Med butikker og kontorer lukket for at flade kurven og distancere sig socialt for at reducere spredningen af Coronavirus, folk har intet andet valg end at blive hjemme. Selvom dette kan begrave mange virksomheder, kan jeg ikke lade være med at undre mig over, hvorfor virksomheder ikke er det afgørende og udnytte denne tid til idé, innovation og implementering.

En af mine nøglekunder måtte lade mig gå for at redde deres indtægter, som udelukkende er afhængige af skoler. Administrerende direktør ringede personligt til mig for at forklare situationen. Han måtte beskytte sit firma. Jeg er ikke i tvivl om, at det var den passende beslutning, og jeg lod ham vide, at jeg uden omkostninger ville være tilgængelig for enhver overgang eller implementering, der kunne hjælpe dem.

Denne specifikke klient lancerede netop et produkt direkte til forbruger. Vi havde været langsomme og bevidste med ikke at promovere produktet for at teste og forbedre brugervenligheden og sikre, at det var korrekt integreret i deres arbejdsgang i produktionen. Jeg delte med hans team, at dette dog var det optimale tidspunkt at træde på gas. Her er hvorfor:

  • Mindre forstyrrelse - med skeletbesætninger og minimale ordrer, der kommer ind, vil lancering af marketingautomatiseringssoftware til at markedsføre produktet være mindre forstyrrende internt for deres personale. De kan bedre håndtere tilstrømningen af ​​problemer med lanceringen af ​​det nye produkt og nye systemer til at understøtte det.
  • Tid til uddannelse - med personale, der arbejder hjemmefra, ikke er i stand til at deltage i møder og ikke bliver distraheret af kontorproblemer, har personalet en utrolig tid til at deltage i træning og implementere de løsninger, de har brug for. Jeg har oprettet demoer for det interne personale til at deltage og opfordret mine leverandører til at hjælpe dem med at planlægge tid til at deltage.
  • Procesautomatisering - Jeg tror ikke, vi nogensinde vender tilbage til business as usual efter denne begivenhed. Vi står over for en mulig global recession, et nødvendigt kig på isolering af vores forsyningskæder og sandsynlige afskedigelser for at beskytte virksomheder mod at gå under. Dette er det optimale tidspunkt for virksomheder at investere kraftigt og optimere deres arbejdsgange, så de kan fortsætte produktionen og samtidig reducere omkostningerne.

Virksomheder: Det er tid til at gå på arbejde

Jeg vil opfordre alle virksomheder derude til at komme på arbejde. Dit personale arbejder hjemmefra, har forbindelse og kan være optaget af at implementere og træne på nye platforme. Integrations- og implementeringsteams arbejder stort set fjernt i dag, så entreprenører er forberedt som aldrig før på at hjælpe dig. Mit firma, Highbridge, kommer med nogle integrationsideer til at møde efterretningsløsninger for at hjælpe virksomheder med eksterne arbejdsmiljøer.

Medarbejdere: Det er tid til at forfølge din fremtid

Hvis du er en person, hvis løn er i fare, er det tid til at hoppe. Hvis jeg for eksempel var bartender eller server ... ville jeg hoppe online og lære nye handler. Du kan vente på en redning, men det er en lettelse ... ikke en langsigtet løsning på din situation. I teknologiindustrien kan dette være at tilmelde dig en gratis Trailhead kursus på Salesforce, tage nogle gratis kodeklasser online eller lære at åbne din egen butik på Etsy.

Dette er ikke tid til Playstation og Netflix. Dette er ikke tiden til at være vred eller lammet. Ingen kan standse Moder Naturs vrede. Denne eller en anden katastrofal begivenhed var uundgåelig. Dette er en tid til at drage fordel af, at vores daglige liv bliver afbrudt for at træde frem. De mennesker og virksomheder, der drager fordel lige nu, vil stige hurtigere, end de nogensinde havde forestillet sig.

Lad os komme på arbejde!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.