Stigningen af ​​formålsdrevet social markedsføring

formålsdrevet markedsføring

Du finder mig ofte i nogle enorme debatter online om alt relateret til politik, religion og kapitalisme ... alle de glødende knapper, som de fleste mennesker undgår. Det er derfor, jeg har personlige og brandede tilstedeværelser på tværs af sociale medier. Hvis du kun ønsker markedsføring, skal du følge mærket. Hvis du vil have mig, så følg mig ... men pas på ... du får mig alle sammen.

Mens jeg er en uforskammet kapitalist, har jeg også et stort hjerte. Jeg mener, at vi skal hjælpe hinanden og ikke være afhængige af bureaukratier, der er ineffektive og ineffektive. Jeg tror virkelig den måde, vi ændrer ting på, er ved at tage personligt ansvar og hjælpe med at være katalysatorer for forandring. Vores agentur donerer altid tid, penge og andre ressourcer til ikke kun at hjælpe velgørenhedsorganisationer ... men også til at hjælpe virksomheder, der ikke har ressourcer, men har løfte.

Det er ikke længere godt nok til bare at have en sociale medier tilstedeværelse. Marketing 3.0 vil blive vundet af dem, der bliver formålsdrevne sociale mærker, og for at gøre dette skal CMO-, CSO-, CSR- og Foundation-lederne tilpasse sig for at bringe en sammenhængende brandhistorie til liv. Tjek ud We First's infografik nedenfor med nogle kolde hårde fakta, der gør det klart, at profitens fremtid er formål, og de mest ikoniske mærker i fremtiden vil være dem, der driver den mest meningsfulde sociale forandring. Simon Mainwaring

Det er ikke kun den rigtige ting at gøre, det at blive formålsdrevet er også ved at blive en forventning for virksomhederne motivation for medarbejderne og en voksende købevane hos forbrugerne. Folk ønsker, at deres penge skal gå til virksomheder, der er miljøbevidste, behandler deres medarbejdere godt og investerer tid og energi i at gøre verden til et bedre sted.

jeg er glad målrettet markedsføring bliver en voksende strategi og et samtaleemne - jeg har tidligere skrevet om den frustration, jeg har, når folk kritiserer forårsage markedsføring (vi diskuterede dette med ALS Isspand Challenge… Uhg). Jeg vil opfordre enhver virksomhed til at fremme den indsats, de gør for at hjælpe dem omkring dem - dette uforgrafiske peger på hvorfor!

Marketing 3.0

3 Kommentarer

  1. 1

    Meget god en, Douglas. Dette sker bestemt meget hurtigt, og vi bør alle være klar til at omfavne det. Tak!

  2. 2

    Det sætter mig ikke i overraskelse, snarere det er sande ansigter i økonomien og ja, du har givet det et helt skud !!!

  3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.