Fremme blogs for at øge din rangordning

Depositphotos33099063 s

RSS er en fantastisk ting. Mange mennesker genkender ikke magt blogs, og hvordan de kan hjælpe din webstedsstatistik. Her er et godt eksempel på, hvordan du kan promovere andre blogs OG øge din egen sideplacering med søgemaskiner ved hjælp af RSS.

On Lønoptællingsberegner, Jeg erstattede en lodret annonce på højre side af siden med en liste over blogindlæg, der taler om lønstigninger. Så snart jeg gjorde dette, gik Payraise Calculator fra en Pagerank på 3 til en Pagerank på 5, og min sidetrafik fordobles. Her er en grafik - bemærk ændringen omkring den første januar:

Hent til lønudbetalingsberegner

Sådan gjorde jeg det.

 1. Jeg foretog en avanceret søgning på Technorati og gemte feed-URL'en.
 2. Jeg brugte et dejligt lille PHP-script kaldet Magpie RSS ved at kopiere filerne til en inkluderingsmappe på min blog i basismappen.
 3. Jeg skrev følgende kode og indstillede antallet af indlæg ($ num_items), det maksimale antal tegn ($ max_char) og feed-URL'en.
Resultater: ”; ekko " ”; $ items = array_slice ($ rss-> items, 5, $ num_items); foreach ($ items som $ item) {if (substr ($ item ['title'], 90, 0)! = "Links") {$ link = $ item ['link']; $ title = $ item ['title']; $ beskrivelse = $ vare ['beskrivelse']; $ source = $ item ['source']; hvis (strlen ($ beskrivelse)> $ max_char) {$ space = strpos ($ beskrivelse, "", $ max_char); $ beskrivelse = substr ($ beskrivelse, 0, $ mellemrum). "..."; ekko " $ title : $ beskrivelse ”; } } } ekko " ”; ?>

Jeg sørger også for, at jeg har et link og logo tilbage til Technorati for at sikre, at de får noget kredit for min brug af deres søgefeed. Dette kunne også bruges til en utrolig krydskampagne mellem blogs ... du kunne sende dine yndlingsfeeds på din blogrulle, så folk faktisk kan se de nyeste indlæg til deres websted på din blog.

Jeg har også lige ændret Adressefiks i dag for at bruge denne tilgang også.

8 Kommentarer

 1. 1

  Tak for et godt indlæg. Jeg har lige opdaget din blog for nylig. Tak for al den gode indsigt.

  Kan du sende en blogordliste eller et link til en blogordliste for os alle derude, der gerne vil komme op i hastighed. Jeg er stadig uklar om RSS, permalink, trackback osv.

  Jeg håber at øge besøgende på min hjemmeside, og det vil hjælpe.

  Mange tak.

 2. 3
 3. 5

  Hej Doug,

  Selvom det fremgår tydeligt af din graf, at du har modtaget mere trafik, synes jeg du skal være forsigtig med at tilskrive en ændring i PageRank til denne indsats. PageRank-opdateringer er få og langt imellem, og det er meget muligt, at man var i gang, ligesom du tilføjede listen over blogs.

  • 6

   Tak, Marios!

   Jeg prøver bestemt ikke at kvalificere mig som SEO-ekspert, så dette er noget, jeg respekterer din mening om. Med alle andre variabler statiske med undtagelse af blogindlæggene (der plejede at være en annonce der fra Google), antog jeg, at dette havde indflydelse.

   Jeg så også et lignende spring ind Adressefiks.

 4. 7

  Jeg vil prøve dette på min side og se, hvad der sker. Jeg har et par fagområder, jeg kunne vælge, så jeg får se, hvilken succes jeg får 🙂

 5. 8

  Hej jeg kæmper også for at få trafik til min blog, og jeg så din vej til at gøre det, og jeg må sige, at det ser interessant ud at prøve det. Jeg er ikke sikker på, hvordan man gør dette, hvad du gjorde, jeg har ikke en anelse, jeg ville være glad, hvis du kunne hjælpe mig med en tænding herude.

  Ser frem til at høre fra dig.

  Sindre Brudevoll

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.