Jeg kunne være alt for dagens lave, lave priser på ...

Ser

Indholdet på mit websted har ikke været særlig stærkt i den sidste uge - undskyld hvis nogen af ​​jer er skuffede. Jeg har haft ret travlt med at udvikle en håndfuld applikationer derhjemme. Hvad jeg ikke gør op i indhold, håber jeg at kompensere i nogle plugins. På arbejdet forbereder vi os på en større softwareudgivelse, og jeg har et demonstrationsprojekt, der giver et middel til selvdemonstration af nogle af de vigtigste funktioner. Der vejer meget på min succes, og jeg har knappe ressourcer til at få det gjort, så det er en udfordring.

Alle projekterne forløber pænt, og jeg overholder deadlines, det tager bare nogle tunge arbejdsuge. Jeg vurderer også min fuldtidsbeskæftigelse og overvejer min fremtid der nøje og vejer den med nogle stærke muligheder udefra. Du hader at forlade en god arbejdsgiver, men undertiden skal arbejde komme ned til simpel økonomi. Jeg kan ikke lide at være opmærksom på penge, når det kommer til et job, men jeg har arbejdet med håb om at indhente min indkomst for et par år siden, da jeg konsulterede. Det er blevet klart, at det ikke vil ske, hvis jeg bliver sat. Med en søn, der starter universitetet i efterår, er jeg nødt til at foretage nogle justeringer og foretage dem hurtigt.

Jeg elsker forandring, og jeg er utrolig optimistisk med hensyn til mine muligheder. Jeg gik næsten til en opstart for et par måneder siden, men timingen var bare ikke korrekt. Det ser dog ret godt ud nu. Få mennesker kan tage deres CV på, at de har hjulpet virksomheder fra Vancouver Island til Island til Australien med at gennemføre online strategiske marketingmål, integration og automatisering. Mine kunder har været nogle af de største i verden, herunder The Indianapolis Colts, The Home Depot, United Airlines, Icelandair, Liberty Mutual, Goodyear, Hotels.com, AG Edwards og en række andre udviklingsvirksomheder og agenturer imellem. Før det byggede jeg et direct mail-program på flere millioner dollars til en større avis. Succes skaber tillid, så jeg er ret sikker på, at jeg kan vende enhver virksomhed, når det kommer til marketing og teknologi.

Som både integrationskonsulent og produktchef har mit ansvar været at konsultere virksomheder, identificere mulighederne og udføre den passende løsning til dem. Mit nuværende ansvar fokuserer på CAN-SPAM-overholdelse, design af brugergrænseflade, tilgængelighed, brugervenlighed, API og funktionsudvikling. Jeg er også fortrolig med geografiske informationssystemer, Analytics og søgemaskineoptimering. Heck, jeg fik endda mit navn på tryk i år med nogle indlæg, jeg sendte til Chris Baggotts bog, Email Marketing by the Numbers.

Jeg ser frem til at fortsætte denne type arbejde - enten gennem mit eget konsulentfirma eller gennem en stilling som direktør / direktør i en anden virksomhed. Jeg er også interesseret i langsigtet kontraktforhold. En drøm, der blev til virkelighed, ville være at begynde at konsultere under min egen virksomhed igen. Jeg kan ikke forlade Indianapolis - mine børn elsker det her, og de bor tæt på deres mor. Så hvis der er mulighed for at arbejde eksternt, er jeg også alt for det. Jeg ser frem til at dykke ned i nogle nye udfordringer, måske søgemaskineoptimering. Jeg har haft nogle fantastiske resultater med dette websted og ved, at jeg kunne gøre det for ethvert andet.

Åh ... og jeg vil aldrig opgive bloggen! 😉

6 Kommentarer

 1. 1

  Det er rart at have et par fristende tilbud rundt. For et par måneder siden blev jeg tilbudt 100K at arbejde i et år i Qatar, et lille land uden for Irak, som netværksadministrator.

  Det ville have været et fristende tilbud til mig for 8 år siden, men nu med en kone og en 9 måneder gammel søn kunne du ikke trække mig ud herfra, hvis du prøvede!

 2. 2

  Jeg forlod fuldtidsbeskæftigelse for 3 måneder siden for at starte et nyt firma, og jeg har aldrig følt mig så energisk 🙂 fordi jeg er fri til at arbejde på det, jeg kan lide (inden for nogle grænser!) Jeg er mere kreativ, end jeg nogensinde har været.

  Jeg har fordelen ved en partner, der bringer nok kontanter til at holde virksomheden og os flydende, hvilket hjælper!

  Åh, og vil ikke din nuværende arbejdsgiver læse denne Doug og spekulerer på, hvad der foregår? 🙂

 3. 3

  Doug,

  Da du er en god personlig ven af ​​mig, vil jeg være lidt kritisk her og placere dit indlæg i kategorien "luftning af snavset tøj" offentligt. Mange af os kritiserer ofte professionelle atleter for at komme med denne type udsagn (f.eks. Terrell Owens, Randy Moss). Selvom det er rigtigt, at de fortsætter med at blive ansat af andre og bifaldt for spændende arbejde på deres job, bliver deres karakter ganske plettet over tid.

  Randy

  • 4

   Wow, det var bestemt ikke meningen med indlægget, Randy. Faktisk har jeg kun gode ting at sige om min nuværende arbejdsgiver. Der er slet ikke noget 'snavset tøj' i posten. Jeg er stadig helt engageret i dem og synes, de er de bedste, jeg nogensinde har arbejdet for.

   Dette var ikke et indlæg, der blev skubbet på nogen måde for at plette min nuværende arbejdsgiver eller luft snavset tøj - det er et indlæg til at 'teste vandet' og se, hvilke muligheder der kan være derude, som jeg ikke er opmærksom på. Jeg når et korsvej i mit liv, hvor mine mål ikke svarer til mine nuværende beskæftigelsesmuligheder. Det er så simpelt som jeg kan sige det.

   Jeg vil hellere være åben og ærlig over for mine ønsker end at holde munden lukket. Der er dem, der mener, at du ikke skal sige noget og bare gå ud af døren. Jeg bryr mig for meget om dette firma til at gøre det. De skal erkende, hvad mine behov er, og jeg skal erkende, hvad deres behov er. Hvis der er en kamp, ​​er jeg med! Hvis ikke, er jeg nødt til at komme videre med mit liv.

   Endnu en gang ... der er ikke noget 'snavset tøj' at tale om.

   Hilsen,
   Doug

 4. 5

  Det er godt at teste vandet. At have den nuværende arbejdsgiver til at finde ud af det i et blogindlæg ... ikke så godt ... men jeg gætter på, at du allerede har haft en samtale med dem, og ud over det er det ikke min forretning.

  Held og lykke.

  Hvis du har brug for hjælp på deltid, så lad mig det vide.

  • 6

   Hej Graydon,

   Jeg tror ikke, der var nogen overraskelse fra deres side - men der er en vis bekymring. Jeg har altid været en åben og ærlig person og har været det i nogen tid. Dette indlæg kommer kun efter måneders diskussion og beslutningstagning.

   Naturligvis bringer blogging en helt ny dimension til en situation som denne. Det er ikke noget, du kan slå op i en ledelsesmanual, det er helt sikkert! Vi arbejder dog igennem det.

   Tak!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.