Fire blogfejl, jeg burde have undgået

virksomhedens blogging starter

ProBloggerThis afternoon I spent a few hours at Barnes and Noble. Barnes and Noble is much closer to my home, but I have to admit that Borders is much better organized and books are easier to find. I’m constantly ‘walking the aisles’ at Barnes and Noble looking rather than spending time reading.

I hvert fald hentede jeg mit yndlingsmagasin, Praktisk webdesign (aka .net) og endelig afhentet Darren og Chris' Bestil, Hemmeligheder til blogging af din vej til en seks-figur indkomst.

I don’t think the title of the book does it justice. Although a lot of the book is about monetization and Darren’s success at it, the book’s advice extends well beyond. I’d recommend it to anyone from a strategy guide for blogging as well. It differs from some of my other favorite books on blogging, like Shel og Scoble’s bog, Nøgne samtaler, in that it’s more tactical in its approach rather than strategic. This is a book to get you started at successfully blogging.

Bogen forstærkede mange af de teknikker og taktikker, som jeg har talt om på denne blog, men jeg bør dele med dig de største fejl i min blogging:

 1. My blogging isn’t always consistent due to my work schedule. This hurts my momentum since readers aren’t always assured of quality content each day.
 2. Mit site er mærket mere for mig end Marketing Technology, og mange af indlæggene deler mig personlige anekdoter, der måske ikke har noget at gøre med Marketing Technology. Mine læsere har forventet det fra mig, men jeg ved, at mange læsere har gået på grund af det.
 3. My blog could probably be diced up into multiple niche topics that are more targeted… perhaps Online Marketing, Social Media, and Web Development. I still may work one day to dice up the content, but that’s a tough (very tough) job. If I were to start over, that’s definitely the direction I would have taken.
 4. My domain name would not be dknewmedia.com. Once again, this blurs the blog between me and my actual topic. It also makes the blog impossible to sell, since I don’t want to sell my name. I am keeping an eye out on some domains, though! If I can find some good ones, I’ll look to splice my content and disassociate my blog with my name.

Looking forward to Chris and Darren’s reaction to this post. If you’re not blogging yet, be sure to pick up Darren and Chris’ book to get you started on the right track. Great read!

7 Kommentarer

 1. 1

  Tak for forslaget. Jeg vil bestemt se på det.

  I mellemtiden var min løsning på nr. 3 at oprette separate blogs til forskellige emner. Selvom det giver mig mulighed for at fokusere min skrivning for hvert publikum, er det undertiden udmattende at prøve at generere så meget nyt indhold.

  Jeg ville elske at høre andres meninger. separate blogs eller risikerer at fremmedgøre nogle af dine læsere?

  • 2

   At adskille indholdet i separate målrettede blogs har mange fordele, både for dine læsers forventninger såvel som koncentrerende søgeord til søgemaskiner. Der er ingen grund til, at nogen ikke kunne tilmelde sig hver af dine blogs, jeg synes, det er den bedste vej at gå!

 2. 3

  Jeg ville tro, at adskillelse af indhold i en blog ville være vejen at gå i stedet for tre eller fire forskellige blogs. Jeg antager, at hvis du har tid til at opdatere blogs, ville det være let.

  Godt indlæg Doug.

 3. 4
  • 5

   Tak Chris! Nej - Doug mangler ikke fra denne blog snart, jeg lover ... medmindre der kommer penge mellem bloggen og mig me

   Interessant note om dette, inden for få dage efter at jeg har ændret mit domænenavn, gik jeg fra nr. 2 i Google til nr. 1 for Marketing Technology Blog, så der er noget ved denne SEO-ting.

   Gør det til en god casestudie om valg af dit domænenavn!

 4. 6

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.