Fire blogfejl, jeg burde have undgået

virksomhedens blogging starter

ProBloggerI eftermiddag tilbragte jeg et par timer på Barnes and Noble. Barnes and Noble er meget tættere på mit hjem, men jeg må indrømme, at Borders er meget bedre organiseret, og at bøger er lettere at finde. Jeg går konstant i gangene på Barnes og Noble og ser frem for at bruge tid på at læse.

I hvert fald hentede jeg mit yndlingsmagasin, Praktisk webdesign (aka .net) og endelig afhentet Darren og Chris' Bestil, Hemmeligheder til blogging af din vej til en seks-figur indkomst.

Jeg tror ikke, at bogens titel gør det retfærdigt. Selvom meget af bogen handler om indtægtsgenerering og Darrens succes med den, rækker bogens råd langt ud over. Jeg vil også anbefale det til alle fra en strategiguide til blogging. Det adskiller sig fra nogle af mine andre yndlingsbøger om blogging, som f.eks Shel og Scoble's bog, Nøgne samtaler, ved at det er mere taktisk i sin tilgang frem for strategisk. Dette er en bog til at komme i gang med succesfuld blogging.

Bogen forstærkede mange af de teknikker og taktikker, som jeg har talt om på denne blog, men jeg bør dele med dig de største fejl i min blogging:

 1. Min blogging er ikke altid konsekvent på grund af min arbejdsplan. Dette gør ondt i mit momentum, da læsere ikke altid er sikre på kvalitetsindhold hver dag.
 2. Mit site er mærket mere for mig end Marketing Technology, og mange af indlæggene deler mig personlige anekdoter, der måske ikke har noget at gøre med Marketing Technology. Mine læsere har forventet det fra mig, men jeg ved, at mange læsere har gået på grund af det.
 3. Min blog kunne sandsynligvis deles op i flere nicheemner, der er mere målrettede ... måske online marketing, sociale medier og webudvikling. Jeg kan stadig arbejde en dag med at hakke indholdet op, men det er et hårdt (meget hårdt) job. Hvis jeg skulle starte forfra, er det bestemt den retning, jeg ville have taget.
 4. Mit domænenavn ville ikke være dknewmedia.com. Endnu en gang slører dette bloggen mellem mig og mit egentlige emne. Det gør også bloggen umulig at sælge, da jeg ikke vil sælge mit navn. Jeg holder dog øje med nogle domæner! Hvis jeg kan finde nogle gode, ser jeg efter at splejse mit indhold og adskille min blog med mit navn.

Ser frem til Chris og Darrens reaktion på dette indlæg. Hvis du ikke blogger endnu, skal du sørge for at hente Darren og Chris 'bog for at komme i gang på det rigtige spor. Fantastisk læsning!

7 Kommentarer

 1. 1

  Tak for forslaget. Jeg vil bestemt se på det.

  I mellemtiden var min løsning på nr. 3 at oprette separate blogs til forskellige emner. Selvom det giver mig mulighed for at fokusere min skrivning for hvert publikum, er det undertiden udmattende at prøve at generere så meget nyt indhold.

  Jeg ville elske at høre andres meninger. separate blogs eller risikerer at fremmedgøre nogle af dine læsere?

  • 2

   At adskille indholdet i separate målrettede blogs har mange fordele, både for dine læsers forventninger såvel som koncentrerende søgeord til søgemaskiner. Der er ingen grund til, at nogen ikke kunne tilmelde sig hver af dine blogs, jeg synes, det er den bedste vej at gå!

 2. 3

  Jeg ville tro, at adskillelse af indhold i en blog ville være vejen at gå i stedet for tre eller fire forskellige blogs. Jeg antager, at hvis du har tid til at opdatere blogs, ville det være let.

  Godt indlæg Doug.

 3. 4
  • 5

   Tak Chris! Nej - Doug mangler ikke fra denne blog snart, jeg lover ... medmindre der kommer penge mellem bloggen og mig me

   Interessant note om dette, inden for få dage efter at jeg har ændret mit domænenavn, gik jeg fra nr. 2 i Google til nr. 1 for Marketing Technology Blog, så der er noget ved denne SEO-ting.

   Gør det til en god casestudie om valg af dit domænenavn!

 4. 6

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.