Sådan forhindres svig i din næste onlinekonkurrence

onlinekonkurrencebedrageri

Vi lancerer snart den første af mange konkurrencer for at tiltrække flere besøgende til vores e-mail-nyhedsbreve. Mens vi har omfattende udviklingsressourcer, er der ingen måde, hvorpå vi selv vil udvikle konkurrencen. Vi skal bruge Hellowave, en konkurrenceudbyder online. Hvorfor? Den primære årsag:

Svig

Jeg vil være ærlig og helt indrømme, at jeg har snydt i en online konkurrence. For mange år siden havde vi en regional social mediekonkurrence for at finde den mest populære mand og kvinde i byen. Efter at jeg havde set kilden til konkurrencesiden, fandt jeg hurtigt ud af, at jeg kunne tilføje en stemme bare ved at gå til en bestemt URL, der var indlejret i koden. Udvikleren af ​​konkurrencen troede, at han var klog og blokerede simpelthen alle, der kom fra den samme IP-adresse.

Så jeg tilføjede en iframe på mit websted, der pegede på mit afstemningslink. Alle, der åbnede min side den dag, uforvarende stemte på mig. I løbet af dagen ville jeg kontrollere afstemningsresultaterne og bare fjerne iframe, når jeg kom langt frem på stemmerne.

Før du dømmer mig, kom jeg ren, før jeg vandt konkurrencen. Jeg skrev udvikleren og lod ham vide, at jeg snydte. Og så talte jeg ved arrangementet om, hvor let det var at snyde i onlinekonkurrencer. Chancerne er, at hvis du får dine udviklere til at piske en online konkurrence, vil du åbne dørene for snyd. Jeg har set hundreder af online konkurrencer, og jeg er forbløffet over, hvor mange der bruger disse enkle metoder, der glæder snydere.

Onlinekonkurrencer fungerer gennem indlejrede widgets og sociale applikationer har omfattende funktioner, der forhindrer svindel. Selvfølgelig hjælper de dig også med at optimere konkurrencerne, bruge dem på tværs af digitale medier og måle svaret.

Denne infografik fra EasyPromos gennemgår tre fremgangsmåder, der fører til svig i onlinekonkurrencer:

  1. Brug af flere konti og stemmeautomationssoftware.
  2. Online stemmekøb.
  3. Brug af stjålne konti via phishing til at afgive stemmer.

Easypromos leverer et omfattende værktøj med 11 sikkerhedskontroller til overvågning og forebyggelse af svig i dine afstemningskonkurrencer. Du har også adgang til svindelindekset - et værktøj, der informerer dig, hvis en bruger har begået svindel, så du kan bestemme gyldigheden af ​​hans / hendes indrejse. Det Easypromos svigkontrol System hjælper dig med at opdage og forhindre dårlig praksis; undgå tvister mellem deltagerne og organiser gennemsigtige og retfærdige afstemningskonkurrencer for dit samfund.

Sådan beskyttes dit næste indhold mod svig

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.