PressRush: The Polite Pitching Platform for Journalist Outreach

pressrush opsøgende

Hver dag modtager jeg snesevis af pladser i min indbakke. Mange af dem er dårligt skrevet, de fleste er ikke relevante for mit websted, men der er altid en guldklump i bunken med PR-spam, så jeg er opmærksom. Jeg modtog en tonehøjde i denne uge, hvor e-mailen syntes ganske anderledes og gav mig en positiv tonehøjdeoplevelse.

Jeg elsker denne mulighed for at informere PR-firmaet i den anden ende om banenes nøjagtighed. Hvis jeg kunne lide tonehøjden (som var under knapperne), var jeg simpelthen nødt til at svare på den e-mail-adresse, den kom fra. Hvilken fantastisk måde og høfligt betyder for PR-professionelle at sikre relevans med den influencer eller blogger, de kommunikerer med.

Mens jeg reagerede på den specifikke tonehøjde, tjekkede jeg også platformen, den var skrevet på - Pressrush. Med Pressrush kan du oprette advarsler om emner, oprette tonehøjder, undersøge påvirkere og udvikle brugerdefinerede lister, der skal sendes til. Og når dine pladser sendes, bruger de den metode, som jeg beskriver ovenfor.

Jeg er overbevist om, at løsningen ikke er at sende flere pladser. Løsningen er at opbygge langvarige relationer, der starter med personlige, velundersøgte, meget målrettede og korrekt tidsbestemte opsøgende. Med PressRush satte jeg mig for at opbygge et værktøj til at hjælpe dig med netop det. Ville Laurikari, grundlægger af Pressrush.

Det er simpelt at oprette en liste ved hjælp af den interne søgemaskine til journalister. Her er et resultat for analyse og metrics, hvor du finder din virkelig:

Pressrush -søgning

Og hvis du klikker på min profil, kan du få alle de seneste indlæg, som jeg har offentliggjort sammen med links til mine sociale profiler og e-mail-adresse.

Douglas Karr

Mål kan filtreres efter alder, placering og offentliggørelse. De kan også sorteres efter nyhed eller relevans. Når du har gennemgået hver journalist, kan du føje dem til en bestemt medieliste, der kan downloades eller pitches til. Bedst af alt, når dine kontaktoplysninger ændres, holdes dine lister opdaterede.

Tilmeld dig en prøvepressetest

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.