Tryk på 1, hvis du har budget

penge træ

For et par år siden husker jeg, da en blogger tog det Scoble på. Bloggeren inviterede Scoble til sin begivenhed og skubbede derefter, da Scoble anmodede om rejse og udgifter. Scoble svarede også online og gjorde et stort stykke arbejde med det.

Denne uge har været en hård (men meget sjov) uge. Jeg har kapitler til min bog, jeg afslutter 2 projekter, og jeg arbejder stadig med potentielle kunder. Jeg rører mange mennesker hver uge via telefon, e -mail, Twitter, Facebook, Plaxo ... osv. Osv. Jeg er blevet skældt ud to gange i denne uge af læsere, som jeg ikke har reageret på, og en udsigt, som jeg undervurderede hastetiden på .

Udsigten var min skyld - jeg skulle have sporet virksomheden tæt. Læserne er dog en anden historie. Jeg fik et opkald, hvor damen sagde:

Hvad er det med jer internetfolk - du svarer ikke på telefonen, svarer ikke på e -mail ... svar ikke!

Jeg undskyldte ikke. I stedet fortalte jeg hende sandheden. Jeg har mindst 20,000 nye besøgende om måneden til min blog, måske 250 kommentarer (de fleste er spam) og langt over 100 anmodninger. Anmodningerne er dog ikke anmodninger om tjenester. De er simpelthen læsere på udkig efter yderligere råd eller information. Jeg forsøger at håndtere disse via blogindlæg. Jeg svarer ikke altid. Faktisk svarer jeg ikke typisk.

Her er en e -mail, som jeg lige har modtaget i dag om emnet, efter at jeg skrev mit netværk og bad om deres støtte i Top 50 Indiana Blogs meningsmåling:

Jeg har skrevet flere beskeder i din blog og sendt dig en række forskellige DM'er på Twitter og bedt om dine meninger, ideer og forslag til forskellige digitale marketingstrategier, og aldrig har jeg fået svar fra dig. Da jeg er forstående, ved jeg, at du er en meget travl mand med at starte dit nye firma og alt, hvorfor jeg aldrig tog din mangel på svar personligt (på trods af at Chris Brogan, Beth Harte, Erik Deckers osv. har altid besvaret spørgsmål til mig).

Det er fantastisk, at Chris, Beth og Erik har kunnet følge sådan her! Jeg var op til 3 AM og afsluttede kun at gennemgå og svare på e -mail. Jeg ser frem til Chris, Beth og Eriks råd om, hvordan jeg muligvis kan følge med i antallet af anmodninger, jeg får.

I går var jeg på en regional konference og blev flankeret af 3 personer ... den ene var en associeret, den ene var min salgstræner, og den ene var kunde. Medarbejder og salgstræner spøgte om, at jeg aldrig svarede på telefonen eller e-mails, de sendte mig. Jeg kiggede på min kunde og sagde: "Besvarer jeg dine telefonopkald og e-mails?". “Ja,” sagde han, “... altid ... nogle gange midt om natten! Jeg tror, ​​du arbejder 24 timer i døgnet. ”

Til tider tror jeg på nettet og folk som Chris Anderson har gjort mig og min forretning en stor bjørnetjeneste. Min udlejer, mine kreditorer, mine forsyningsselskaber og leverandører er ikke gratis. Som et resultat kan jeg ikke arbejde for gratis. Jeg skal koncentrere mig om:

 1. Kunder - det er mennesker, der betaler for mine produkter og tjenester.
 2. Udsigterne - dette er virksomheder med budget, der er klar til at blive kunder.
 3. Word of Mouth udsigter - dette er virksomheder, der er blevet henvist til mig af mit netværk, og mine kunder, der ved, at en virksomhed har budget og er klar til at blive kunder.
 4. Andre anmodninger - det er alt andet ... e -mails, formularanmodninger, telefonopkald osv. Disse falder typisk fra min liste, fordi jeg arbejder på 1, 2 og 3.

Mangler jeg muligheder på grund af denne tilgang? Måske - derfor får jeg salgstræning her i Indianapolis. Jeg har ingen ide. Jeg ved kun, at “andre anmodninger” kan tage mig måneder at gennemgå og svare… og jeg har ikke råd til at bruge måneder på at gøre det.

Læsere er ikke kunder. Abonnenter er ikke engang kunder. Det lyder måske hårdt, men læsere og abonnenter betaler ikke for deres abonnement eller oplysningerne fra denne blog. Jeg har ikke nogen serviceniveauaftale med læsere eller abonnenter.

Denne blog er ikke en rentabel virksomhed, og jeg er ikke en internetmillionær ... langt fra det. Jeg arbejder dog hårdt på at få det rentabelt. Så snart bloggen betaler alle mine regninger, vil jeg være glad for at sidde hele ugen og besvare mine læsers og abonnenters anmodninger. Indtil da ... skal jeg servicere min kunder.

Hvis du gerne vil blive kunde, skal du omformulere din anmodning. Jeg spøgte med nogen i aftes om, at jeg skal ændre min telefonsvarer til at sige: "Tryk på 1, hvis du har et budget!". Så ... hvis du er læser eller abonnent og leder efter gratis råd, skal du ikke blive ked af det, når jeg ikke svarer. Jeg har virkelig travlt med at prøve at betale regningerne!

14 Kommentarer

 1. 1

  Fremragende punkt! Jeg havde en lignende diskussion med en kollega i går om vigtigheden af ​​at være kortfattet, og hun fik det bare ikke og klagede over, at jeg ikke hurtigt returnerer hendes telefonsvarer. Jeg spurgte hende, hvor hurtigt jeg svarede på hendes e-mails, og hun indrømmede hurtigt. Vi er alle nødt til at prioritere vores forhold og kommunikationsmetoder og blandingen af ​​de to. Hvis jeg ikke får et personligt svar på denne kommentar, vil jeg ... forstå det helt.

 2. 2
 3. 3

  Hvordan kunne jeg give slip på at svare på en sådan god kommentar, Nick? Du har ret - det medium, der er mest effektivt, er nogle gange det, vi er tvunget til at bruge. Jeg ville elske at tilbringe hele dagen i møder og telefon, men det betaler ikke regningerne. E-mail er meget effektiv til at spare mig for meget tid hele dagen.

 4. 4

  Jeg tror, ​​jeg ser på, at denne blog er 'freebie' ... indgangspunktet i hver af vores bloggers salgstragte. Hvis oplysningerne på webstedet ikke tegner hele billedet - vil jeg meget gerne arbejde med nogen af ​​mine læsere for at få det til det næste niveau!

 5. 5

  Som en af ​​dine kunder, Doug, kan jeg bevidne, at du tager vare på kunderne rettidigt. Det er sejt, at så mange mennesker værdsætter din mening (ligesom de burde), men jeg synes, du "giver tilbage" masser med dine værdifulde blogindlæg. Når mit firma betaler for dine tjenester, forventer jeg hurtig opmærksomhed. Du undlader aldrig at levere, og det er en del af, hvorfor jeg fortsætter med at anbefale dig. Fra en kundes perspektiv er dine prioriteter spot-on.

 6. 6

  Det lyder som om du har brug for at ansætte mig som din personlige assistent. Selvom jeg vil svare folk, der mere end sandsynligt aldrig vil give dig indtægter, skal jeg naturligvis blive betalt for mine tjenester 🙂 Med fremkomsten af ​​nye medier / markedsføring / reklame kommer fremkomsten af ​​gratis rådgivning og tjenester. Jeg vil dog sige dette. Hvis du får en form for indsigt eller viden baseret på en kommentar eller e-mail, håber jeg, at du vil svare på den person. Jeg ved, at du har svaret på nogle af mine blogkommentarer tidligere, så jeg ved, at du lytter og svarer, når det er muligt. Store punkter rundt omkring.

 7. 7

  Doug, jeg har set nok freebies gjort i dette medium til at forstå dit greb, så ingen tilbageslag her. Jeg ved ikke, hvordan nogen nogensinde kunne skylde dig for at betale regningerne. Dette er de samme mennesker, der er gale på U2 for at sælge ud ved at sælge rettighederne til deres sange til virksomheder osv.

 8. 8
 9. 9

  Hej Arik,

  Så jeg gør på en eller anden måde en dårlig tjeneste for læserne af denne blog, som jeg har leveret gratis indhold til de sidste 4 år? Virkelig?

  Min blog er bestemt en leadgenerator, men med de 30,000 besøgende om måneden, hvordan vil du foreslå, at jeg formår at kommunikere til hver, der når ud? Skal jeg bruge et punktsystem? Hvad er metoden? Hvad er den magiske kugle?

  Ser frem til at høre, hvordan man gør det.

  Tak,
  Doug

 10. 10
 11. 11

  Den ene ting du mangler, er at du er så sjov at drille .. Du bliver altid forvirret, når dine venner har svært ved det ..

  Seriøst, elske indlægget. Når du arbejder i en virksomhed, der for det meste er immateriel, synes folk at det er ok at bede om gratis hjælp, og du er normalt ret generøs med deling. Tricket er at lære hvornår man skal sige, det ville jeg være glad for at svare på ved et længere møde. Mit gebyr for det er ...

 12. 12

  Nu er du gået og gjort det Doug! Du har skrevet endnu et godt indlæg. Jeg roser dig ærligt på din evne til at udrette alt, hvad du får gjort. Jeg ved, at jeg til tider er en af ​​de ikke-indtægtsforespørgsler fra din tid og har sjovet med dig om at være svært at få fat i. Men jeg tror også (forhåbentlig) at jeg balancerer det med at kende, at din tid er værdifuld og ikke aflytte dig om det eller holde et nag, hvis du ikke kommer tilbage med mig. Mange gange har jeg fundet den manglende respons fra dig selv, og andre har tvunget mig til at grave lidt dybere og banke mit hoved mod væggen et par gange mere, indtil jeg har fundet ud af noget for mig selv, og det er en fantastisk følelse.

  Du og jeg har lignende tidsplaner og krav, der stilles til os. Jeg prøver at være så hjælpsom som muligt for alle, der spørger, men jeg er klar over, at et af de bedste tidsstyringsværktøjer, jeg måtte have lige ved hånden, er lidt mere brug af ordet med to bogstaver, ”Nej”. .

  Forhåbentlig kan jeg finde balancen i alt og begynde at sige: "Jeg kan ikke lige nu, men lad mig anbefale nogen, der muligvis kan gøre det for dig."

  • 13

   Ingen “forhåbentlig” @jasonbean: disqus - de partnerskaber, jeg har bygget i regionen, er vigtige for mig. Det er et udvidet supportnetværk, som jeg læner mig til, og derfor forventer jeg at 'betale det tilbage' ofte! Du er derinde!

   • 14

    Og omvendt sir! Omvendt! Det er på tide med vores månedlige samarbejdssession i St. Arbucks, der ikke ser ud til at ske, men årligt! =)

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.