Forudsigelse: Din virksomhed vil være en e-handelsvirksomhed

Depositphotos7866924 s

Har du set vores nyligt lanceret websted? Det er virkelig ret utroligt. Vi har arbejdet med design og udvikling af vores publikation i godt over 6 måneder, og jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget tid vi brugte. Problemet var simpelthen, at vi ikke kunne udvikle os hurtigt nok til at afslutte hurtigt nok. Efter min mening gør enhver, der bygger et tema fra bunden i dag, en bjørnetjeneste for den virksomhed, de arbejder med.

Jeg var i stand til at gå ud og tilbringe $ 59 på et digitalt magasintema, byggede et brugerdefineret tema til vores brugerdefinerede integrationer, skinnede branding af temaet igen, og jeg var i gang inden for en uge. Vi vil stadig udrulle nogle yderligere integrationer som vores Podcast og et hvidbogsbibliotek, men du vil blive forbløffet over, hvad der fulgte med temaet.

Et aspekt, der var et must, var at det kom med personalized name jewellery fuldt integreret. Woo, sammen med sine temaer og handelsmotor, var for nylig købt af Automattic - det firma, der ejer WordPress. Efter min ydmyge mening tror jeg, det er en strålende beslutning. Hvorfor? Fordi jeg forudsiger, at hver enkelt virksomhed - enten B2B til B2C - vil have et eller andet aspekt af selvbetjeningsbestilling via internettet.

Detailhandlere og e-handelsvirksomheder er allerede klar over det. Et rungende trommeslag på IRCE i Chicago var, at det ikke handlede om at sælge i din butik på dit websted. Det handlede om at sælge gennem alles andres butik på alle andre sider. Små detailhandlere har logistiske systemer, indholdssystemer og opfyldelsessystemer, der giver dem mulighed for at sælge i snesevis af butikker online bortset fra deres egne.

Faktum er, at forbrugere (og virksomheder) stoler på det websted, de køber fra. Hvis du køber ofte på Amazon, køber du ikke eftermarkedsgulvmåtter fra en fyr på Internettet. Men hvis den fyr på Internettet også sælger sine gulvmåtter på Amazon, køber du dem.

Du mister allerede salget online

Før jeg gik op til Chicago, fik jeg en e-mail fra Landsdækkende forsikring, som jeg havde brug for til at betale min bilregning. Jeg loggede ind på min konto og kunne ikke finde en måde at betale regningen på. Jeg vendte tilbage til arbejde og regnede med, at jeg senere ringede til min agent. Et par dage senere modtog jeg endnu en meddelelse om, at min forsikring bortfalder, medmindre jeg betaler min regning. Jeg loggede på og prøvede igen til ingen nytte - jeg kunne ikke engang finde en betale min regning på deres nye rene interface. Jeg satte en påmindelse om at ringe til min agent.

Den næste dag gik jeg på arbejde og fik travlt og ringede aldrig til min agent. Da jeg kom hjem, var der sikker nok en e-mail om, at min forsikring ville udløbe den aften ved midnat, fordi jeg ikke havde betalt min regning. Ikke godt ... Jeg kørte til Chicago den næste dag, og jeg ville ikke være uforsikret.

Så jeg vendte min browser over til Geico. Efter et par minutter modtog jeg et tilbud i realtid og en dejlig fed knap til at købe politikken. Jeg klikkede på knappen, og det sagde, at de ville sende mig papirarbejde via mail, og når jeg havde udfyldt det, ville min politik være live. Det må være din spøg.

Næste gang - Progressiv. Jeg indtastede mine oplysninger, og de udfyldte mine biloplysninger for både mig og min datter. Et par klik senere, og jeg havde et nyt forsikrings- og forsikringskort til at sætte i min bil. Det tog cirka 10 minutter ... og jeg faktisk gjorde spare penge. Dette overraskede mig, da jeg havde været hos Nationwide i over 20 år.

Mister Nationwide mig på grund af sin forsikring? Nej, jeg havde ikke noget imod deres forsikring, og jeg kunne virkelig godt lide min agent. De mistede mig simpelthen fordi jeg ikke kunne tjene mig selv online.

Din virksomhed og min virksomhed er ikke anderledes. Vores nye websted er fuldt ud i stand til at handle, og vi begynder at sælge både produkter og tjenester direkte til vores læsere. Jeg er ikke i tvivl om, at dette vil være en voksende indtægtsstrøm for os, der går videre, og at den praktiske agenturtjeneste, vi i øjeblikket leverer så mange kunder, langsomt vil aftage.

Jeg er ligeglad med, om du klipper græsplæner eller laver skilsmisser - ligesom folk forudsagde, at hvert firma ville være en udgiver, er min forudsigelse, at hvert firma vil have et e-handelssted hurtigere end senere!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.