Forhandlervaner hos kunder

forud køb af tabletvaner

Den anden aften havde jeg min indkøbskurv fuld på Apple.com med en helt ny MacBook Pro med nethinden. Min finger svævede bogstaveligt talt over købsknappen. Min nuværende MacBook Pro er stadig en fantastisk maskine, men den begynder virkelig at føles langsom i forhold til alle de nye Mac'er, der kommer ud. På det tidspunkt så jeg et tv-show, der beskriver MacBook Pro, og jeg var på min iPad. Når jeg begynder at tænke på mine online købsvaner, ser det ud til at være normen ... Jeg surfer og handler, mens jeg ser fjernsyn eller tager en pause fra arbejdet.

Fra Milo Infographic: En undersøgelse foretaget af e-tailing-gruppen på vegne af Local Corporation viste, at nutidens forbrugere har udviklet enestående adfærd inden købet - selv når de handler lokalt - drevet af brugen af ​​teknologi og mobile enheder. Vi ser på disse lokale og mobile forbrugers vaner inden indkøb.

Milo tak gennemse c5

Bemærk: Jeg købte ikke MacBook Pro. Selvom jeg virkelig kunne retfærdiggøre det til arbejde, er vi bare ikke i stand til at bruge penge på hardware på dette tidspunkt. Jeg kastede hurtigt klappen på min iPad og vendte tilbage til at drømme om den. (Det hjalp også, at det ikke ville være her i et par uger, hvis jeg havde købt det).

En kommentar

  1. 1

    Dette er en fantastisk infografik, fordi det ikke er overvældende at se på. Nogle af dem har alt for meget "info" om sig. I det mindste skitserer det, hvad jeg fortæller folk hele tiden: Du er forbrugere er virkelig kloge, de søger konstant på mobile enheder for at finde dig, finde bedre muligheder, læse anmeldelser og finde priser.

    PS Håber du får den nye macbook snart!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.