9 tip til oprettelse af effektive PowerPoint-præsentationer

powerpoint præsentationstips

Jeg forbereder mig på en præsentation, jeg holder på omkring 7 uger fra nu. Mens andre højttalere, jeg kender, gentager den samme forældede præsentation igen og igen, synes mine taler altid at fungere godt, når jeg forberede, Tilpas, praksis og perfekt dem længe før begivenheden.

Mit mål er aldrig at diktere, hvad der er på skærmen, det er at designe bemærkelsesværdige dias, der fungerer sammen med talen. Dette øger både kognition og hukommelse. Da næsten halvdelen af ​​mennesker hellere vil gå til tandlægen end at sidde igennem en præsentation, har jeg altid til formål at smide lidt humor også ind!

Ifølge en ny Prezi-undersøgelse, 70% af de ansatte amerikanere, der holder præsentationer, siger, at præsentationsevner er kritiske for deres succes på arbejdet

Clémence Lepers hjælper virksomheder med at opbygge skarpe, røvsparkende pladser, der overtaler og lukker mere salg. Hun har sammensat denne infografik af 9 tip til en effektiv præsentation:

 1. Kend din målgruppe - Hvem er de? Hvorfor er de der? Hvorfor er de ligeglade? Hvad har de brug for og ønsker?
 2. Definer dine mål - Sørg for, at de er SMART = specifikke, målbare, opnåelige, realistiske og tidsdrevne.
 3. Lav en overbevisende besked - Hold det simpelt, konkret, troværdigt og gavnligt.
 4. Opret en oversigt - Start med en introduktion til, hvorfor folk bryr sig, forklar fordelene, understøt din besked med fakta, opbevar en underbesked pr. Dias, og slut med en bestemt opfordring til handling.
 5. Arranger glideelementer - Brug skriftstørrelser, former, kontrast og farve til at skabe et indtryk.
 6. Byg et tema - Vælg farver og skrifttyper, der repræsenterer dig, din virksomhed og din holdning. Vi prøver at mærke vores præsentationer som vores side, så der er anerkendelse.
 7. Brug visuelle elementer - 40% af mennesker reagerer bedre på visuals og 65% beholder informationen bedre med visuals.
 8. Hook dit publikum hurtigt - 5 minutter er den gennemsnitlige opmærksomhed, og dit publikum kan ikke huske halvdelen af ​​det, du nævnte. En fejl, jeg plejede at lave tidligt, var at tale om mine legitimationsoplysninger ... nu overlader jeg det til MC og sørger for, at mine dias giver den effekt og autoritet, de har brug for.
 9. Mål effektiviteten - Jeg holder straks efter mine taler opmærksom på, hvor mange mennesker der vil tale med mig. Jo flere visitkort, jo bedre er min præstation! Da folk er mobile, opfordrer jeg dem også til at sende en sms til mig for at abonnere på mit nyhedsbrev (sms MARKEDSFØRING til 71813).

I sidste ende vil den virksomhed, der genereres straks fra publikum eller fra det netværk, de henviser til, vise, hvor succesrig du er. At blive inviteret tilbage til at tale er altid også et plus!

PowerPoint-præsentationstips

En kommentar

 1. 1

  Brug af effektive visuals vil helt sikkert holde dit publikum interesseret. Men sørg for ikke at bruge dem for meget! De kan blive distraherende, hvis der er for mange af dem. Tak, fordi du delte tipene.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.