PostPost-plugin til WordPress opgraderet

wordpress logo

Dette indlæg er ophørt. Der er masser i arkivet - en, som jeg fandt ud af, at den var ret god er Efter indhold.

Et af de mere populære plugins, jeg har udviklet til WordPress, er PostPost. Mange mennesker ønsker at tilpasse deres sider, indlæg og feeds, men det kan være ret komplekst at gøre det inden for temaeditoren. Dette plugin giver dig mulighed for at skrive indhold før eller efter indlæg på en enkelt side, alle sider eller bare i dit feed.

For nylig har jeg lavet en giveaway-konkurrence via mit feed, og pluginet er kommet praktisk! Jeg sendte en besked inden mit feedindlæg for folk til at e-maile mig med et bestemt emne. Den første e-mail, jeg modtager, vinder et abonnement på $ 125 på .net-magasinet, et fantastisk magasin, der dækker masser af emner med online-teknologi (og noget markedsføring). Et par dage senere annoncerede jeg også vinderen via pluginet!

postpost-indstillinger

PostPost giver dig mulighed for at udnytte er_feed, is_page og er_single WordPress-funktioner uden at skulle forstå, hvordan du redigerer dit tema eller skriver kode. Download PostPost fra pluginsiden.

Jeg opdaterer normalt ikke et plugin, medmindre jeg har fået masser af feedback til en funktion, eller jeg prøver at lære noget nyt. I dette tilfælde ville jeg indarbejde jQuery, der er inkluderet i WordPress. Det var dog ikke så simpelt som jeg troede. Først måtte jeg tilføje rammen til pluginet med en bestemt WordPress PHP-funktion:

Inden for jQuery-koden er der også et par mindre ændringer. Typisk er et kald til at initialisere jquery normalt skrevet sådan:

$ (dokument). klar (funktion ()

Inden for WordPress ser det sådan ud:

jQuery (dokument). klar (funktion ($)

Dette var et sjovt projekt og er virkelig kommet godt med! Selvfølgelig tilføjede jeg også noget kode for at udgive min blogs feed inden for den administrative side - det er et gratis plugin, så hvorfor ikke promovere min blog til gengæld.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.