Lær om Sun og Jonathon Shwartz i dette fantastiske interview

Sun MicrosystemsFor et og et halvt år siden Jeg skete at sidde over et bord fra Jonathan Schwartz ved det første Mashup Camp og vidste faktisk ikke, hvem han var.

Min CMO, Chris Baggott, påpegede ham for mig, og så sad vi og så ham blive interviewet af CNET i sandsynligvis ca. 20 minutter. Jeg blev straks imponeret. Den første ting, han gjorde, var at trække slag og tale med de specifikke forfattere om nogle artikler, der CNET havde skrevet og hvordan Sol blev gengivet forkert. Han var brutalt foran dem og trak bestemt ikke slag. Jeg har set mange ledere henvende sig til pressen, så det var sejt at se på.

I denne ScobleShow skal du sidde ned med Robert Scoble, Jonathon taler om Sun, Java, iPhone, Mircrosoft og en række andre nylige emner. Han er venlig, kyndig og utrolig åben.

Et af de store citater herinde er, at Suns førende indikator for succes virkelig er deres medarbejderes lykke. Jonathon er meget stolt af 'boomerangs' ... det vil sige Sun-medarbejdere, der forlod, men nu vender tilbage til virksomheden. Han taler også med mange af de misvisende brugere derude om Sun, såsom pris for indrejse og licensering. Vidste du, at Sun bruger 2 milliarder dollars på forskning og udvikling hvert år? Eller at Java er det mest anerkendte tekniske logo?

Som en 'Microsoft-voksen' teknolog ... der altid har arbejdet for store virksomheder, der er bygget på Microsoft-netværk og servere, antager jeg, at min eneste feedback til Jonathon og Sun er, at jeg ærligt talt ikke kender dem godt nok. Jeg er i Indiana ... ikke i Silicon Valley. Jeg kan ikke gå til mange branchehændelser. Vi er en tempofyldt udviklingsvirksomhed, der befinder sig på Microsofts togspor og ikke kommer af snart ... hvis det overhovedet er muligt. Personligt elsker jeg LAMP men min erfaring med dem er simpelthen hvad jeg har gjort alene med hosting, udvikling, WordPress og MAMP. Jeg arbejdede med Java-webtjenester for et par år siden, og det fungerede glimrende, men vi implementerede aldrig, fordi vi også kunne implementere webservicen med Microsoft-teknologier - som vores applikationer var bygget på.

En kommentar fra en udvikler på Jonathons websted siger noget lignende ... han kan ikke eksperimentere med Solaris, fordi det simpelthen ikke er en mulighed for ham at begynde at 'spille' derhjemme.

Her er min store behårede dristige idé til Sun. Jeg mener dette med al respekt, hvorfor ikke lægge deres penge, hvor deres mund er, og åbent og frit rådføre sig med Enterprise Microsoft-kunder om genudvikling af deres applikationer i Java på Solaris. Det er simpelthen ikke en mulighed for os at søge andre steder efter en løsning ... selvom besparelserne er i slutningen af ​​vejen, har vi ikke tid til at køre ad den vej.

Jeg er ikke i tvivl om, at vores applikationer kan fungere bedre, skalere lettere, vores omkostninger kan blive reduceret, og servicen kan blive bedre med Sun. Men hvordan gør vi det skridt uden at lamme vores virksomhed eller forsinke den udvikling, der er nødvendig for at konkurrere på vores marked? Vi har 5,000 kunder, 15,000 brugere og milliarder af transaktioner hvert kvartal. Foretager andre virksomheder disse overgange? Jonathon, næste gang du er i Indianapolis ... Jeg vil meget gerne spise frokost og tage dig med på en rundtur i vores firma.

En sidste note ... Jonathon diskuterer også en næsten dødsoplevelse, der ændrede hans liv. Heldigvis har jeg ikke været igennem det - men at få børn har haft en lignende indvirkning på mig. Også ... blev videoen hugget i slutningen?

2 Kommentarer

  1. 1

    Tak for de venlige kommentarer. Videoen blev hakket lige i slutningen. Båndet havde en massiv fiasko lige der, så du gik glip af et par sekunder og ”tak, farvel” slags. Det er jeg ked af. Ud af cirka 800 interviews, jeg har lavet, er det kun tredje gang, en tapefejl ødelagde noget.

  2. 2

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.