Plaxo Desktop Notifier - Opdateringer fra dit netværk

Plaxo har været et utroligt nyttigt værktøj til nogen tid og det bliver bare bedre. For et par uger siden smækkede jeg min mobiltelefon ind i bildøren. Det var et perfekt hit, dissekere telefonen i 2 fysiske stykker. Jeg modtog en ny telefon (få altid forsikring!) Den næste dag, men jeg havde mistet min adressebog.

Jeg foretog en hurtig søgning i Verizons applikationer og fandt ud af, at de havde Plaxo som en af ​​dem. Jeg indlæste den, og nu er jeg i stand til at synkronisere min telefon med Plaxo på de kontakter, jeg vælger. Det sparede mig måneder med at besvare opkald uden at vide, hvem der var i den anden ende.

Nu kommer Plaxo Desktop Notifier

Når folk, som jeg er forbundet med twitter, sender til deres blog eller foretager en række andre ændringer, modtager jeg en desktop-underretning. Da jeg automatisk følge på Twitter, Twhirl holder ret travlt, og jeg savner faktisk nogle tweets fra folk i mit netværk.

Selvom jeg har masser af forbindelser på LinkedIn, finder jeg det Plaxo er meget mere af et aktiv for mig, da det holder alle mine adressebøger (og telefon) synkroniseret. Jeg har heller ikke noget imod at betale for tjenesten. Sindet ved at vide, at nogen af ​​mine computere eller min telefon kan gå tabt, og jeg stadig har min adressebog, er noget, der er værd at betale for!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.