CSS-optimering til iPod og iPhone Safari

ipod touch og iphoneUdbygning af applikationer, der er optimeret til iPod eller iPhone-brug, er en fantastisk måde at dyppe ind i et eksploderende marked med over 1 milliarder downloads til dato. Det er vigtigt at indse, at disse tal ikke indeholder browserbaserede applikationer, der er optimeret til Safari på iPhone eller iPod Touch og ikke kræver download.

I dag bit jeg kuglen og købte en 16 GB iPod Touch for at begynde at tjekke platformen for både Safari og Apps. Sikker på ... Jeg var begejstret for, at jeg kan se film undervejs, og iPod Touch kan også fungere som en fjernbetjening for min AppleTV!

Min første opgave var at opdatere min Lønberegner til brug med Safari på iPod Touch eller iPhone. Det er en applikation, jeg har bygget på stort set alle sprog ... så det er på tide, at jeg begyndte at lære udvikling til Safari og lære apps -rammerne.

Interessant nok brugte siden automatisk i Safari ikke automatisk medier = håndholdt css-indstillinger, så jeg var nødt til at skrive nogle script på serversiden i PHP for at bruge det passende typografiark:


> link rel = "stylesheet" media = "screen" href = "iphone.css" type = "text / css" />
>? php} andet {?>
> link rel = "stylesheet" media = "screen" href = "style.css" type = "text / css" />
>? php}?>

Jeg har fået siden til at se godt ud, men jeg ved, at der er masser af iPhone og iPod Safari CSS argumenter Jeg kan udnytte, selv skifte komponenter baseret på om sidens retning er liggende eller stående. Jeg vil fortsætte med at eksperimentere!

Har du en iPhone eller iPod Touch? Prøv Lønberegner og lad mig vide, hvordan det ser ud for dig! Husk stort set alle ændringer mellem siden kun med CSS! Det kan have været lettere at bare skrive en helt ny side - men ikke så udfordrende.

3 Kommentarer

  1. 1

    Douglas-

    Tak for iPhone CSS-tip ... ville dette være ens for en Blackberry eller anden smartphone ved hjælp af en mobilbrowser?

  2. 3

    Jeg er nødt til at skaffe mig en iphone, jeg har ikke engang en iPod touch. Jeg vil gå vild med css og lignende, men alt med kode er ude af min liga lol

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.