PHP: Hvor mange dage indtil jul?

JulemandVi har en klient, der har en special, der kun er god indtil jul og indstillingen for dage indtil udløb er i et felt gemt i databasen.

Jeg havde brug for at skrive et cron-job (planlagt job), der opdaterer marken for hver af deres restauranter natten over. Jeg havde aldrig skrevet nogen cron-job før - takket være min kollega, Tim, kl Imavex for at føre mig i den rigtige retning. Jeg har endda fået det til at sende mig en e -mail om morgenen for at fortælle mig, at det var en succes.

Alligevel regnede jeg med, at da jeg alligevel havde skrevet koden, kunne jeg dele det sjove og få det ud til jer folk:

$ måned = 12;
$ dag = 25;
$ år = dato ("Y");
$ dage = (int) ((mktime (0,0,0, $ måned, $ dag, $ år) - tid (ugyldig)) / 86400);
hvis ($ dage> 0) {
$ år = $ år + 1;
$ dage = (int) ((mktime (0,0,0, $ måned, $ dag, $ år) - tid (ugyldig)) / 86400);
}
skift ($ dage) {
sag 0:
ekko "Glædelig jul!";
break;
sag 1:
ekko "Det er juleaften!";
break;
Standard:
ekko "Der er". $ dage. "flere dage indtil jul!";
}

Pas på med at kopiere og indsætte fra indlægget, nogle gange bliver apostroferne rodet ud. Hvis du har WordPress, kan du faktisk indsætte dette i koden på din side og få det vist. Jeg er ikke sikker på, at alle er begejstrede for, at julen kun er 48 dage væk, men hvad pokker!

Hvis du ville, kunne du endda opbygge sagserklæringen og gøre de 12 dage med jul. 🙂

Denne kode tager også året i betragtning, så næste år vil den fortsætte med at arbejde!

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 3

    Hej Doug,

    Tak for dette kodestykke. 🙂 Jeg prøver at lægge det på min blogs sidebjælke som en widget. Jeg klistrede koden ind, og den viser bare rå kode på siden. Ikke at være en php-guide .. Er der nogen “enkel” måde at få den til at arbejde?

    Tak,
    Dan

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.