Fotografi 101 med Paul D'Andrea

Paul D'Andrea og jeg mødtes, da jeg arbejdede hos ExactTarget. Som med mange begavede udviklere har Paul også en kreativ, kunstnerisk side. Hans lidenskab er fotografering. En af Pauls fotos af en Coyote på en lokal kirkegård er i denne måneds Indianapolis månedlige magasin.

Sidste jul købte min søn og jeg en Nikon D40 SLR digitalkamera til min datter, Katie. Katie har interesseret sig for fotografering, og vi ville starte det rigtigt. Med min søn, Bill, ind musik og musikproduktion, Katie har aldrig rigtig været den, der fik de store billetartikler. Så Bill og jeg gjorde det til en Katie jul og sæt hende op med værkerne - rygsæk, kamera, et par linser, stativ ... du hedder det!

Denne eftermiddag var en del af Katies 14 -års fødselsdagsgave - hende første fotograferingstime med Paul. Han er en fantastisk lærer - meget tålmodig og usædvanligt grundig. En 14-årig ung dame er måske ikke den bedste elev, men Paul åbnede virkelig sin forståelse for kameraet og dets muligheder.

Efter sidetimen gik Paul og Katie rundt i Monument Circle her i Indianapolis. Det var en smuk dag. De billeder, Katie tog med Pauls vejledning, var betagende. Her er mine favoritter fra i dag. Hvis du vil, så tjek den fuldt sæt på Flickr.

2466117112 dd817be305

2465289409 cbc510a4e9

2466116382 327a530460

2465288201 6dbb30080d

Paul sagde, at dette var hans favorit blandt Katie. Hun indrammede monumentet inden for nogle trægrene, der havde lys på:
2465287857 81dfc578bb

Jeg er ingen fotograf, men når jeg tager Nikon og tager billeder, ser ingen af ​​dem så smukke ud som disse! Katie kommer til at tage nogle flere billeder i løbet af de næste par uger og derefter gå til en anden lektion med Paul for at gennemgå dem og lære lidt mere.

Hvis du bor i Indianapolis og ønsker at få mest muligt ud af dit digitale spejlreflekskamera, skal du sørge for at ring til Paul for nogle lektioner!

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Tak for indlægget, Doug. Jeg havde en rigtig god tid med jer; og vi kunne ikke bede om bedre vejr. (Måske ville nogle oppustede skyer have været dejlige. Klar blå himmel skaber ofte kedelige baggrunde. 🙂

 3. 3

  Stor gave; ser ud til at du har en fremtid “Anselette”På dine hænder. 🙂

  Men føl dig ikke dårlig, mine første billeder med min egen D40 var simpelthen forfærdelige. Det er et godt kamera, men det kræver en reel forpligtelse til at lære fotografering for at kunne lokke gode billeder ud af det, et engagement, som din datter tydeligt viser sammen med Pauls hjælp.

  I løbet af det sidste år har jeg virkelig nydt min D40 (mine billeder på Flickr) og lærte tons fra Atlanta Photography mødet, som har været fantastisk. Ikke sikker på, hvor godt det er, men du skal tage hende med til Indianapolis Photography Meetup og prøve det.

  PS Pas dog på, at hvis hun virkelig kommer ind i fotografering, vokser hun muligvis D40, og det er tid for hende at gå op til en bedre Nikon-model, komplet med flere $ 1000 + linser. Og du vil bestemt ikke holde hende tilbage, ville du nu?

  Heh; sig ikke, jeg advarede dig ikke. 😉

  • 4

   Mike,

   Katie har altid været en stor leder, arrangør og kunstner. Jeg føler det allerede på $$$-siden! Vi får snart en Nikon SB600-flash til hende ... og jeg er sikker på, at linserne er næste. Paul delte et kig på sin zoomobjektiv, der har en intern gyro for at eliminere rysten ... wow!

   Vi vil helt sikkert tjekke Meetup - så meget tak for linket !!!

   Min søn er musiker, så jeg har gået ad vejen i et stykke tid på den nødvendige investering i hobbyer! Jeg tror dog, at disse hjælper dem med at opbygge tillid og give et kreativt afsætningsmulighed, som skoler undertiden ikke gør.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.