PersonalDNA - Personlighedsprofil

En af mine venner foragter absolut personlighedstest. Jeg kan faktisk godt lide dem, men føler mig ikke for godt til at basere beslutninger på dem. Jeg har haft arbejdsgivere, der udnytter testen til at udvikle teams og til at forstå, hvordan folk på teamet vil interagere med dem. Bliver 'officielt' uddannet af Udviklingsdimensioner International, Jeg har det godt med at gennemgå personlighedstests og ikke bruge dem til at forudbestemme arbejdsforhold. Da jeg arbejdede for det firma, hvor vi blev uddannet, fungerede testene fantastiske, fordi de førte til personlig udvikling af hvordan vi interagerede med andre.

Da jeg flyttede til en tidligere arbejdsgiver, der ikke brød sig om nogen uddannelse, blev Myers-Briggs test afviklet som endnu et stykke information, der blev brugt mod dig. Det er lettere for en leder at komme med undskyldninger ikke at lede, når de ulogisk kan tyde en personlighedstest. Det bliver til en krykke frem for et værktøj. Ikke at forstå data kan føre til dårligere beslutninger end slet ikke at have dataene. Vi ser dette igen og igen med afstemninger, dårligt udviklede undersøgelser, dårlige fokusgrupper og svage analyser. Personlighedstest er ikke anderledes. At lægge en leder- eller supervisor -titel på dig betyder ikke, at du ved, hvordan du administrerer eller fører tilsyn, og betyder bestemt ikke, at du kan analysere en persons personlighedstest for at ændre den måde, du arbejder med dem på. Derfor tror jeg, at min ven hader dem ... og jeg bebrejder ham ikke. Det ville være som om jeg hentede en biologibog for at operere dig, ville du stole på mig? Jeg tror ikke.

Animeret leder

Når det er sagt, kunne jeg virkelig godt lide PersonalDNA's rapport og deres kommentarer baseret på din indsendelse. Kontrolelementerne var meget intuitive til at vælge dine svar, jeg er imponeret over anvendeligheden af ​​deres applikation. Den færdige rapport var også præcis og mest af alt positiv. Der var nok information til at male et billede af dig selv, men ikke for meget til, at nogen kunne holde informationen imod dig. Tjek ud
min personlige Dna-rapport
at se selv.

Animeret leder… Det kan jeg lide!

En kommentar

  1. 1

    Jeg lavede nogle personlighedstest, og nogle af dem giver forbløffende nøjagtige resultater med kun et par stillede spørgsmål. Jeg tror, ​​at de kan være en god retningslinje for oprettelse af hold. Men de kan ikke være det eneste værktøj til at gøre det.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.