A til Z-guiden til personlig branding

personlig branding infografik

Efterhånden som jeg bliver ældre, begynder jeg at finde ud af, at en nøgleindikator for min forretningssucces er værdien af ​​det netværk, jeg opbevarer og vedligeholder. Det er derfor, jeg bruger masser af tid hvert år på at netværke, tale og deltage i konferencer. Den værdi, der genereres af mit umiddelbare netværk, og mit netværks netværk udgør sandsynligvis 95% af den samlede omsætning og succes, som min virksomhed realiserer. Det er resultatet af over ti års indsats, jeg har gjort for at hjælpe folk som du finder og bruge teknologi til at hjælpe dine marketingbehov. Marketingteknologi er ikke kun min blog, den er nu min personligt brand.

Jeg kan godt lide at tænke på personlig branding som en måde at begynde at kommunikere med mennesker længe inden jeg møder dem. Når det er gjort rigtigt, er det som at have en ven til at lave en personlig introduktion. Elsker du det ikke, når det sker? At gøre noget for at forbedre dit personlige brand handler om, hvem du er, og hvad du vil være kendt for. Uanset om du er en jobsøgende, en sælger eller en leder, der ønsker at rekruttere, er der så meget at vinde ved at fortælle historien fra et menneskeligt perspektiv, nøjagtigt som du vil have det fortalt. Seth Price, placester.

Denne infografik er drevet af nogle fantastiske råd fra Barry Feldman (Læs: Søg dig selv: Et personligt branding-must). Invester i dit brand - og virksomheder vil investere i dig! Vil du have en dybere læsning? Jeg vil anbefale Branding Yourself: Sådan bruges sociale medier til at opfinde eller genopfinde dig selv af venner Erik Deckers og Kyle Lacy.

guide til personlig branding

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.