Personlig branding: Sådan skriver du en side om mig

me

Andrew Wise har skrevet en rigtig dybtgående artikel om Den ultimative vejledning til opbygning af en side om mig at du skal tjekke ud i detaljer. Sammen med artiklen har han udviklet en infografik, som vi deler nedenfor, der dækker tone & stemme, åbningsudsagn, personlighed, målgruppe og andre fornødenheder.

Jeg elsker at tilføje mine 2 cent på disse ting, så her går. Jeg vil virkelig opmuntre dig som virksomhed eller som person til at gå langt uden for din komfortzone. Jeg kender alt for mange mennesker, der ikke kan lide at tale sig selv, ikke kan lide billeder taget af sig selv og foragter videoer eller lyd af sig selv. Måske tror de endda, at denne praksis er narcissistisk. Jeg ser ofte sådanne bemærkninger på sociale medier.

Her er mit svar: Din side om mig er ikke noget for dig!

Selfies, talevideoer, professionelle portrætter og beskrivelser af dig er til dit publikum. Hvis du er en fantastisk person og meget ydmyg ... din Om mig siden skal afspejle det. Selvfølgelig føles det underligt at lade alle vide, at du er ydmyg. Men hvis du er ydmyg, hvordan vil nogen vide det? Vil du vente med at møde hver enkelt person, så de kan se din ydmyghed? Eller vent på, at andre taler til din ydmyghed? Det vil ikke ske.

Hvis dit mål er at opbygge autoritet og lederskab i dit rum, din bedste differentiator er dig. Det er ikke nødvendigvis din uddannelse, din arbejdshistorie, det er dig! Det er dig, der fortæller alle, hvorfor de skal arbejde sammen med dig. Folk kan godt lide at arbejde med mennesker, de vil arbejde med. Købsbeslutninger er ofte følelsesmæssige, og beslutningen er afhængig af, hvor godt din kunde stoler på dig og identificerer dig som en autoritet inden for dit erhverv.

At give både søgemaskinebrugere og besøgende på webstedet alle de køer, de har brug for - de taler, du har holdt, lederne, du forbinder med, de bøger, du har skrevet, og endda en personlig besked til dem er vigtig.

Sidebesked: Jeg er også skyldig! Jeg har trukket mine fødder i årevis med at opbygge en dedikeret side på vores virksomhedswebsted om min tale ... men dette råd fra Andrew motiverer mig til at få det gjort!

Om mig

3 Kommentarer

 1. 1

  Dette er gode ting.

  For dem, der er skeptiske over at afsløre deres hobbyer og interesser, fordi de ikke ønsker at fremstå uprofessionelle, siger jeg dette:

  Det handler ikke om professionalisme, det handler om dynamik inden for gruppe, ude af gruppe.

  Hvis din læser ser et væsen uden for deres gruppe, vil de have en mere fjendtlig disposition over for dig.

  Ved at afsløre små bits om dit liv, såsom at have børn, løbe, din kærlighed til mexicansk mad, bevæger du dig dybere ind i gruppen, hvor folk vil se dig i et mere gunstigt lys.

  Det er ligesom halo-effekten.

 2. 2

  Efter min mening er den bedste løsning at præsentere dig selv som en tillidsfuld person. Folk kan godt lide at lave forretning med smart, kulturel og ærlig forretningsperson.

 3. 3

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.