Personlig branding på sociale medier er den mest uærlige markedsføring, der findes

falsk

Glem diæt- og datingannoncer; Jeg tror, ​​at noget af den mest vildledende markedsføring, der findes online, er de meget marketingeksperter, der fortsætter med at kritisere mærker og prædike gennemsigtighed online.

De er alt andet end gennemsigtige.

Jeg er på et interessant tidspunkt i mit liv. Min forretning klarer sig godt, mit personlige liv er fantastisk, og mit helbred bliver bedre, som hver måned der går. Når det er sagt, har vores forretning og mit personlige liv stadig enorme udfordringer. Jeg joke det, nu hvor jeg har startet et par virksomheder, som jeg er arbejdsløs, Jeg vender aldrig tilbage til fuldtidsbeskæftigelse. På grund af det behøver jeg ikke maskerere og opretholde et perfekt brand online.

I den sidste måned har jeg haft samtaler med et par folk, hvor de fremhævede mine samtaler online. På Facebook diskuterer og debatterer jeg politik og religion til forskrækkelse for mange. Jeg har haft en hel del folk i branchen, der følger mig for kommentarer, jeg har lavet eller artikler, jeg har delt. Folk, der er uenige med mig, fortæller mig, at jeg gør ondt i min forretning ved at tale om våben, Gud og politik. Folk der gør det enige træk mig stille til side med mig og tak mig for input ... selvom de ikke tør lide eller kommentere de historier, som jeg deler.

Jeg deler ofte med begge mennesker, at jeg havde en anden opvækst. Jeg voksede op romersk-katolsk, men halvdelen af ​​min familie er jødisk. Min far var en trofast konservativ, veteran og patriot ... men min mor var fransk-canadisk med en europæisk liberal familie. Jeg blev opfordret til at tale ud og diskutere. Og respekt for alternative meninger blev krævet af begge sider af min familie.

Dette var enten en velsignelse eller en forbandelse. Da jeg voksede op, frygtede jeg aldrig respektfuld konfrontation. Det fik mig i en hel del problemer i gymnasiet. Efter at jeg var færdiguddannet lærte jeg at tilmelde mig flåden disciplin og respekt. Da jeg kom ind i arbejdsstyrken, blev jeg vejledt af ledere, der opmuntrede til autonomi og personligt ansvar. Tilføj alt dette, og det giver en ganske ildstorm. Det er oversat til min online tilstedeværelse.

Nok om mig. Ironisk nok er det et kæledyrsudbrud af mange brancheledere online. Deres endeløse deling af deres perfekte liv keder mig.

Måske er det vores splittende politiske klima, der føjes til uærligheden online, men jeg synes det er forfærdeligt. Ikke kun er det bare tyr, men jeg vil også gå så langt som at sige, at det både er en bjørnetjeneste og endda farlig. Måske er din religion og politik personlig og ikke noget, du ønsker at offentliggøre; Det kan jeg respektere. Men hvad jeg ikke kan respektere, er en endeløs strøm af, hvor perfekt dit liv er, og hvor utroligt din virksomhed klarer sig.

Kan du forestille dig at være en person, der arbejder på din personlige og professionelle vækst, og alt hvad du ser online er de mennesker, du ser op til online, der aldrig kæmper? Det ser ud til, at det ville være svækkende. Jeg tror, ​​jeg er både personligt og professionelt mere succesrig end mange af disse mennesker - men det ved man aldrig ved at sammenligne vores profiler online. Måske er det fordi jeg måler min succes med, hvor mange mennesker jeg hjælper, ikke hvilken strand jeg sidder på.

Og af en eller anden mærkelig grund ses min ærlighed på en eller anden måde som en skade for min personlige branding af mange i min branche. Selve branchen, der viser ord som gennemsigtighed og ærlighed. De er alt andet end.

I årenes løb har jeg fulgt hundreder af mennesker i min branche, og der er nogle få udvalgte, som jeg fortsætter med at engagere mig med. De deler deres personlige, undertiden meget private, mentale sundhedskamp. De deler deres sundhedskampe og transformationer. Og de deler deres forretningsudfordringer. Jeg opmuntrer dem, og de inspirerer mig til at være en bedre person, en bedre leder, en bedre far og en bedre forretningsperson.

Sådan bliver du mere ærlig online

Jeg er overrasket over, at jeg endda skriver disse ord, men jeg tror, ​​de er nødvendige. Her er hvad jeg gerne vil se marketingledere gøre med deres online tilstedeværelse:

 1. Indrømme deres svagheder og udfordringer. Vi har dem alle, og det er inspirerende, når den person, du ser op til, deler deres.
 2. Spørg for hjælp. Alle har brug for hjælp, og hold op med at prøve at lade som om du har alle svarene.
 3. Share rampelyset mere. Med publikum og rækkevidde har disse påvirkere, hvor utroligt er det, når de anerkender dem, der kæmper for at få opmærksomhed online?
 4. Inspire andre at de kan udrette det, du har opnået. Vi har alle overvundet modgang for at komme, hvor vi er, og dele hvordan du er kommet til, hvor du er, lad dem også vide, at de også kan gøre det.

Sociale medier tilbyder denne utrolige mulighed for at opbygge menneskelige forbindelser online. Der er ikke noget mere menneskeligt end ydmyghed, fiasko, forløsning og svaghed, er der? Jeg har måske ikke så mange tilhængere, som andre i min branche har, men jeg kan forsikre dig om, at jeg har langt dybere forhold til de mennesker, der følger mig.

Sikker på, jeg kunne lave en falsk persona, kun dele vores forretningssucces og tiltrække mange flere tilhængere. Men jeg vil hellere have de rigtige forhold, jeg har udviklet gennem årene, end at skubbe på en uopnåelig løgn.

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er ikke virksomhedsejer, så meget af det, du siger, gælder ikke mig direkte. Og jeg er ikke på sociale medier. (Jeg skriver forretningsartikler til venner og familie, derfor hvordan jeg stødte på dit websted, mens jeg undersøgte.) Jeg nød dog virkelig din artikel - jeg tror ikke, jeg har stødt på noget så ærligt før. Det er godt at se en succesrig virksomhedsejer holde det ægte, så tak.

 2. 3

  Hej Douglas,
  Jeg er et åndeligt væsen, der har en menneskelig oplevelse ... mmmm. Jeg ... eh HJÆLP Folk skal leve deres liv fuldt ud ... samtidig med at de til gengæld hjælper andre, når vi ... vokser ..

  Strålende artikel ... men er du en hykler ... som jeg sværger .... En pop op-boks ankom bare mig der for et par sekunder siden ... så..JA.med respekt ... .. Jeg vil vente på at se, hvordan din reaktion og dem måske vi kan have en samtale ...
  John

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.