Analyse af lønoptagelsesberegner

I folk synes måske ikke, det er så interessant som mig, men dette er et screenshot af mine hits på Lønoptællingsberegner. Jeg finder det virkelig interessant, at alle hits er i løbet af ugen og næsten ingen i weekenden. Jeg formoder, at jeg har to slags besøgende, dem der beregner en forhøjelse for en anden eller de der beregner en forhøjelse for sig selv. Jeg ville have troet, at sidstnævnte gruppe ville kontrollere ting som dette i weekenden ... men det antager jeg ikke.

Analyse af lønoptagelsesberegner

Jeg ved, at jeg har brug for at slippe webstedet for at få resultaterne i en popup! I år måske. 🙂

En kommentar

  1. 1

    For dem, der ønsker at vide ... dette er nr. 1 til beregning af din lønforhøjelse! Jeg kan varmt anbefale det. Jeg modtog for nylig en lønforhøjelse plus en yderligere forhøjelse, som havde at gøre med pension. Jeg beregnede de samlede procenter og modtog de nøjagtige oplysninger, der dukkede op på min lønseddel. Tak, dej, for at levere dette værdifulde værktøj.
    Pat

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.