Lønopgørelsesberegner AJAX-versionen er op!

Lønoptællingsberegner

Besøg Lønoptællingsberegner

Du ved altid, hvornår jeg forsvinder et par dage - det betyder, at jeg tager masser af koffein og programmerer mine hjerner ud. Et af de første projekter, jeg nogensinde har haft, var programmering af en medarbejderpræstationsdatabase i Microsoft Access 2.0! En funktion, som jeg tilføjede til den (da vores HR-afdeling krævede, at alle værdierne blev udfyldt) var en lønstigningsberegner. Jeg programmerede det som en form i databasen, og resultaterne blev udskrevet i en rapport.

Det udviklede sig til flere versioner af Visual Basic til applikationer, en Visual Basic-version, og så købte jeg domænenavnet og byggede en JavaScript-version for mange, mange måner siden. Med angreb på AJAX- og Web2.0-applikationer besluttede jeg at udrulle en AJAX-version. Jeg startede det fredag ​​aften og afsluttede det i dag. Mit skrivebord er skævt med tomme Starbucks kopper, PHP-bøger, AJAX og JavaScript-bøger ... som alle kom til nytte på et eller andet tidspunkt.

Jeg byggede dette websted fra bunden ved hjælp af Dreamweaver (jeg er en skoleblok fyr ... men jeg besluttede at give det et skud). Jeg lavede grafikken i Illustrator. Jeg brugte CSS til front-end 100% og har endda en Print CSS-version (fortsæt og udskriv resultaterne, så får du vist). Forenden blev inspireret af 37Signals ... pæn og enkel, men lidt elegant. Jeg har stadig resultaterne vist i en tabel - men det er med vilje, fordi jeg ønsker, at folk skal kunne kopiere og indsætte resultaterne i Excel eller ethvert andet pogram. Der er mange pæne små finurligheder ved applikationen. Jeg håber du kan lide det!

Sørg for at rapportere eventuelle fejl til mig! Næste trin er at integrere en jobsøgemaskine, der bruger Indeed til back-end. Måske næste weekend!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.