Parallels and Leopard: A Must Have for Business Mac-brugeren

Mac og MicrosoftMed mange forretningsapplikationer, der løber ud af Microsoft, er Mac stadig en smerte i bagenden for at køre i forretningsindstillingen. Den nyeste operativsystemopgradering fra Apple giver en vis lettelse med BootCamp, et program der giver dig mulighed for at dual-boot en Intel-baseret Mac i enten OSX eller i Windows.

Dobbelt opstart er for det meste virkelig som at køre to forskellige computere fra den samme hardware. Bootcamp er fint, men det er ikke let at skifte frem og tilbage. Paralleller har dog løst problemet og fusioneret de to verdener til en verden, der simpelthen ikke virker korrekt! Jeg har kørt Parallels (tak til ven, Bill) siden de tidligste versioner.

Da kohærens blev indført, var det da skøre ting begyndte at ske ... at have en dock, proceslinje og æblebar i det samme vindue virker bare forkert! Værre endnu? Træk og slip fra Windows-applikationer til Mac-applikationer og omvendt. Wow! Det Mac vs. pc-argument sættes til hvile, er det ikke?

En grafiker, en webdesigner eller en kvalitetssikringstekniker til applikationer har ikke længere brug for flere stykker hardware for at gøre noget så simpelt som test for overholdelse af browsere. De kan alle køre problemfrit fra den samme Mac - i mit tilfælde en MacBookPro.

Parallelle sammenhæng

Da Leopard kom ud, så det ud til, at min lykke var forbi! Jeg ødelagde XP og kunne simpelthen ikke få mine applikationer til at fungere som de plejede. Jeg blev kigget og benyttede endda lejligheden til at skrive nogle af folkene på Parallels personligt. De var gode fyre og forsikrede mig om, at hjælp var på vej!

Paralleller og Leopard


Parallels juletilbud
Denne uge kom det! De seneste opgraderinger til Parallels tilføjede nogle flere funktioner sammen med fuld Leopard-kompatibilitet. Hvis du leder efter en fantastisk applikation til din Mac-entusiast - kan det være det.

Hvis du er en pc-person og bare er bange for disse seje Mac-folk - dette er din chance for stadig at have det glødende æble på din bærbare computer, men kør dine gode 'ol-apps i Windows.

11 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har stadig ikke oparbejdet nok mod til at få min første Mac. Min steddatter sværger ved hendes og hendes mor, min vigtige anden, stjæler altid sin Mac, fordi det angiveligt er så let at bruge. Jeg voksede op ... (gik fra middelalderkrise til over bakken) ... på Windows og tøver med at ændre. Vil nogen give mig et skub i den rigtige retning. Hvorfor skal jeg købe en Mac. Jeg har brug for en ny og lettere bærbar computer.

 2. 2

  Mac er vejen at gå, især nu med Parallels. Gør dig klar til at installere Leopard på min kones mac-laptop. Ved mit sidste job var at skubbe på en mac-bærbar computer for virkelig at teste cross-browseren på en maskine i stedet for at kræve et testlaboratorium.

  Jeg har haft mit Mac-skrivebord i årevis og har ikke haft nogen problemer med det, som om jeg plejer at bruge pc og windows.

 3. 3

  Jeg tænkte på at få dette til mit arbejde mac, så jeg kan teste websteder i Windows-browsere ... Jeg spekulerer på, hvor meget en ressource hog det er?

  • 4

   Det er ikke så dårligt, Mike. For hver OS-forekomst, du opretter, kan du indstille den tilknyttede hukommelsesmængde. Jeg har 2 GB RAM og kører Windows XP med op til 1 GB.

   Det tager ikke meget processorkraft for at køre begge operativsystemer - men de applikationer, du kører i det, er svin, hvis de var svin før.

 4. 5

  Jeg bruger VMWare Fusion, som jeg mener er en bedre mulighed, da den er mere standardiseret. Hvad vil du gøre med din Parrallels Windows-forekomst, hvis du vil flytte til linux i fremtiden? Ikke problem med Fusion ...

  • 6

   Ikke sikker på, at Linux er i min nærmeste fremtid ud fra et desktop-forretningsbrugersynspunkt. Med Parallels kan jeg køre alle de forretningsapps, jeg har brug for. Jeg kan også køre Linux i Parallels (jeg havde Ubuntu op, men ødelagde virkelig min installation!).

   Jeg er fan af virtualisering og VMWare. Jeg flytter faktisk vores produktionsmiljø til Bluelock, et firma, der mestrer virtualisering til hostede applikationer med VMWare.

   Godt at se dig her, Dale! Jeg så, at ExactTarget IPO-papirarbejdet blev sendt til SEC. Seje ting!

 5. 7

  Et indlæg om virtualisering og mac'en, og nævner du kun en af ​​de største aktører? Hvor er kærligheden til VMWARE (som jeg synes er overlegen ... virker bare mere ”poleret”).

  • 8

   Hej ET,

   Jeg er bange for, at jeg er nybegynder, når det kommer til VMWare og ikke har det op. Jeg formoder, at det er fordi alt, hvad jeg har brug for, fungerer godt sammen med Parallels. Som jeg skrev Dale ovenfor, vil VMWare dog snart være en stor del af vores produktionsinstallation. Vi vil være i stand til at replikere miljøer og frembringe forskellige 'smag' af vores ansøgning næste år.

 6. 9

  Jeg har lige opgraderet Parallels til den nyeste version, og nu kræver Vista (Business) mig at aktivere det igen, og online-aktivering fungerer ikke. Dette sker også, hvis du vil køre VMware eller Parallels i forbindelse med bootcamp.

  • 10

   Det vil være interessant at se, hvordan Microsoft vil håndtere virtualisering og deres aktiveringsproces - noget jeg ikke har tænkt på! Måske er dette en af ​​fordelene ved at gå med Microsofts nye virtualiseringspakke, Hyper-V!

   Luskede!

   • 11

    Det er ekstremt ophidsende ikke at kunne bruge både bootcamp-formen af ​​Windows sammen med VMWare-formularen på grund af aktiveringsbegrænsningerne. (Den ser “hardwareændringer” og deaktiverer dig, når du skifter til den anden form).

    Jeg er ikke nogen Windows-hader på nogen måde, men dette er tydeligt frustrerende, da jeg købte en legitim kopi af Vista Business.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.