Brug $ 299 og indsend dit websted til Yahoo?

Det kan være en god idé at fortsætte med forsigtighed, når du bruger nogle af de standard online SEO-værktøjer og læser nogle af foraerne om, hvordan du øger dit websteds rang, autoritet og backlinks ... nogle af disse oplysninger er langt forældede.

Eksempel på, jeg læste på en hel del websteder, at det var en god idé at sende dit websted til Yahoo! S katalog. For $ 299 bliver dit websted indekseret i Yahoo! forretningskataloger, promoveret på Yahoos katalogside i en dag og måske få lidt opmærksomhed fra andre websteder, der ser Yahoo! som en autoritet.

Yahoo! Indsendelsesresultater

Hvis du tror, ​​at langsomt stigende grøn bjælke er repræsentativ for stigningen i trafik, jeg modtog for købet ... tager du fejl. Det var trafik før Jeg registrerede siden hos Yahoo! Det er faldet i Yahoo! søgetrafik lige siden.

Måske ser folk virkelig ikke Yahoo! som en autoritet længere (noget sarkasme der ... Jeg forventede ærligt talt en lidt lidt trafik). Desværre er min organiske trafik fra Yahoo! S søgemaskine i en støt fald... men heldigvis (masser af sarkasme her), 17 besøgende kom til mit websted fra Yahoo-katalogerne i de sidste 60 dage. Hvis det holder op, vil der være omkring 100 nye besøgende, der kommer til min blog i det næste år - til en pris på ca. $ 3 hver.

Av.

Næste op? Det bedste af Internettet... så snart jeg har råd til det ($ 99 tilbagevendende) og Business.com for yderligere $ 299 årligt.

5 Kommentarer

 1. 1

  Hej Doug tak, fordi du påpegede, at jeg tænkte på at gøre det samme. Jeg antager, at jeg ikke overvejer det for mig selv eller mine SEO-klienter.

  Jeg spekulerer på, om problemet er, at Yahoo er en betalt mappe og ikke en gratis? Noboody kan godt lide at se nogen købe sig til toppen. Mange gange ser folk bare for at få FLERE backlinks, men det er endnu vigtigere under hensyntagen til det kvarter, de kommer fra, og et betalt bibliotek er normalt ikke det bedste. Den eneste anden ting, jeg kan tænke på, er, når du tilføjede din Yahoo-fortegnelse, du fokuserede dine søgeord på noget, der var mere konkurrencedygtigt end dine tidligere lister. Det ville gøre dig til en spiller i det store ordspil, men længere nede på stigen.

 2. 2
 3. 3

  Doug -

  Jeg er normalt ikke uenig med dig, men i dette tilfælde må jeg. Indtil MEGET for nylig foreslog Google, der indeholdt retningslinjer for webmastere, at du skulle få en fortegnelse i Yahoo! webkatalog. Deres begrundelse for at fjerne det var IKKE fordi det ikke havde nogen værdi, men at de ikke så nødvendigheden af ​​at komme med forslaget.

  Hvis du fokuserer på trafikken fra listen, mangler du pointen. Ligesom med ethvert link på ethvert websted er det ikke nødvendigvis, at du vil have trafik fra det link, men snarere vil du hæve din organiske placering for bestemte søgeord.

  Hvis autoriteten fra disse links er værdifuld - hvorfor betaler du ikke $ 99 eller $ 299 for det? Hvis dit mål er at udvide din mængde indgående links til dit websted - hvorfor ville du i det mindste ikke overveje dette som en mulighed? Hvis nogen skal blogge om at give et Starbucks-kaffekort, hvis en person ser en demo, og derefter links, der tilbyder tilbage til deres hovedside ... er det ikke DYRERE end Yahoo! vejviser?

  • 4

   Hej Jim!

   Jeg håbede at få nogle svar fra nogle professionelle i branchen. Du har ret - det handler alt sammen om investeringsafkast. Hvis disse 17 brugere resulterer i $ 600 i indtægter, er det en no brainer. Men jeg taler ikke kun om besøg her, jeg taler om SEO-proffer, der fortæller folk at registrere sig hos disse tjenester for at opbygge autoritet.

   Jeg er klar over, at jeg kun er et websted, men meget få besøgende, et fald i trafikken, ingen stigning i sidebank, ingen Google-alarmer for nye backlinks fundet ... alt får mig til at tro, at der ikke er nogen grund til at gøre dette længere. Hvor går jeg galt?

   Doug

   PS: Starbucks ... du er sjov!

 4. 5

  Jeg bruger kun Google som min autoritative søgemaskine til at kontrollere placeringen af ​​mine sider.

  Yahoo og MSN er ikke konstant i deres placeringer.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.