De skjulte lektioner fra Google og Facebook

Depositphotos2747718 s

For et par år siden blev jeg spændt på SEO. Jeg tuller ikke ... den trafik, som Google sendte vores blog, holdt mig oppe om natten og skrev, tweakede, skrev, tweaked, skrev. Jeg jagte algoritmen, min konkurrence, og det kørte enhver beslutning, jeg havde med bloggen. Jeg var i stand til at presse flere og flere besøg trinvist, og jeg rangerede bedre og bedre på bredere vilkår. Det var sindssygt.

Det var sindssygt, fordi jeg ikke var opmærksom på mit voksende publikum. For to år siden begyndte jeg virkelig at grave dybt ned i min egen trafik og fandt noget overraskende. For det første kom størstedelen af ​​min trafik ikke fra højtstående søgeord, det kom fra meget relevante søgeord, hvor jeg slet ikke nødvendigvis godt. Det fik mig til at tænke, at alt, hvad jeg lavede, var baglæns ... Jeg var fokuseret på rang og søgevolumen i stedet for at være fokuseret på relevans og mit publikums behov.

Jeg skiftede fokus på at levere indhold af bedre kvalitet, øge hyppigheden af ​​det indhold og sikre, at jeg ejede den trafik. Begrebet ejede medier lyder lidt narcissistisk ... Jeg ejer ikke ligefrem mine læsere. Men det betyder, at publikum er der for mig at kommunikere med. De går ikke et andet sted for at lytte til mig, de kommer til mig. På det tidspunkt begyndte jeg at skubbe vores e-mailmarkedsføringsliste, så vi proaktivt kunne kommunikere med vores publikum.

Google har fortsat justeret sine algoritmer. Der er flere betalte søgeresultater på søgeresultatsider ... nogle lokale SERPS har faktisk en hel side med betalte resultater på dem. For dem, der er heldige nok til at drive organisk trafik, er der færre resultater pr. Side, og tilpasning og skrivning er ikke god nok. Fremme og anerkendelse af autoritative kilder er nøglen til din indsats. Dette gør marketing af indhold til SEO mere kompleks og dyrere - men det er stadig en solid investering.

Når vi skubber vores kunder med en SEO-strategi, skubber vi dem dog også ind i en konverteringsstrategi ... tilmeldinger til demoer og downloads sammen med e-mail-marketingabonnementer skal være fremtrædende. Du ejer ikke din organisk trafikGør Google det. Hvis du er heldig eller talentfuld nok til at få deres trafik til dit websted - du skal konvertere dem til din Trafik.

Facebook for nylig meddelte, at trafikken til dine forretningssider falder, og de vil have din virksomhed til at købe flere Facebook-annoncer. Det er ret simpelt økonomi ... de ejer dit publikum, og de vil ikke give dig det gratis. Du skal betale. Efter min mening vil dette blive mere af normen. Store sociale netværk og indhold - især offentlige - er under stort pres for at tjene penge på den trafik. De opkræver dig, hvis du vil have adgang.

Så hvad er erfaringerne?

 1. Du skal investere i en indholds- og konverteringsstrategi der vokser dine ejede medier, ellers vil du fortsætte med at betale - og muligvis betale mere - for adgang fra tredjepartswebsteder.
 2. Du skal investere i en marketingstrategi via e-mail der vokser din base af relevante abonnenter, som du kan skubbe beskeder til og konvertere.
 3. Du har stadig fordelen. Mens Facebook og Google kan prale af milliarder af brugere, går disse brugere ikke til disse destinationer for at undersøge deres næste køb. De skal dertil find hvor forskningen er. Sørg for, at destinationswebstedet er dit!

Jeg går ikke ind for at droppe din sociale indsats (ligesom jeg aldrig har anbefalet at droppe din SEO-indsats). Jeg mener bare, at du er nødt til at få dine prioriteter lige. Jeg har altid sagt, at sociale medier er en fantastisk reklamekanal, hvor din besked kan gentages. Det er stadig sandt i dag ... men du skal se på Google og Facebook (og Twitter, Google+, LinkedIn osv.) Som din konkurrenter, ikke dine venner. Dit mål skal være at stjæle den del af deres publikum, du leder efter, og bringe disse mennesker til dit websted, til dit nyhedsbrev og til din konverteringssti!

Slutresultatet for vores side er, at dette ikke vil have en samlet samlet indvirkning. Vi er ikke afhængige af Facebook-trafik - ligesom vi ikke længere er afhængige af Google-søgetrafik. Jeg ved, at hvis jeg skriver godt, skriver jeg mere relevante artikler og fortsætter med at konvertere besøgende til vores ejede medier publikum, vil vi fortsætte med at vokse.

3 Kommentarer

 1. 1

  Jeg elskede denne artikel! Uanset hvad vi vil tro, går folk til Google som deres første stop for forskning, og folk bruger meget tid på Facebook. Du rammer sømmet på hovedet, selvom ... få deres trafik til at være din trafik. Let at sige, sværere at gøre.

  Jeg tror, ​​at sociale medier bedst bruges til at sprede budskabet om dig og dine blogs / marketingkampagner, men når du først "rulles", bliver du som din egen bedste marketingteknik. Alle disse ændringer i Google har tvunget os internetmarkedsførere til at blive bedre og smartere marketingfolk, der ikke stoler på stadigt skiftende søgemaskiner, og som bruger timer på timer på SEO!

 2. 2

  Doug, du har gjort et godt stykke arbejde med at praktisere det, du forkynder. Jeg tror dog, at din blog nåede et tippunkt, hvor grundlæggende henvisning til mund til mund (og organisk lang hale) kan være den primære kilde til trafik. For nogen, der lige er begyndt med en blog, vil de være ret afhængige af de "delte" medier (som Jay Baer kalder det) kilder.

  Det er klart, at en langsigtet ejet medievision er bedst, så al midlertidig indsats skal have den målsætning i tankerne (dvs. udvikle vores eget publikum).

  BTW, jeg er nødt til at sætte et stik i til "The Owned Media Doctrine" af Jacson og Deckers. Gode ​​ting, og skriv i tråd med hvad du siger.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.