OSX: Tilpas dit terminalvindue

imac

Mange af jer ved, at jeg er lidt af en Mac-nybegynder. En af de ting, jeg nyder ved OSX, er fleksibiliteten i interfaceets udseende og følelse. Dette tip lyder måske virkelig svagt, men jeg kan godt lide det. Jeg plejede altid at tilpasse windows-kommandovinduet i Microsoft Windows, når jeg brugte det ... men mulighederne var begrænsede.

Med Terminal kan jeg specificere brugen af ​​enhver skrifttype, tegnbredde, rækkehøjde, skriftstørrelse, skriftfarve, skygge, baggrund, baggrundsopacitet, markør brugt ... wow! Tal om at tage et skalvindue og få det til at se smukt ud. (Okay, jeg ved ... jeg er en uber nørd). Men ser det ikke ret sejt ud?

terminal

Hvis du også er en OSX-nybegynder, er det ret nemt:

  1. Åbn Terminal fra din applikationsmappe eller dock.
  2. Gå til din Terminal-menu, og vælg Window Settings.
  3. Foretag de ændringer, du vil have.
  4. Vigtig: Gå til menuen Filer, og klik på Brug indstillinger som standard

Næste gang du åbner Terminal med den genvej, får du det samme seje vindue, du kan åbne. Nu hvis jeg bare vidste hvad jeg skulle skrive derinde…. 🙂

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.