Apple tager noter fra Microsoft?

Det ser ud til, at jeg hver uge henter en anden serviceopdatering til Vista. Senest havde Vista en Service Pack samme dag, som Apple havde deres 10.5.3-opdatering til OS X Leopard. Siden opdateringen om Leopard har jeg haft masser af problemer ved hjælp af en browser ... hvad enten det er Safari eller Firefox.

I dag besluttede jeg at geninstallere Safari for at se, om jeg kunne løse dette en gang for alle. Da jeg startede installationen, blev jeg mødt med dette:
safari1052

Så de gjorde en opgradering, men forsømte at opdatere deres Safari-installation for at give mulighed for det? Åh kære Apple, måske skulle du forblive lille. Det ironiske er, at jeg bruger Firefox i Parallels på denne MacBookPro til nu hurtigt at surfe på nettet.

2 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har haft det samme problem. Lad mig vide, hvis du får en løsning på det!

  Det er overflødigt at sige, at jeg har brugt min pc meget på det seneste. Jeg brugte egentlig kun Mac til det, det er godt til alligevel ... designformål.

  • 2

   Bryan,

   Jeg fandt en applikation, der syntes at være i konflikt, og det er Orbicules undercover. Jeg skrev deres støtte og fjernede applikationen fuldt ud, og det ser ud til at jeg klarer mig bedre. Det er for dårligt, jeg elsker den sikkerhed, som deres applikation giver. Jeg bad dem om at skrive til mig, når de fik det løst.

   Jeg tror stadig, at de måske er nogle flere problemer, men det var det store.

   Doug

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.