Hvordan jeg optimerede mine fremhævede billeder til sociale medier og øget social trafik med 30.9%

Optimer billeder fra sociale medier

Sent i november sidste år besluttede jeg at afprøve at optimere min Fremhævede billeder forum sociale medier for at se om det ville have nogen fordel. Hvis du har været læser eller abonnent i nogen tid, ved du, at jeg konstant bruger mit websted til mine egne eksperimenter.

At designe et mere overbevisende billede, der deles på sociale medier, tilføjer 5 eller 10 minutter til min forberedelse af artiklen, så det er ikke en enorm investering af tid ... men minutterne tilføjes altid, og jeg vil være forsigtig med at jeg investerer min tid klogt Når det kommer til Martech Zone.

Mens jeg bare tog nogle stockfotos, der var repræsentative for indholdet, byggede jeg bevidst et fremhævet billede, der har følgende:

  1. Størrelse - Jeg byggede en skabelon ind Illustrator der er 1200px bred med 675px høj. Jeg har også ændret mit tema for at få vist billederne til denne optimerede værdi.
  2. Branding - Jeg inkluderer ikke navnet på webstedet, men inkluderer altid logoet, så det konsekvent genkendes i mine opdateringer til sociale medier.
  3. Titel - En overbevisende titel, der ikke altid skal matche den aktuelle tekst i min artikel. Jeg optimerer muligvis posttitlen til søgning, men omskriver titlen på mit billede for at forsøge at få flere klik.
  4. Billede - Jeg har et abonnement på Depositphotos hvor jeg let kan søge og finde fantastiske illustrationer, som jeg kan downloade og inkorporere.

Jeg bruger derefter FeedPress for automatisk at offentliggøre mine artikler til mine sociale kanaler. resultatet er en tweet eller Facebook-opdatering, der virkelig skiller sig ud. Sådan ser det ud Twitter:

Og på LinkedIn:Da titlerne er skrevet på engelsk, foretog jeg en analyse af de sidste par måneder, fjernede eventuelle virale indlæg og begrænsede publikum til USA, Canada, Storbritannien, New Zealand og Australien. Resultaterne var ganske forbløffende ...

Inden for Google Analytics resulterede en periodevis analyse af mine henvisninger til sociale medier i en 30.9% stigning i sidevisninger, der kommer fra sociale medier, hvor mine fremhævede billeder blev optimeret.

Interessant nok havde den sociale mediekanal, som jeg bruger mindst tid på at arbejde på ... Facebook-siden, den mest dramatiske stigning ... 59.4% stigning.

Det er ikke perfekt ... Jeg bemærkede, at min gennemsnitstid på siden og siderne pr. Besøg for disse nye besøgende var nede (mindre end 10%), så mens jeg tiltrækker flere besøgende, gør jeg stadig ikke et godt stykke arbejde i holder dem her.

Jeg fortsætter med at arbejde og optimere webstedet på andre måder, især gennemgår hundreder af gamle artikler om ugen, opdaterer nogle, fjerner nogle, omdirigerer mange og arbejder på webstedets overordnede kvalitet. Jeg implementerede også en automatiseret oversættelsestjeneste som har set antallet af besøgende skyrocket fra ikke-engelsktalende lande.

Indsatsen betaler sig betydeligt ved erhvervelse ... år-til-år-statistik for de sidste 30 dage:

  • Direkte trafik er steget 58.89%
  • Organisk søgning steg 41.18%.
  • Trafik på sociale medier er steget 469.70%

Samlet set har mit websted næsten fordoblet sin trafik ... hvilket jeg er ret glad for!

Brug for hjælp til din digitale markedsføring?

Hvis du ønsker en revision af dit websted med nogle specifikke strategier, der kan forbedre din erhvervelse, er du velkommen til at kontakte mig på Highbridge. Jeg kan foretage en revision for dig, give din teamuddannelse eller endda tage dig som klient til at hjælpe dig med at forbedre dine digitale marketingresultater. Jeg er også meget fortrolig med WordPress-webstedsoptimering, hvis du har brug for faktisk infrastruktur og udviklingsbistand.

Kontakt Douglas Karr

Offentliggørelse: Jeg bruger tilknyttede links til forskellige tjenester i denne artikel.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.