Forudkøb vaner hos kunder

forudkøb vaner e-handel

Dagens forbrugere har udviklet unikke adfærd før købet-også når de handler lokalt. Brugen af ​​mobilapplikationer og mobilweb før et køb offline vokser i popularitet. Forbrugerne finder steder at handle, læser anmeldelser, leder efter tilbud og undersøger produktet. Den store nyhed for detailhandlere er, at det er vigtigt at handle personligt.

Personligt har jeg en tendens til at undersøge online og købe online ... medmindre jeg er ivrig efter at få produktet i mine hænder med det samme. Jeg hader dog at shoppe, så jeg er måske lidt anderledes end andre mennesker. En ting jeg også har fundet ud af er, at shopping online ikke nødvendigvis sparer mig penge. Ofte oplever jeg, at jeg betaler mere online end offline.

forudkøb e-handelsvaner

Infografik fra Milo. Milo er lokal shopping let. Milo søger i lokale butikshylder i realtid for at finde de bedste priser og tilgængelighed for de produkter, du vil have - lige nu.

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.