Det eneste spørgsmål, du skal stille i din næste undersøgelse

Depositphotos56497241 s

SpørgsmålMin gode ven Chris Baggott har en fantastisk indlæg i dag om undersøgelser. Jeg er helt enig med Chris. Spørg mig ikke mit råd, hvis du ikke vil gøre noget med oplysningerne. Enhver, der kender mig, erkender, at jeg elsker at give min mening ... nogle gange til en fejl. Mine venner ved absolut, at de kan stole på mig.

Der er et par grunde til dette:

  1. Jeg er en lidenskabelig person og for gammel til at spille spil. Jeg regner med, at uret tikker, så hvorfor slå rundt om bushen!
  2. Hvis jeg altid siger, hvad jeg mener og mener, hvad jeg siger, så får folk altid den samme historie fra mig. De ved, at jeg ikke fortæller dem noget, bare for at de skal høre, hvad de vil.

Men ... hvis du fortsætter med at bede om mit råd, fortæl mig, at du elsker det, og derefter løbende afvise det ... så vil jeg ikke investere min tid sammen med dig i fremtiden. Det er ikke at sige, at du ikke kan være uenig, jeg tager ofte fejl. Jeg mener kun, at hvis din motivation er at bs mig til at føle, at jeg bliver værdsat, vil jeg ikke spilde min tid sammen med dig. Og det vil jeg ikke.

Undersøgelser er ligesom dette. Jeg er ikke opmærksom på noget firma, der IKKE er opmærksom på smertepunkterne for en kunde. Faktum er, at de fleste virksomheder har mennesker, der forstår alle deres kunders smertepunkter, hvad folk nyder, og hvad folk ikke kan tåle. Problemet er, at vi ikke gider at lytte, før vi er klar. Det er virkelig, hvad en undersøgelse er - den siger til din kunde: "Okay, jeg er klar til at lytte til dig ... fortæl mig, hvad du kan lide og ikke kan lide ved mig."

Undersøgelser skal fokusere på ekstremiteterne på skalaen. På præcisionssiden er håndgribelige spørgsmål, der kan resultere i et målt svar, store. At bede mig om at bedømme portnernes høflighed er latterligt. Alle ved, om din concierge er høflig eller ej. At spørge mig, hvilken størrelse skjorte jeg bruger, så jeg kan følge op og give dig en, er fantastisk. At spørge mig, om jeg kan lide A vs. B, er super ... især når du ringer tilbage med den, jeg valgte.

I den anden ende af skalaen er lige så vigtigt. En anden ven, Pat Coyle, delte en gang med mig en historie, hvor en virksomhed kun havde et enkelt spørgsmål om deres undersøgelse ...

Vil du anbefale os til en ven?

Faktum er, at nogen i din virksomhed ved, hvad der kan forbedres. De er måske bange for at sige det. Eller de har muligvis ikke buy-in for at rette det. Eller oftere end ikke ved de, at det ikke bliver løst, så hvorfor gider det. Hvis du ikke vil lytte til dine medarbejdere, er chancerne for, at du ikke vil lytte til dine kunder.

Undersøgelser er også foder til at 'støtte' din tro. Fortæl en manager de 10 bedste ting, som de har brug for at rette, baseret på din undersøgelse, og nogle gange bliver du simpelthen afskediget som en sindssyg. MEN ... Giv et par hundrede tilfældige prøver fra dine klienter, der understøtter de top 10 ting, og pludselig lytter folk. Er det ikke trist? Det tror jeg!

Jeg foreslår ikke at afbryde kommunikationen med dine kunder. Tværtimod, jeg siger FOKUS på kommunikationen med dine klienter. Undersøgelser er ikke kommunikation. Det er sjældent tovejs. Så hold op med at gøre det. Lad dine medarbejdere fortælle dig, hvad kunderne siger, og rette det.

Og hvis du virkelig er nysgerrig efter, hvad dine kunder synes om dig, er et enkelt spørgsmål nok:

Vil du anbefale os til en ven?

En kommentar

  1. 1

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.