På indflydelse og automatisering

blogging tastatur

Nysgerrig af et kapitel i Nøgne samtaler, Jeg besluttede at ændre min blog i dag. Jeg havde simpelthen kaldt det Douglas A. Karr, digital og databasemarketing. Det sagde dog ikke meget om, hvem jeg var, og hvad jeg forsøgte at opnå gennem min blog. Havde nogen skrevet ind Feedster 'marketing automatisering', jeg er sikker på, at jeg ikke ville have været nogen steder på listen - selvom det er min lidenskab.

Jeg forsøgte blot at bruge en enkelt fangstfrase, men kunne bare ikke finde den. Efter lange anfald af synonymordbog og ordbog kontrol, besluttede jeg, at der var to udtryk, der virkelig opsummerede det ... indflydelse og automatisering. Min overbevisning er, at effektiv markedsføring virkelig kommer ned på disse 2 vilkår. Evnen til effektivt at markedsføre bør påvirke nogen til at købe det produkt eller den tjeneste, du sælger. Automatisering er midlerne til at fortsætte processen gennem alle faser, indtil den er afsluttet.

Efter at have arbejdet med aviser, direct mail, magasiner, telemarketing, internet, blog og e-mail marketinginitiativer, har det altid handlet om at opretholde samtalen med personen. Skub en annonce foran dem, og glem dem, og du minimerer dine chancer for at lukke salget. Du skal være vedholdende, men vær respekt for personens behov eller ønsker.

For tyve år siden arbejdede jeg i Home Depot i en kort periode, før jeg tiltrådte flåden. Det var et hårdt job. Jeg var en 'meget dreng' og lastede kundernes biler og lastbiler i Phoenix, Arizona. Men jeg vil aldrig glemme min første lektion i Marketing der. Lederne opfordrede alle medarbejdere til at spørge kunderne, hvilket projekt de arbejdede med. Dette er anderledes end at spørge: "Kan jeg hjælpe dig?". På det kan det enkle svar være "Nej". Men når de blev spurgt om, hvilket projekt de arbejdede med, startede de fleste kunder en god dialog med personalet om, hvad de forsøgte at gennemføre. Dette førte til lykkeligere kunder og lukket salg.

Via medier såsom internettet er det stadig en samtale, som vi prøver at starte med vores kunder. At lægge et websted derude med nogle seje billeder er som at have et smukt tegn uden for din butik. Men det vil aldrig tage plads til et godt håndtryk og hej.

Påtrængende reklamemodeller varer stadig. Stick annoncer overalt, og nogen kan se en og købe noget. Internettet bringer dog gode medier til at samtale med dine kunder og kunder. Blogs, RSS, e-mail, formularer, webfora og søgning er alle interaktive marketingindsatser. Jo mere du kan binde og automatisere disse i din marketingindsats, jo bedre er samtalerne mellem dig og dine kunder, og jo bedre vil din virksomhed blomstre.

Det handler om indflydelse og automatisering. Jeg håber du kan lide den nye titel!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.