På indflydelse og automatisering

blogging tastatur

Nysgerrig af et kapitel i Nøgne samtaler, Jeg besluttede mig for at rebrande min blog i dag. Jeg havde ganske enkelt kaldt det Douglas A. Karr, digital og database marketing. Det sagde virkelig ikke så meget om, hvem jeg var, og hvad jeg forsøgte at opnå gennem min blog. Havde nogen skrevet ind Feedster 'marketing automation', er jeg sikker på, at jeg ikke ville have været nogen steder på listen - selvom det er en passion for mig.

Jeg prøvede simpelthen at bruge en enkelt sætningssætning, men kunne bare ikke finde den. Efter lange anfald af synonymordbog og ordbog kontrol, besluttede jeg, at der var to udtryk, der virkelig opsummerede det ... indflydelse og automatisering. Min overbevisning er, at effektiv markedsføring virkelig kommer ned på disse 2 vilkår. Evnen til effektivt at markedsføre bør påvirke nogen til at købe det produkt eller den tjeneste, du sælger. Automatisering er midlerne til at fortsætte processen gennem alle faser, indtil den er afsluttet.

Efter at have arbejdet med aviser, direct mail, blade, telemarketing, web, blog og e -mail marketinginitiativer har det altid handlet om at opretholde samtalen med personen. Skub en annonce foran dem og glem dem, og du minimerer dine chancer for at lukke salget. Du skal blive ved, men respekter personens behov eller ønsker.

For tyve år siden, i en kort periode, før jeg sluttede mig til flåden, arbejdede jeg på Home Depot. Det var et hårdt arbejde. Jeg var en 'meget dreng', der lastede kundernes biler og lastbiler op i Phoenix, Arizona. Men jeg vil aldrig glemme min første lektion i marketing der. Lederne opfordrede alle medarbejdere til at spørge kunderne, hvilket projekt de arbejdede på. Dette er anderledes end at spørge: "Kan jeg hjælpe dig?". Til det kan det enkle svar være "Nej". Men da de blev spurgt om hvilket projekt de arbejdede på, startede de fleste kunder en god dialog med personalet om, hvad de forsøgte at udrette. Dette førte til gladere kunder og lukket salg.

Via medier som f.eks. Internettet er det stadig en samtale, som vi prøver at starte med vores kunder. At lægge et websted derude med nogle seje billeder er som at have et smukt skilt uden for din butik. Men det vil aldrig træde i stedet for et godt håndtryk og et hej.

Påtrængende reklamemodeller varer stadig. Stick annoncer overalt, og nogen kan se en og købe noget. Internettet bringer dog gode medier til at samtale med dine kunder og kunder. Blogs, RSS, e-mail, formularer, webfora og søgning er alle interaktive marketingindsatser. Jo mere du kan binde og automatisere disse i din marketingindsats, jo bedre er samtalerne mellem dig og dine kunder, og jo bedre vil din virksomhed blomstre.

Det handler om indflydelse og automatisering. Jeg håber, at du kan lide den nye titel!

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.