Old Spice inspirerer: Når du er i tvivl, gå dum

gammel krydderi fyr

Nogle gange elsker jeg at markedsføre og udvikle langsigtede strategier, der ændrer opfattelsen af ​​en virksomhed, øger modtagelsen af ​​et brand, øger salget og skyrocket en virksomheds succes. I dag er ikke en af ​​dem.

Online markedsføringsverden lyser i brand strålende strategi for Old Spice fyr.

Hvis du er en af ​​de få, der ikke havde hørt, er Old Spice-fyren hårdt på arbejde med at besvare tweets gennem sin Youtube-kanal personligt. Han reagerer på mennesker med enorme følger hele vejen ned til dem med en lille tilhænger (men for det meste de enorme følgere).

Er vi virkelig så lave og dumme? Kast en flot fyr med stor stemmebøjning i et håndklæde og giv ham nogle snarky comebacks, og verden ser på det som et rent geni. Er dette originalt? Er det ikke bare det Gå far boob-kampagner genopfundet? Er det virkelig? at fantastiske?

Tusmørke? Sex and the City? Frøer i ølreklamer? Gå far boobs? Old Spice fyr? Måske burde vi alle holde op med at prøve at være så forbandede og dumme det lidt ned.

PS: Jeg er så lav og stum. Jeg elsker disse reklamer, og jeg er en total hykler. Jeg vil dog stå ved det faktum, at jeg ikke har lugtet Old Spice, siden jeg så min far få det som en strømper i 70'erne. Jeg tror ikke, han nogensinde har brugt det. Det rejser spørgsmålet, ”Sælger denne kampagne faktisk mere Old Spice?"

44 Kommentarer

 1. 1

  Jeg elsker denne kampagne! Har du fulgt frem og tilbage mellem Old Spice Guy og Alyssa Milano? Alyssa har endda filmet sit eget videosvar, hvor hun beder Old Spice Guy om at sende $ 100 til olieudslipfonden, efter at han sendte hende et dusin roser.

  Hendes svar er kl http://www.alyssa.com/

 2. 2

  Jeg indrømmer også, at jeg også elsker det, Patric. Det er dog min pointe. Skal vi opgive alle vores sofistikerede målretnings- og drypkampagner og blot skrive nogle sjove linjer og få nogen til at vise noget hud til at gøre vores marketing?

 3. 3

  Jeg er en fyr, så naturligvis gør hudfaktoren intet for mig. I stedet er det den vittige dialog, de giver ham, og den måde, han taler den på, der gør det sjovt for mig. Nu kan damerne derimod have en anden mening.

  Så jeg tror ikke, det handler om hud. Det handler om at være klog. Jeg synes, at Toyota "Swagger Wagon" -videoen er en af ​​de mest kreative og ligefrem sjoveste videoer (kommercielle?), Jeg nogensinde har set. Og ja, det får mig til at ønske at købe en Toyota Sienna.

  Hvad angår GoDaddy, er hudens appel naturligvis effektiv. Men ærligt talt købte jeg fra GoDaddy, før disse annoncer kom ud, og jeg købte ikke mere på grund af annoncerne. Hvis HostGator i morgen begyndte at vise "skin" -annoncer, ville jeg skifte alt til dem bare på grund af annoncen. Jeg ville heller ikke købe mit næste domæne gennem dem.

 4. 4
 5. 5

  ”Det er dog min pointe. Bør vi opgive alle vores sofistikerede målretnings- og drypkampagner og blot skrive nogle sjove linjer og få nogen til at vise noget hud for at gøre vores markedsføring? ” - Doug, ingen lovovertrædelse, men du er langt væk fra dette. Old Spice omplacerer deres brand til et yngre publikum med meget kreativ markedsføring. De bruger flere medier, tryk, tv, online (YouTube) og sociale medier for at nå deres målgrupper. Hvordan kan du som marketingmedarbejder sige, at dette ikke i det mindste er en god start på en meget god kampagne? Bare fordi de ikke har en drypkampagne, betyder det ikke, at det er dårlig markedsføring.

 6. 6

  Jeg tror 'vil dette sælge mere Old Spice' er et spørgsmål, som mange mennesker er bange for at besvare lige nu 🙂

  Det tror jeg. Dette er alt sammen positivt for mærket. Jeg tror, ​​at mange vil tage et nyt kig på Old Spice bare fordi vi har tænkt på det i de sidste 2 dage lige ... især hvis de bruger damens duftende kropsvask 🙂

  Men gør mærket noget for mig at forbinde følelsesmæssigt med det? Bygger det loyalitet? Bortset fra at være engagerende, ikke rigtig. Jeg tror, ​​at denne kampagne kun er et stykke af det, der endnu ikke kommer fra det, vi formelt har kaldt reklame.

 7. 7

  Douglass, kampagnen er bestemt sjov. Det får folk til at tale om mærket. Som med et mærke, der betragtes som noget, som kun din far eller bedstefar brugte, er det første skridt i at få folk til at prøve det igen. Old Spice har ændret sig meget siden kun at have efter barbering. Jeg tror, ​​Old Spice går mere til sjov og kommentar, der fremkalder ala Den mest interessante fyr i verden end noget andet som Ax.

  Jeg kan ikke være enig med dig i sammenligningen med GoDaddy. Naturligvis målretter GoDaddy mænd med disse reklamer. Hvis Old Spice skulle bruge Sex Appeal til at sælge, ville de have GoDaddy-pigerne til at falde over ham, svarende til Ax.

  Jeg er enig med mange af de punkter, Patric laver, og "Swagga Wagon" er en stor reklame, og Trunk Monkey-reklamerne er også fantastiske. Jeg synes sjov holder længere og er mere mindeværdig.

 8. 8

  Jeg skal bare sige, at jeg også elsker denne kampagne. Det er underholdende, og folk ønsker at blive involveret. Hvad mere kunne de have bedt om.
  Nu med hensyn til dit spørgsmål om, om det faktisk sælger Old Spice, kan det diskuteres. Jeg tror, ​​at de fleste mennesker har de samme tanker om dig, at "det var det, min far brugte i 70'erne", men jeg tror, ​​at kampagnen forsøger at ændre det image. Det forsøger at få de yngre mennesker til at betragte det som et sjovt brand i stedet for et til min far.
  Jeg bemærkede faktisk, at nogen i min twitter-stream i morges sagde, at efter at have set kampagnen, var de mere åbne over for mærket end før. Betyder det, at de vil købe det? Måske. Det vil komme ned på, hvordan de kan lide lugten af ​​det, men jeg tror, ​​det har meget flere mennesker, der i det mindste ser på det gamle krydderi i apoteket end før.

  Skål,

  Sheldon, community manager for Sysomos

  Nu er jeg på hest!

 9. 9
 10. 10

  Ja, jeg er dum nok til at tro, at Old Spice er sejt, og det fungerer. I betragtning af at de fleste stadig bruger Old Spice som et gammeldags mærke - det rejser spørgsmålet - Fungerede nogen af ​​disse smarte mærke-, reklamer og trykte annoncer? Jeg garanterer, at de var meget dyrere end Old Spice YouTube-indsatsen.

 11. 11

  Jeg er sammen med dig, jeg troede, det var underholdende, engagerende og godt klaret, men jeg vil virkelig gerne se indflydelsen på salget, før vi alle erklærer det som en rungende succes på de sociale medier ...

  (Jeg bloggede om det her: http://bit.ly/9SiQ3L)

 12. 12

  Min kæreste kom hjem i går aftes og fortalte mig, at hun hentede Old Spice og lugte det for første gang nogensinde i går på grund af disse videoer. Det viste sig, at hun kunne lide det og vil have mig til at prøve det.

  Det er ganske vist en stikprøvestørrelse på en, men inden for den prøve fungerer det. 🙂

 13. 13

  De opnåede bestemt, hvad de fleste mærker ville elske at have i disse dage (en kampagne, der drives og spredes af forbrugeren), og Old Spice er i sidste ende blevet 'sej' igen. (Um ... var det nogensinde sejt? Jeg tror, ​​jeg måske også er for ung ved meget om Old Spice ..)

  For mig får denne form for annonce dig ikke nødvendigvis til at 'stole på' mærket, som i tilfældet med GoDaddy (webstedshosting er noget, der har brug for et niveau af tillid - en mands duft; ikke så meget), men hvis jeg så Old Krydderi på apotekshylden, jeg vil nok give det en sniff nu, bare for at se, hvordan han faktisk lugter 🙂 Jeg er engageret i mærket, jeg er interesseret i mærket ... at alt tæller for noget, ikke?

  Dum er god. Dum er tilgængelig; mainstream. Dum er en flugt. Men du kan ikke kalde dette dumt. Det er klogt, og det er sex. En kombination, der er umulig at modstå. 😉

 14. 14

  Det er dejligt at høre et modsat synspunkt snarere, men denne kampagne er SÅ meget anderledes end GoDaddy Super Bowl-annoncer. Ikke en rimelig sammenligning IMO. Ikke æbler til æbler, det er æbler til ribeye.

  Den eneste lighed med GoDaddy-kampagnen er "show skin" -delen.

  Jeg er enig i, at hud for hudens skyld er vanvittigt og dumt, hvis det er alt, men i dette tilfælde bruges det komplementært til en mere engagerende kampagne.

  Bevis? Jeg tror ikke, at mange piger delte de umotiverede GoDaddy-gratis annoncer med deres venner og netværk. Alternativt delte masser af fyre og fortsatte med at dele de gamle krydderannoncer, på trods af at de havde en shirtløs mand som det primære visuelle element. Det faktum, at de er villige til det, viser, at "huden" ikke er grunden til, at de deler.

  GoDaddys annoncer var traditionelle envejsannoncering, ikke sandt? Der var ingen personalisering og ingen måde for mig at "engagere" mig direkte med Danica Patrick. Det samme med dine andre eksempler. Selvom Old Spice-fyren ikke reagerer på en bestemt person, der stiller ham et spørgsmål, håber det, at han vil, og det faktum, at han reagerer på så mange, adskiller det fra GoDaddy, Twilight, Sex and the City og frøer i ølreklamer. .

  Det er engagementet og personaliseringen, der gør dette anderledes. En klog marketingmedarbejder fortalte mig engang, at al e-mailmarkedsføring skulle være 1) forventet 2) personlig og 3) relevant. De fleste virksomheder kan ikke engang gøre med e-mail, og Old Spice formåede at gøre det med en annoncekampagne.

  Hvad mener du?

 15. 15

  Før den sidste uge tror jeg ikke på, at jeg har udtalt ordene 'Old Spice', medmindre jeg sjovt henviser til lugten af ​​en gammel mand. Imidlertid har jeg også drukket 'Old Spice' sociale mediekampagne Kool-Aid. Jeg elsker det. Det er engagerende. Det får mig til at ønske at løbe til Twitter og komme på noget rigtig smart i håb om, at Old Spice Guy vil lave en video bare for mig. Har det noget at gøre med hans sexappel? Nej. Det er tanken om øjeblikkelig berømmelse (ja, jeg er så lav), et rigtig cool engagement med et brand (hvad enten jeg køber det eller ej) og noget rigtig sjovt at dele med venner. Har al denne spænding oversat til et salg til mig? Nej. Men jeg vil fortælle dig, at næste gang jeg er på hylden, skal jeg springe toppen af ​​en af ​​deres emballage dårlige drenge og tage en duft. Der er en meget vigtig barriere mellem en stor kampagne og mig, der skyder penge ud på apoteket. Det er produktet. Hvis det ikke lugter godt, skal du arbejde godt og give værdi for pengene, jeg laver ikke transaktionen. Godt ved Old Spice for at have tvunget mig til at sætte deres brand i mit overvejelsessæt.

 16. 16

  Per @davefleet:

  - Bevidsthed: Kontroller
  - Samtale: Tjek

  Dette er så vidt de fleste annoncekampagner er i stand til at gå, men for mig er dette gået længere:

  - Overvejelse (se det i hylderne og BEMÆRK det, tænk over det): Kontroller
  - Enkelt køb: Check

  Jeg kan se min gf (hvis hun var i Canada) stoppe, lugte og ønsker at prøve det på grund af disse. Det kører muligvis kun et enkelt køb pr. 1/20 af seerne, men på det tidspunkt er det produktets opgave at drive gentagne køb.

  Det er en sejr i mine bøger, hvilket faktisk er svært at sige, fordi det er lavt. Strålende udført, sjovt sjovt, magisk integreret i sociale medier, men stadig lavvandet. Og jeg elsker det.

 17. 17

  Ideen med disse reklamer er at:
  1. Forøg bevidstheden. Færdig.
  2. Start samtale. Færdig.
  3. Få folk til at bemærke Old Spice i hylderne. Udført (læs kommentarerne ovenfor mig).
  4. Få folk til at købe produktet. Igen, færdig. Sikker på, at antallet stadig kommer ind, men allerede har jeg bemærket, at mine venner prøver det, selvom deres far plejede at bruge det helt tilbage på dagen.

  MEN jeg ville ikke gå så langt som at kalde det en succeshistorie på sociale medier endnu. Er det en succes at øge brandbevidstheden? Hellz ja. Faktisk har jeg en løbende stemning om, hvem der ville vinde et slagsmål mellem Old Spice-fyren og Dos Equis-fyren (forudsat at Chuck Norris ikke eksisterede, fordi vi alle ved, at han ville vinde) MEN indtil jeg ser tal på salget af produkt indtil videre er det kun blevet brugt som en oplysningskampagne. :) Spørgsmålet er, om du kan blive elsket, men også flytte produktet?

  Du kan elske Dos Equis-fyren, men elsker du Dos Equis-øl? Købte du det en gang efter de første par reklamer? Fortsatte du med at købe det bagefter? Hvis der er en afbrydelse mellem mærket og produktet, får du kun engangskøb, hvilket ikke er det endelige mål. Du vil skabe en brandloyalitet - uanset hvor fængende sloganet / sloganerne.

  Tror du, at jeg er uden for basen?
  Ring til mig, men vær advaret: Jeg er en elsker ikke en fighter, men jeg er også en fighter, så få ingen idéer.
  Se nu på din kvinde, se nu på mig. Jeg er på en hest.

  Cheers.

 18. 18

  Den anden nat på gangen i købmandsbutikken stødte jeg på det gamle krydderi. Var jeg ikke godt udstyret med toiletartikler, ville jeg have købt det for at prøve det. Kampagnen skubber det helt sikkert til at tænke på, og anekdotiske beviser viser, at det foretager et salg eller to.

  Hvad jeg elsker ved kampagnen er, at den forstår internetkulturens skæve natur. Holdet udførte ikke bare, de lyttede, og de reagerede. Flirten med Alyssa Milano helt ned til at sende roser til hendes hus. Levering af et ægteskabsforslag. Det direkte svar på nogen uden nogen enorm efterfølger, der spottede, at Old Spice Man kun taler med den berømte folkemusik. Levering af soundbites, så reddit-samfundet kunne skabe http://oldspicevoicemail.com

  Er denne høje kunst? Nej. Men solgte sæbe nogensinde høj kunst?

  Jeg er bestemt interesseret i at lære, hvad slags resultater P&G vil se fra kampagnen og vil meget gerne lære, hvordan denne nylige strækning af kampagnen kan sammenlignes med den oprindelige super-bowl-annonce, både med hensyn til indtryk og med hensyn til salg.

  ... monoklesmil P_ ^

 19. 19

  Ved du hvordan du ved, at dette er en stor vinderkampagne?
  På grund af reaktionen modtages den. Du er helt korrekt i din analyse, men i sidste ende er reklame som kunst. Hvis folk synes det er godt, så er det godt, uanset om det er lavt, klæbrig, smarmy, hakket, træt, halt, uanset hvad. Sjovt er sjovt, godt er godt og resultater er det der betyder noget.

  Talrige folk nedenfor har allerede vidnet, at folk allerede overvejer at prøve og købe et produkt, som ingen under 60 har købt i 20 år.

  Disse fyre motiverede nogle af de mest erfarne og kyniske sociale medieindflydende til at springe om bord og promovere deres kampagne og give den ægte street cred. Noget meget få mærker nogensinde gør.

  Det er en hjemmekørsel!

 20. 20

  Jeg ved, at jeg i øjeblikket bruger gamle krydderiprodukter, og at jeg begyndte at købe dem omkring tidspunktet for den berømte reklame 'Jeg er på hest'. Er det helt takket være annoncen? Jeg er ikke sikker.

  Uanset om vi kan måle nye forretninger med denne kampagne eller ej for mig, er ikke det vigtigste resultat. Jeg tror, ​​at som Jeremy Wright antyder i sin kommentar, at samtaler skal betragtes som en værdig måling, fordi positive samtaler definerer brandets oplevelse, og hvordan det er placeret med offentligheden. Sociale medier er en cool måde at lade et brand blive påvirket af forbrugerne, hvilket gør det muligt at resonere mere med en køber. Jeg føler, at Old Spice er snublet over et lignende synspunkt, hvor kunden føler sig 'del af teamet' for at sige det.

 21. 21

  Enig med Clay nedenfor ... GoDaddy mislykkes, fordi det ikke giver noget underholdende, uden bryster, og du ved hvad ... at vise bryster i 2010 er lige så effektiv som en Hollywood 'Blockbuster', der har gode 'specialeffekter', men ingen historie ... Jurassic Park brød skimmel (og havde en overbevisende nok historie til at bære dagen) ... men kan du huske, åh jeg kender ikke genindspilningen af ​​'Godzilla' ... filmen Matthew Broderick ønsker bestemt, at han aldrig nogensinde nogensinde har hørt om ... for skam Matthew.

  GoDaddy-reklamer = den forfærdelige genindspilning af Godzilla ... Old Spice = den nye film Inception (bare væddemål om, at den er solid, har ikke set den) ... men en blanding af visuelt bedøvelse og den fantastiske historie at fange publikum, altså underholdning.

  I dette tilfælde var Old Spice-annoncer friggin sjove og metoden og måden, hvorpå de forbandt sig med enkeltpersoner, var virkelig 'strålende' ... det var bare den gode periode.

 22. 22

  Undskyld Chris! Jeg tror ikke, at @GuyKawasaki og @AlyssaMilano ikke er et 'yngre' publikum. Samt er sociale medier ikke et 'yngre' publikum. Tendenser viser, at midten af ​​30'erne og ældre har den hurtigste adoptionsrate på sociale medier. Dette var et rent viralstykke ... peg på folk online med et stort publikum, fang deres opmærksomhed (og deres EGO) og gør noget, der får dem til at tale om Old Spice.

  Jeg sagde ikke, det var dårlig markedsføring, jeg er bare nysgerrig efter, om det er markedsføring, der rent faktisk fungerer.

 23. 23
 24. 24

  Din analyse af Old Spice stunt = FALSE.

  Old Spice-videoerne var strålende, ikke bc af noget på skærmen, men bc hvad han siger er fantastisk. Jeg er temmelig sikker på, at det er to ting: (a) han taler til os, og (b) hvad han siger, er smart. Mængden af ​​diffus viden, de bragte i deres små svar, er både kortfattet og skarp. De vidste nøjagtigt, hvad de skulle sige, og timingen og rettidigheden af ​​disse svar er det, vi er fascineret af. Vi er så vant til en dehumaniseret, anonym oplevelse, mens vi surfer på nettet, at ethvert forsøg på at tale tilbage til Joe Everyman (dvs. at bryde monotonien) hilses velkommen med åbne arme. Hvorfor er flash mobs så populære lige nu? Af nøjagtig samme grund (men relateret til vores vanvittige oplevelse inden for polisen). Det forventes næsten mindre på internettet, da det næsten er andet at gå vild i kampen. Old Spice gjorde muligheden for at blive talt med utrolig tydelig, og hvis vi deltog, ville vi være med i Joe Everyman Så ja.

 25. 25
 26. 26

  Jeg bruger Old Spice brusebadsprodukter. Ingen deodorant eller noget andet. Deres brusebadsprodukter er rigtig gode. Jeg fandt det sjovt, da disse reklamer startede på scenen.

 27. 27

  De er yngre end min far, så ja et yngre publikum! 🙂 De havde tv-spots, der rullede langt inden for det sociale medie-aspekt ... det er stadig en flerkanals marketingindsats, der ser ud til at være en del af en større kampagne. Beviset er altid i nummeret, så vi bliver nødt til at vente og se, om det fungerede. Lige nu ser det ud til, at det fungerer ... det fik dig til at skrive om det ... og vel vidende, at du selv er en smart marketingmedarbejder, ved jeg, at du vidste, at dette indlæg ville skabe en masse diskussion og også linke juice 🙂

 28. 28
 29. 29

  Er det at drive indtægter den afgørende faktor for, hvorvidt denne kampagne er en succes på de sociale medier? Jeg beder måske om at adskille mig, fordi det ser ud til, at 26 kommentarer til din artikel alene, utallige (måske millioner) tweets og andre sociale medier interaktioner alle peger på en succeshistorie om markedsføring af sociale medier.

  Selvom der ikke er en direkte stigning i salget, er det svært at sige, at stigningen i brandbevidsthed og introduktion til et nyt marked ikke har værdi og giver en platform til den næste indsats.

 30. 30

  Aleksandra,

  'Nogle indkøb' eller endda en stigning i købene har muligvis stadig ikke det investeringsafkast, der er nødvendigt for at indikere succes i en kampagne som denne.

  Doug

 31. 31

  Jeg vil vædde på, at det sælger mere Old Spice - fordi det skaber en bevidsthed, så næste gang du er i butikken, vil du bemærke, at Old Spice i dag ikke er det samme Old Spice, som dine far havde på 1970'erne. De har udvidet deres linje meget, og nogle af de nye ting er helt fantastiske.

 32. 32
 33. 33

  Martin,

  Us gamle fyre, der har eksisteret i et stykke tid, har set mange kampagner som dette komme og gå. Vi har set alle skrige fra hustagene på strålende kampagner, kun for at se aktiekurser og salg fortsætter med at falde senere. Derfor er jeg kritisk over for denne kampagne. Jeg elsker det personligt, og jeg er forbløffet over, hvor meget støj jeg hører ... men jeg spekulerer bare på, om den langsigtede virkning vil være der.

  Doug

 34. 34

  Aftalt på alle punkter ... undtagen spørgsmålet eller forbeholdet om, hvorvidt denne kampagne er en succes eller ej.

  Slam dunk for enhver virksomhed er at have fantastisk markedsføring OG fantastiske produkter. Jeg er ikke i tvivl om, at denne kampagne vil skubbe folk til at foretage et køb ... men hvis produkterne "stinker" (ordspil beregnet 😛), så kan du ikke bebrejde markedsføringen.

  Med andre ord tror jeg, at kampagnemålet - for Old Spice eller Dos Equis - er 'Prøv mit produkt' ... ikke 'Bliv en livslang fortaler for mit produkt'. I den henseende er denne Old Spice-kampagne VILDIG succesrig!

 35. 35

  Sandt, men var det målet for netop denne indsats? De prøver tydeligvis noget nyt og forsøger at genoplive Old Spice-mærket og gøre det mere tiltalende for en yngre generation. I sidste ende vil dette føre til salg, men var det målet for denne indsats, eller handlede målet mere om bevidsthed og ommærkning af et produkt, der blev opfattet som et gammelt mands produkt? Nu har de en fantastisk platform, hvorfra de kan gå frem og markedsføre produktet med tanke på at skabe indtægter. Er det ikke en succes? Blev det ikke drevet af sociale medier?

 36. 36

  Dumme det ned? Ja. Ellers går det ikke viralt. Her er et virkeligt scenarie. Fordi Old Spice lancerede deres virale kampagne for at stimulere ikke-reklamediskussioner som denne, er flere fyre, jeg kender, her begejstret for, hvor gode deres produkter er. Nu føler jeg mig tvunget til at tjekke Old Spice-sektionen på hylden næste gang jeg går i butikken. De har lige vundet en ny kunde.

 37. 37

  Jeg er enig med Adam, de virkelige succeshistorier ligger i de rebranding-kampagner, som virksomheder som Domino og Old Spice er i stand til at trække igennem, hvilket skaber det brummer, der er nødvendigt for folk at engagere sig og evaluere - så ændrer de forhåbentlig deres mening til fordel for produktet. Ja, meget af aktiviteten på sociale medieplatforme fra store virksomheder er vanskelig at måle med direkte indtægtsændringer, men værdien, der genererer en virkelig engagerende samtale, er enorm.

 38. 38

  Hvis det er så dumt og så let, hvorfor gør ikke flere det? Pletterne er strålende, fordi folk taler om Old Spice. Periode. Udråbstegn.

  Dit punkt er gyldigt, men irrelevant. Det er markedsføring og det er strålende i dets dumhed. BTW, jeg synes, at repartisten i Old Spice-annoncer er lidt klogere end GoDaddy.

 39. 39
 40. 40

  Mine herrer, du mangler et vigtigt markedssegment ... Denne kampagne er ikke målrettet mod mænd ... Den er rettet mod kvinder. Vi køber tingene til vores ægtemænd og kærester. Og vi kan godt lide kampagnen ..: *

 41. 41
 42. 42

  Ja, denne kampagne sælger flere Old Spice-produkter.

  Ifølge Neilson Co. Salget steg med 11% i løbet af 52 uger, og i løbet af de sidste tre måneder steg salget med 55 procent, og i den sidste måned steg de med 107 procent. http://bit.ly/brandweek-old-spice (Brandweek 25. juli 2010)

  Salget for Red Zone ramte $ 1.6 millioner i den fire-ugers periode, der sluttede den 11. juli, et spring på 49 procent over den fire-ugers periode, der sluttede den 21. februar, viser SymphonyIRIs data. De andre fire Old Spice Body Wash-produkter viser også et lift. Det samlede salg for Old Spice Body Wash steg med 105 procent i den periode

  Hvis disse tal er korrekte, ser det ud til en fantastisk succes for mig.

  Før 2010 “Old Spice = Old Man Gross!”
  Post 2010 “Old Spice = Man on a Horse alle taler om og deler via sociale netværk”

  ELSKER DET!

  Harrison

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.