En note fra vejen

Douglas Karr i Utah

Det sidste år har været et fantastisk år for mig og min virksomhed. Omfokusering og opmærksomhed på mine kunder har været frugtbar, og jeg er så taknemmelig for de utrolige kunder, jeg har! Den udfordring, jeg har haft hans afbalanceringsarbejde (som jeg elsker) med sundhed (som jeg har ignoreret). I løbet af det sidste år har skader kombineret med dårlige vaner skubbet mit affaldsbånd maksimalt og har smerteligt immobiliseret mig.

Det var tid til at tage stikket ud og genfokusere.

Med en forudbestemt tur til DellWorld, Jeg benyttede lejligheden til at skifte møder og stille forventninger til klienter om, at jeg ville arbejde fra vejen. Jeg besluttede at køre fra Indianapolis til Las Vegas og tage en sydlig rute, der ikke har været mindre end livsændrende.

Tænker på teknologi og vores fremtid

Meget af min nedetid for turen er brugt på at undersøge hver af de omkring 10 interviewpersoner, vi laver podcasts til med Dell armaturer. Rækken af ​​emner og brug af teknologi ligger uden for din fantasi - sørg for at abonnere. Jeg sad også i en influencerpræsentation i denne uge om forudsigelser af menneskelig teknologi - hvilket fik mig til at tænke meget på denne rejse.

Fordi jeg bærer mit udstyr, lejede jeg en 2018 Chrysler Pacifica med alle klokker og fløjter. Funktioner inkluderer:

  • carplay - en udvidelse af iOS, der fungerer fejlfrit med minibilen, fra navigation til Siri, til opkald til musik.
  • Adaptiv Cruise Control - mit sind var absolut sprunget over denne funktion. Indstil fartpiloten, og bilen holder automatisk trit med trafikken.
  • LaneSense - bilen registrerer din vognbane og skubber dig tilbage, når du bevæger dig for langt til venstre eller højre. Og prøv ikke at snyde ved at tage dine hænder af rattet - det råber på dig.
  • 360 parkeringskameraer - Jeg ved ikke, hvilken magi de bruger, men backup-hjælp til parkering er intet mindre end trolddom.

Mens vi tænker på disse som funktioner, virkeligheden er, at dette er fremtiden for interaktion mellem menneske og maskine. Ikke noget tog mit job fra mig ... alle disse funktioner hjalp og forbedrede min interaktion med maskinen. De gjorde mit drev sikrere, hjalp mig med at opretholde en god kilometertal og forlængede underholdningen fra min telefon til bilen. Derfor er jeg ikke bekymret for fremtiden, jeg ser frem til den.

Tænker på manglende teknologi og vores fremtid

Da jeg nåede Texas, New Mexico, Arizona og nu Utah, havde jeg flere perioder med nul forbindelse online. Nogle gange var det lige midt i navigationen! Jeg kørte bare og tog det hele ind. Ingen alarmer, bip, haptisk feedback ... bare stilhed. På et tidspunkt stoppede jeg ved Navajo-broen ved solnedgang, gik udenfor og jeg var bedøvet - der var intet. Ingen støj, ingen afbrydelser, ingen mennesker, du kunne ikke engang høre vinden. Jeg ved ikke, at jeg nogensinde har været mere afslappet.

Når vi integrerer og automatiserer vores fremtid, har vi brug for tid til at afbryde forbindelsen. Jeg vil gøre en større indsats for at gøre det hver uge. Jeg tror ikke, at 24/7 forbindelse er sund for mig. Det er muligvis heller ikke noget for dig.

Vi indhenter snart

Følg min Instagram hvis du gerne vil se nogle af de fantastiske steder, jeg har været. Jeg nævnte den Facebook at jeg måske aldrig flyver igen - tænker på alle de utrolige ting, vi savner i dette smukke land flyver over i stedet for kører igennem.

Jeg tjekker ind dagligt og stopper derefter regelmæssigt på caféer. I dag er det den River Rock Roasting Company. Hvordan er dette for en visning:

Rover Rock Roasting Company

Så jeg ville bare fortælle dig, hvorfor - efter 15 års udgivelse - har du ikke set for mange indlæg de sidste par uger. Med min diæt på rette spor, min hjerne får noget frisk luft, min sjæl inspireret og min største konference for året alle i samme måned ... Jeg ser frem til at få noget balance tilbage i mit liv i maj.

Indimellem, hvis du gerne vil skrive et gæstepost om salg eller marketingteknologi - er du velkommen til at ramme indsende side og udfyld alle detaljer anmodet om. Ingen backlinkere tak.

Jeg må gå ... min effekt er 3%.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.