Steve Jobs: Lad dem spise sagen!

Depositphotos20566163 s

Jeg skriver dette på et Apple-tastatur, med min Apple MacBookPro, på min Apple Cinema Display, med min Apple-mus ... tilsluttet min Apple Time Machine. Jeg kalder mig ikke en Apple-fanboy, men kvaliteten af ​​deres produkter er efter min mening altid de ekstra omkostninger værd.

Det er ikke kun skønheden ved deres produkter, jeg sætter pris på, det er også den mystik, at Apples opfindsomhed altid var et skridt foran og et skridt over alle andre. Sikker på, Apple versus PC-reklamer var sjove, smertefulde (til pc'er) og sammenlignede de to systemer. Men de sammenlignede det utrolige hul mellem systemerne, ikke hvordan de var ens.

Indtil i dag.

Steve Jobs afslørede to årtier med næsten perfekt Apple brand marketing og mystik i dag ved at indrømme, at Apple iPhone 4 var ligesom enhver anden telefonmed angivelse af “Det er bestemt ikke unikt for iPhone 4 ... du kan gå til Youtube og se Nokia -telefoner og Motorola -telefoner gøre det samme."

Bag ham på skærmen:

Ikke unik for iPhone

Wow. Med over 170,000 ord i den engelske ordbog besluttede Steve Jobs at bruge det vigtigste ord, som jeg finder synonymt med Apple-mærket. Enestående. Da jeg købte min datter en iPhone, og min regning er 30% mere end min Verizon (Droid) -regning, tænkte jeg enestående var nøjagtigt hvad jeg betalte for. Jeg har ikke noget imod at betale ekstra for unik ...

æble var enestående. Indtil i dag. Nu er de bare en anden producent vidste, at de havde et problem, men var så arrogante, at de alligevel besluttede at frigive deres produkt. Jobs siger, at Bloomberg-artiklen “var en løgn”, hvilket rejser spørgsmålet om, hvilken slags test Apple faktisk gjorde?

Så i dag, Jobs svar til masserne? “Lad dem spise kage!“. Han sagde det faktisk ikke ... men det var tæt: "Lad dem have en gratis sag!"

4 Kommentarer

 1. 1

  Åh, gosh, jeg har aldrig engang indset det, da han sagde det, men du er lige på det. Hej alle betaler dobbelt for vores produkter, for med vores ting betaler du ikke bare for produktet, men betaler for retten til at være hip og cool. Åh vent, ved anden tanke er vi ligesom alle andre. Men vi holder dine penge. Tak.

 2. 2

  Som en sidebemærkning, Doug, uanset hvad du spiser eller drikker de sidste par dage, skal du holde det gående. Dine sidste par blogindlæg har været noget af det bedste, jeg nogensinde har læst. Godt klaret!

 3. 3

  Tak Patric! Virkelig værdsætter de venlige ord. Jeg har faktisk en eller anden form for mavefejl ... måske tænker jeg bedre, når jeg sidder fast i et lille flisebelagt rum hele dagen. : - [

 4. 4

  Jeg elsker dit synspunkt om ordet "unikt", men jeg er uenig med dig, når du tager stilling til, at denne ene udvikling banker Apple ned i et trin i tønden på resten af ​​aberne. Det ville være som at sige, at Apple opnåede succes på grund af antennen.

  IPhone deler mange ligheder med den første motorola mursten telefon - numre, nøgler, antenne små processorer, men forskellen er innovation og software. Antennen eliminerer ikke det faktum, at iphone virkelig er hundredvis af enheder - en bog, en omdirigering (spil) en ustream-enhed, endda en lodde-bob eller niveau for at græde højt.

  Omdømme for unikhed og behovet for den næste store ting kan have genereret 20% af salget oprindeligt, men faktisk leverede det sit løfte om at være en transformationsenhed, der gjorde det muligt at brøle til toppen. Alle de andre smartphones med antenneproblemer er stadig tilhængere.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.