Ingen bryr sig om din blog!

ingen bryr sig om din blog

På daglig basis får jeg mindst én ribbing om min blog. Jeg tager ikke fornærmelse. Jeg tænker ved mig selv, "det er en blogger-ting, du ville ikke forstå".

Sandheden er, at jeg har større respekt for bloggere end ikke bloggere. (Vær opmærksom på, at jeg sagde 'større' respekt. Jeg sagde ikke, at jeg ikke har respekt for ikke-bloggere.)

Der er en række grunde:

 1. Bloggere deler viden frit.
 2. Bloggere udfordrer konventionel tænkning.
 3. Bloggere søger viden.
 4. Bloggere er modige og åbner sig for stor og hurtig kritik.
 5. Bloggere forbinder mennesker i nød med dem, der har løsningen.
 6. Bloggere forfølger aggressivt sandheden.
 7. Bloggere bryr sig om deres publikum.

Så du kan grine af mig og grine af min blog. Jeg elsker min karriere inden for marketing og teknologi, og jeg elsker at blogge om alt, hvad jeg har lært. Jeg har en uudslukkelig søgning efter viden og kærlighed, når jeg finder eller videregiver den lille godbid af information, der løser nogens problem.

Jeg er bekymret for folk, der ikke elsker deres håndværk. Så snart 5:XNUMX rammer, stiller disse mennesker sig simpelthen ind, slukker og går hjem. Verden ændrer sig omkring dem, konkurrencen er ved at indhente, nye teknologier åbnes for verden, men de er ikke interesserede. De går hjem som om de gravede et hul i jorden, og nogen tog deres skovl. Hvordan kan du slukke for nysgerrighed og kreativitet som en lyskontakt?

Ledelse, ledelse, udvikling, grafik, design af brugergrænseflader, brugervenlighed, markedsføring - det er alle karrierer, der kræver læring for at opbygge succes. Hvis du ikke brænder for dit håndværk eller din branche, har du ikke en karriere - du har bare et job. Jeg vil ikke arbejde med mennesker, der har et job. Jeg vil arbejde med mennesker, der ønsker at ændre verden.

Jeg har bemærket, at ledere, der elsker at lede, også fører i deres kirke, deres hjem og deres familie. Udviklere, der elsker deres håndværk, udvikler løsninger i deres fritid. Grafikere bygger fantastiske hjemmesider og udfører freelance-arbejde. Designere af brugergrænseflader afprøver applikationer og læser de nyeste publikationer. Usability-eksperter læser og observerer konstant de nyeste videnskabelige fund. Markedsførere hjælper ofte deres venner med deres virksomheder. Det er ikke et job for nogen af ​​disse mennesker, det er deres kærlighed og deres liv.

Det er ikke at sige, at det tager væk fra familie eller lykke. Disse mennesker har alt, hvad de vil have, og de er tilfredse med deres liv. Når jeg læser blogs, kan jeg se lidenskab, som disse bloggere lægger i deres håndværk, og jeg respekterer dem. Jeg kan være uenig! Men jeg respekterer dem.

I dag modtog jeg en note fra Mark cubanske som svar på en kommentar, jeg har lagt på hans blog. Det var kort - et solidt svar på den kommentar, som jeg sendte på hans websted. Jeg hader at elske denne fyr, men jeg kan ikke fjerne mine øjne fra hans stillinger. Han er aggressiv, stump, og jeg er sandsynligvis uenig i alt, hvad han siger. Men jeg elsker hans lidenskab, og jeg synes, det ville være utroligt at arbejde med en sådan person.

Okay, nok filosofi ... lad os afslutte dette på en glad note. Hvis jeg skulle designe en t-shirt, så det sådan ud:

Apple + Blog = Ingen kæreste

11 Kommentarer

 1. 1

  Godt sagt. Jeg er midt i at indsamle ansøgninger om en jobåbning og har fundet ud af, at et af de første spørgsmål, jeg har stillet, er, "har denne person en blog eller et websted?" Dem, der gør og viser en eller anden lidenskab for det, de gør, står over dem, der ikke har nogen tilstedeværelse på nettet.

  Men så er jeg meget partisk 🙂

 2. 2

  Selvom nogle mennesker ikke forstår det, ville det være sjovt, hvis trøjen sagde: -Apple Logo her- + Blog! = Kæreste. 🙂

 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Jeg håber virkelig, at du laver en t-shirt med din idé (du kan bruge cafepress eller spreadshirt?).

  Og mens du er i gang, så vær venlig ikke at have nogen kæreste version!

  Alt jeg kan sige er, at det er rent geni!

  En snart fuldtids blogger, der flytter alt indhold til wordpress ...

 8. 9
 9. 10

  Doug, jeg er ny i blogverdenen, men jeg har fundet så meget forbindelse og åben deling på kort tid, at jeg er forbløffet.
  Store observationer om lidenskaben.

  Tak.
  Stuart Baker
  bevidst samarbejde

  • 11

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.