Er jeg et A ** hul?

The No Asshole Rule Af Robert Sutton

Er jeg et ** hul?

Læsere af min blog holder typisk op for mig og taler til den respekt, lidenskab og medfølelse, jeg prøver at give gennem min blog. Det er bestemt en persona, som jeg projicerer, og en, som jeg prøver at arbejde for at perfektionere hver dag. Blogindlæg har fordelen ved forudplanlægning (selvom jeg tidligere har været det temmelig stump), men det virkelige liv fungerer ikke helt på den måde.

Jeg har altid haft en grådig appetit på information. Jeg bliver ked af mig selv, når en anden frembringer en ny teknologi, som jeg ikke ved noget om. Efter en dag på arbejde begraver jeg mig på Internettet og undersøger alt hvad der er på planeten. jeg ønsker at vide det hele. jeg ønsker at have en mening om alt (og det gør jeg normalt).

Men med mine kolleger arbejder jeg hårdt på at erkende, hvor grænserne for mit ansvar starter og slutter. Når jeg styrer nogle af de vigtigste strategier i vores virksomhed, har jeg ikke råd til at være i hvert møde og kaste mine 2 cent i hver samtale. Vi har ansat medarbejdere, der er mere kompetente og vidende om deres håndværk, end jeg nogensinde vil være. Selvom jeg er lidenskabelig, er jeg nødt til at løsrive mig og koncentrere mig om de områder, hvor jeg kan og skal have indflydelse.

Denne uge har jeg pløjet igennem Reglen om ikke røvhul: At opbygge en civiliseret arbejdsplads og overleve en, der ikke er by Robert Sutton. Ikke siden læsning Slanger i dragter: Når psykopater går på arbejde, er jeg blevet så fastgjort til en bog om arbejdspladsens adfærd og psykologi.

I årevis har jeg antaget (ingen gav mig) stresset for en organisations succes eller fiasko. Jeg så på, hvor mange af mine kolleger blev spist levende af stresset i jobbet, og jeg har også selv haft frygtelige tilbageslag.

Måske er jeg fyldt med to årtier med arbejdspladsdrama bag mig, men faktum er, at jeg er lige så lidenskabelig for det arbejde, jeg laver i dag som for et årti siden. Jeg undskylder ikke min lidenskab og skjuler det aldrig. Imidlertid er jeg vokset til at blive følelsesmæssigt knyttet til spørgsmål og ansvar, som kollegerne vil drive definitionen og udførelsen af.

Resultatet er succes! Jeg overstiger mine mål for 4. kvartal lige nu og har stor indflydelse på min virksomhed og bliver ikke betragtet (helt) som et ** hul, som jeg måske tidligere har været. Jeg stoler på folk til at træffe beslutninger omkring mig, selv når jeg ikke er enig. Jeg ville aldrig sætte virksomheden eller en klient i fare, men jeg vil også have, at folk ikke skal se over skulderen eller bekymre sig om, hvad min mening kan være.

Ved at forblive følelsesmæssigt løsrevet fra beslutninger, der ikke er mine, giver det mig meget større mulighed for at forbedre de ansvarsområder, som jeg am kontrollerende. Så her er mit råd til dig at være mere succesrig på arbejde i morgen:

 1. Stop med at bekymre dig om det arbejde, som en anden er ansvarlig for at udføre.
 2. Giv din mening, når du bliver spurgt, ellers hold den for dig selv (medmindre det sætter virksomheden eller kunderne i fare).
 3. Lær, hvordan du bliver følelsesmæssigt løsrevet fra beslutninger og processer, som du ikke ejer.
 4. Koncentrer dig om det arbejde, du har kan gøre en forskel med.

Du bliver meget gladere, din arbejdsgiver vil komme hurtigere, og folk kalder dig ikke et ** hul.

Bestil The No Asshole Rule på Amazon

7 Kommentarer

 1. 1

  Jeg var ikke klar over, at dette skulle være et fuldt blogindlæg. Jeg forventede noget som en læserundersøgelse, og jeg ville bare komme til at afkrydse den hurtige ja- eller nej-knap og gå videre.

  Bare sjov, sir. Godt indlæg. Det er virkelig svært for mig at give slip på nogle ting, men som dig tror jeg, at jeg lærer at gøre det mere og mere hver dag.

  Jeg bliver muligvis nødt til at låne den bog fra dig, men det ville være bog nummer 4, som jeg er midt i at læse.

 2. 3
 3. 4

  Jeg håber bare, du ikke tror, ​​jeg er et ** hul til at spise den sidste cupcake på Bean Cup! Når du griner, ved du og jeg begge, at der stadig var snesevis tilgængelige efter jeg gik left

 4. 5
 5. 7

  Jeg har bemærket dette en hel del for nylig på arbejde. Medarbejdere, der bliver så følelsesmæssigt pakket ind i, hvad de ser, er de forkerte beslutninger, som de i sidste ende ikke kan kontrollere. Det oversættes til dårlig holdning, dårligt kropssprog, udbrændthed, og det skal påvirke deres egen arbejdskvalitet. Endnu værre er jeg sikker på, at ledelsen lægger mærke til det.

Hvad mener du?

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.